Minnen...

Nu när det är kallt och blött ute så längtar jag verkligen tillbaka till soliga Egypten! ♥
Kvällarna var så varma att det var svårt att andas, men man vande sig efter några kvällar. Så himla mysigt med alla barer också :) (Och söta killar, haha ;) )
Det enda negativa var att man inte kunde visa sig ute, inte ens på balkongen. Vi gick typ 100 meter utanför hotellområdet och det var säkert 20 bilar som tutade på oss. Min kusin Hugo frågade pappa varför alla tutade så mycket och då svarade han "För att de nyligen har uppfunnit tutan här och tycker att det är jätteroligt!" Haha, vad jag skrattade. Men lite uppmärksamhet är ju aldrig fel, i och för sig ;)
Sedan hade vi ju inte så jättemycket invändningar mot att stanna på hotellet som var värsta palatset. Helt sjukt vad vackert allt var :D Och all inclusive är ju bara bäst :) Jag vet inte hur mycket glass jag käkade, haha. :D
~ Väntar på den väääääldigt försenade taxichaffisen...
~ I fell in ♥ with Starbucks, haha
~ Jag älskar den här bilden på pappa :) Så himla fin :D ♥
~ Blond beauty :) ♥
~ Darkhaired beauty ;)
~ Den omtalade kamelen Lulu, haha ;) (För er som inte fattar, kolla i kategorin "videoblogg" och så kommer ni att få er ett gott skratta ;)
~ Coola Hugo ;) ♥
~ Hotellet från utsidan - Galet stort! (Hotell Aquamarine)
~ Jag och Ebba blev lite brända första dagen (haha, varför händer det alltid mig? Jag är ju inte albino annars. blek är jag faktiskt inte :P)
~ Haha, jag kan inte sluta skratta åt den här bilden! Så härliga killar!
~ En dålig bild av en av de typ 1000 poolerna som fanns på området :D
~ Last pic :) Hade ni sett lite mer åt höger så hade ni förstått vad jag menade med att man inte ens kunde gå ut på balkongen, haha...
Tack farmor och farfar för den fantastiska resen och de underbara minnena! ♥
Lots of love :) ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack själv. Vad kul jag satt och tittade på bilderna från Egypten i söndags och mindes tillbaka. Visst var det underbart vackert och mysigt. Det var väl inte helt fel med all uppmärksamhet som vissa av oss fick.

Kram farmor

2011-01-04 @ 07:26:13

Vad har du på hjärtat:

Vad heter du:
Spara dina uppgifter?

Skriv din E-mail här: (publiceras ej)

Vad heter din blogg:

Skriv ditt meddelande till mig här:

Trackback
RSS 2.0