Tokig julmani!

Hej hej gott folk! Igår fick jag ett sms av min lilla kompis Simon, som ville dra med mig på gudstjänst, och eftersom jag inte hade varit där på superlänge så hängde jag självklart på!
När vi satt där i morse, så fick jag värsta julkänslan! Alltså helt sjukt! Jag hoppades att det skulle börja snöa och har sedan varit ungefär så resten av dan. Idag när jag lagade en jättegod maträtt som jag hade hittat receptet till i väntrummet hos skolsyster så satte jag igång en julskiva med Peter Jöback<3 En av mina favoritartister :D Sen höll jag på med julsånger tills min kära mor och far bad mig att sänka volymen X) Somliga har inte riktigt fått in det där med att det bara är 115 dagar kvar till juloafton XD !!!!  Sen tände jag ljus och berättade om min lilla plan om att jag tänker smyga fram lite julprydnader sakta men säkert... hehehe... :)  Så nedräkningen börjar! För er som också känner julens glädje skjuda i blodet så ska jag försöka fixa lite roliga julgrejer och tips till er i varje inlägg framöver, ända till julafton! Jag kommer behöva massor med tips, så känn er fria att skriva ett litet inlägg med nåt tips på "julaktivitet" för min blogg!
Här kommer ett jultest som jag har gjort själv! Enjoy it!


Jultest!

Kan du knappt bärga dig till julafton, eller hoppas du bara att den ska vara över så att det är ett helt år kvar igen till nästa gång? Gör mitt egna jultest och få svar på om du verkligen gillar julen eller inte!
Kryssa i den ruta som stämmer mest. Och glöm inte att vara ärlig, för du vill väl ha ett ärligt resultat? Kör igång! :)

Vet du exakt hur många dagar det är kvar till julafton?

1. Klart jag gör! Vem tar du mig för egentligen?! ( )
2. Va? Julafton? Det är ju jättelångt  dit! ( )
3. Det brukar väl vara i december nån gång? Jag bryr mig inte så mycket... ( )

Brukar din familj se på Kalle Ankas jul?

1. Självklart! Jag tvingar ner alla i soffan prick kl.3 när det börjar, och ingen lämnar rummet förrän eftertexterna börjar rulla!  ( )
2. Vi tittar bara på tomtens verkstad, eftersom det är en traditiion helt enkelt. ( )
3. Kalle, vem? ( )

Hur ser er julgran vanligtvis ut?

1. Den måste vara helt perfekt! Jag delar ut uppgifter till resten av familjen och inspekterar den noga! ( )
2. Tja, den är grön och har några julgranskulor och en stjärna på toppen... ( )
3. Jag målar den svart och sen får väl nån annan fjant pynta den så mycket denne vill... ( )

Vad har ni på julbordet?

1. Hela rubbet! Även dopp i grytan, fast det brukar bara vara jag som äter det.. ( )
2. Julskinka, köttbullar, prinskorv. Lite av det vanliga. ( )
3. Pannkakor! Julbord tar på tok för lång tid! ( )

Hur många julkort skickar du i juletid?

1. Jag tappar alltid räkningen! Jag brukar sitta och leta fram adresser till folk jag inte känner, som jag kan skicka kort till!( )
2. Till familjen och några kompisar ibland. ( )
3. Ett, till mig själv! ( )

Hur mycket pyntar du i hemmet?

1. Jag ställer ut alla tomtar, nissar, girlanger, ljusstakar och allt som hör julen till! ( )
2. Jag hänger upp en julstjärna i fönstret och ställer fram en adventsljusstake. Resten av familjen brukar fixa det andra. ( )
3. Jag hänger upp ett hemgjort broderi med texten "Julen är bara fejk" ( )

Och till sist, vem av följande är din idol?

1. Jultomten såklart! Han är helt fantastisk! ( )
2. Han som uppfann julklapparna ( )
3. Jag själv, den enda smarta som inte går på allt julfjanteri! ( )


Resultat:

Flest 1 - Tomtenisse :  Du värnar om julens kärlek och försöker ständigt sprrida julglädje omkring dig! Du får den lataste att hjälpa till med förberedelserna för att din posetiva julenergi smittar av sig!
Men ibland kanske du borde ta det lite lugnt ändå, trots att de flesta gillar julen, så finns det en gräns för allting. Glöm inte att julen är till för kärlek och omtanke, inte för perfektion. Jag är säker på att tomten ger dig julklappar även om du råkar göra något lite galet!

Flest 2 - Barn : Visst gillar du julen, och när julafton väl är inne så blir du som ett litet barn igen. Men du tycker att julen ibland kan gå till överdrift, och att vissa är på tok för engagerade i julens allt ståhej! Du hjälper heldre till med att baka pepparkakor och pynta lite lagom. Fortsätt så, men glöm inte att det inte skadar att bjuda till lite extra ibland!

Flest 3 - Grinchen : Det bor en riktg liten Grinchen inom dig! Du tycker att julen bara är slöseri med tid och pengar, och det finns vissa likheter mellan dig och farbror Joakim. Men det du inte tänker på är att Grinchen innerst inne saknade julens glädje. Kanske har du något dåligt minne från någon tidigare jul? Försök att bara glömma alla problem och sorger, iallafall runt juletid, och låt dig glädjas av allt fint som julen faktiskt innebär. Nära och kära, julklappar, god mat, kärlek och massa annat fint! Har du någonsin sett på när några små barn leker och har skojj i snön? Då de bara glömmer allt ont och dåligt som finns i världen för den stunden? Så vill ja att du ska vara i jul! Jag ber för dig, för det finns en liten julnisse i oss alla!    God jul i försökott :D

Var det jag?

När jag gick hem från skolan så såg jag en liten tjej som inte kan ha varit äldre än kanske 7-8 år.
Jag tänkte inte på det så mycket först, men sen slog det mig plötsligt när hon hade småsprungit en liten bit och plötsligt stannade för att ta upp en gummisnodd.
Det var ju jag.
Det låter kanske lite konstigt, men det var faktiskt jag. Jag kände igen mig själv från när jag var liten och brukade plocka upp gummisnoddar som jag hittade lite överrallt. Hon stannade vid en liten väg utanför vår skola fast bilen som kom åkandes var väldigt långt ifrån, och om jag minns rätt så var jag också ganska försiktig vid den åldern. Och spralligheten, med det ljusa blonda håret. Det var verkligen jag.
Jag höll på att börja gråta, för det var ett av de mest känsloladdade upplevelserna jag har varit med om. Och jag fattade helt plötsligt att jag är stor nu. Jag fattade hur gammal jag har blivit, det hade jag inte förstått riktigt föränn nu.

Det speciella med hela upplevelsen var att det kändes lite som på film, för när jag precis hade kommit på det och var jättechockad så tittade jag inte åt hennes håll, och när jag sen tittade åt hennes håll igen så var hon borta. Som t.ex på OC, box 2, när Summer ska åka med Zach till Italien för att hans syster ska gifta sig. Då ser hon en liten pojke som ser ut exakt som en liten Seth. Och han leker med en häst som ser nästan exakt ut som Kapten. Oats. Och då fattar hon bara.
Det var riktigt coolt, tack lilla Mini-Nicole för att du förgyllde min dag =)

Haha, jag när jag var liten och söt  =)

 En hyffsad bild på mig i dagens läge, lite äldre:P Fast som man brukar säga, man blir bara snyggare med åren! :D Tänk på det ni!

                                 Muchos pussar :D


100 frågor!!! (Säger det här vilket liv jag har? XD)

1. Vilken svordom använder du mest? Jag försöker att inte svära så mycket, men kanske fan, jävla skit och cp. Jag gillar inte att svära dock.
2. Äger du en iPod? Nej, och ärligt talat så vill jag inte ha en. Jag älskar min mp3
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Den jag använder mest brukar väl vara på 06.30
4. Hur många resväskor äger du? En tror jag, hättefin zebrarandig, och den är sjukt stor :D
5. Använder du flip-floppar? Bara på sommarn, och inte helt offentligt
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Jag handlar inte, men ICA och ICA MAXI
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nä, jag älskar visserligen att fota, men om bilden blir bra så är jag gärna med :D
8. Vilken var den senaste filmen du såg? En prinsessas dagbok <3
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? Kompisar!!! :D
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Beror väl på hur mycket jag vann, men lite kläder kanske. Ingen aning!
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Ganska ofta...
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej, det kallas att arbeta flitigt! :D
13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Hits love cd1
14. Vilket är världens bästa band just nu? Tokio Hotel :D:D<3
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? Vet inte, men även om ja gvisste så skulle jag väl knappast berätta den på min blogg?
16. När var senast någon stötte på dig? Beror på hur man ser det, så sent som igår så busvisslade en lite äldre snubbe på nån av mig och mina två kompisar. Kanske alla tre? :P Annars var det Summerstream
17. Vad åt du till middag senast? Fiskpannetter, potatis, ärtor, champinjoner <3 , rhoad island sås :D
18 Använder du huvtröjor? Japp, för det mesta
19. Kan du vissla? Javisst kan jag det!
20. Vem var den senaste som ringde dig? Mamma :) <3
21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Extreme på grönan :D
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Jodå, nån lär ju göra det nån gång iaf:P Men vem bryr sig om vad dom säger, så länge dom "stavar" namnet rätt!?
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 08 skulle jag tro
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Jaaa:D Älskar fortfarande disneyfilmer:D<3
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Beror på vad man räknar som det, men Solna Centrum kanske
26. Hur många syskon har du? 4 underbara syskon har jag !  <3<3<3
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Om jag är intresserade av dem så:P
28. Vilken film kan du alla replikerna till? De flesta:P Men kanske främst alla disneyfilmer(de flesta iaf) och Peter Pan (Otecknade) :D
29. Äger du några popband t-shirts? Japp! My Chemical Romance, Billy Talent, Shakira(Inget band kanske..men men!) Tokio Hotel
30. När flög du senast? Från Cypern i april nån gång
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
32. Läser du för skojs skull? Jag kan lätt klassas som bokmal av värsta sort XD
33. Pratar du några andra språk? Än svenska? Ja! Engelska, tyska, franska och lite holländska
34. Diskar du din egen disk? Ja, annars blir mamma o pappa argXD Fast jag glömmer ibland...
35. Har du gråtit offentligt? Japp :P
36. Har du en stationär dator eller en laptop? En stationär
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? JA, jag försöker så gott det går =) Ibland vill jag kanske lära mig för mycket nya saker:P
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Kanske piercing i naveln
39. Tycker du att killen ska bjuda på första dejten? Ja! Jag är ganska romantisk, och vill ha det lite "snyggt gjort" :P
40. Kan du kasta macka? Japp! Jag kunde sist jag kollade iaf tror jag :D
41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej, men det ska visst vara väldigt vackert har jag hört
42. Vad har du med dig in på bion? Kompisar, biljetter, popcorn och bon aqua
43. Vem är din favoritlärare och varför? Vår tyskalärare Stefan tror jag=) Vi är bara fyra i vår tyskagrupp, och vi har überskojj! Och min gympalärare Bengan, för han är bara bäst!
44. Har du dejtat någon av en annan religion? Ateist? :P haha
45. Vad har du för väder? Kallt och ganska molnigt just nu, mendet är ju ganska sent
46. Har du en blogg? Nej, det här är bara en visualisering från er sida ... -.-
47. Vilket är ditt favoritämne? Vet inte, tyska kanske? Jag tycker skolan är ganska kul
48. Gillar du att flyga? Japp! Men första gången till Cypern så höll jag på att spy av rädsla:P
49. Vilket personlighet är ett måste hos en partner? Rolig, pratglad, tålmodig, charmig, lite romantisk och snygg:D Han måste också vara mogen, men gärna lite flumm ibland
50. När sov du senast på golvet? Sist jag sov över hos Bellen tror jag 
51. Vilken är din favoritdrink? Champagne:D (Fast det kanske inte är en drink?) Jag drack några alkoholfria drinkar på Cypern som var asgoda:D
52. Gillar du din boendesituation? Japp
53. Vilken är din mammas hemstad? Vällingby 
54. Din pappas hemstad? Han föddes i Eskilstuna
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Vet inte, jag fungerar väl oavsett, men är väldigt trög, och antingen otroligt flumm eller tråkig. Men för en skoldag, 7 timmar kanske?
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ja, ganska så, kanske inte så jättestressiga, men bokade! Mån-självförsvar, tis-kör, ons-cactus, tors-självförsvar, fre-åker till landet, lör-är på landet, sön-självförsvar
57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Njäe, och denna terminen har jag börjat skärpa mig lite, men terminen har ju bara börjat
58. Vilken är din favoritfrukt? Jag älskar frukt! Men några favoriter är väl; kiwi, annanas, jordgubbar(jaja, det är bär, jag vet) hallon och många mer:D
59. Bryr du dig om kalorierna i det du köper? Asså jag tänker väl på vad jag äter lite, men jag bryr mig inte så mycket egentligen
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Gissa om... Fast när jag typ bloggar så brukar jag inte bry mig så mycket, och när jag är trött stavar jag helt sjukt ibland:P
62. Tror du på liv på andra planeter? Njä, eller kanske några små grejer som finns nånstans.
63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg? Asså, inte bara småarg så var det väl mamma:P
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Ingen kan veta, ellerhur? Men jag ser oftast Gud som en man när jag t.ex ber.
65. Vad var det senaste du åt? En champinjonbit:P
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det beror på, tjejer kanske för det mesta? Men med tre storebröder så lär man sig umgås ganska bra med killar
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Pappa såg en liten flicka på ett dagis med en mössa där det stod Nicole, gulligt va?
68. Gillar du senap? NEJ!!! Men i mat så är det gott ibland
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det är bara att käma på! Det löser sig alltid på ett eller annat sätt, och glöm inte vem du är och att Jesus älskar dig =)
70. Skulle du vilja hoppa fällskärm? Ja, det skulle jag väl vilja, men med min höjdskräck så skulle det aldrig sluta väl XD
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Terry i Raise your voice<3, en annan karaktär som spelas av Hilary Duff, Summer och Lindsay från OC. Kanske liiite Marissa också
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej
73. Tycker du om att krama folk? Japp:D Vill u ha en kram? :D
74. Skulle du säga att du är trendig? Ja, det tror ja väl. Jag följer min egen väg, men jag håller mig lite inom "modet" också
72. Äger du en digitalkamera? Japp
73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Hilary Duff :D Och b.la en modell för h&m och en tjej i en mer-reklam
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, för det mesta, men jag hakar oftast inte upp mig på det
75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? De flestaXD Haha, nä men väldigt många! Delsa om jag kunde drömma, om jag inte minns fel.
76. Tycker du att du är attraktiv? Ofcourse! Men även jag har dåliga dagar X)
77. Vad är du allergisk mot? Typ inget, men jag tål inte gammalt smink och foundation o sånt. Ibland inte såmycket glitter heller
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Njää.. Ibland kanske. Jag är ju typ en tredje/fjärdedels vegeterian eller nåt:P
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Oliver :D
80. Vad är det senaste du installerade på datorn? Vet inte faktiskt
81. Vilken är din favoritrestaurang? Hmm... Rosina kanske?
82. När badade du i en pool senast? På landet antar jag:D
83. Har du varit med i någon skolpjäs? Jadå, jag minns inte riktigt hur många, men minst en!
84. Hur många barn vill du ha? Vet inte:P Jag ändrar mig hela tiden. Men inte ett, för jag vill inte att det barnet ska behöva vara ensam. mina syskon e bland det bästa jag vet
85. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Heavy Metal kanske? Och så gillar jag inte techno så mycket, asså sån där riktig fjortismusik:P
86. Hade du lätt för att bestämma dig för vad du skulle rösta i valet? Har bara haft ett skolval:P Men det var inte så svårt
87. Har du åkt moped någon gång? Ja, fast en gammal
88. Har du busringt någon gång? Jaa, fast jag har lite dåligt samvete för det :P Fast alla har nog busringt?
89. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Cypern
90. Kan du alla orden i nationalsången? Ja absolut!
91. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Kanske, jag är inte riktigt säker
92. Kan man vara vän med sitt ex? Ibland, om man verjligen vill och kämpar för det. Men det brukar bara bli konstigt för det mesta:P
93. Vad har du i din väska? En hel delXD MAn vet aldrig vad man hittar i min väska
94. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Skriver lite kanske, eller läser
95. Vad lyssnar du på nu? Lite avlägset sorl från TV:n i vardagsrummet
96. Vad ska du göra nu? Avsluta den här jobbiga listan:P Sen bada och lite läxor
97. Vad heter din mamma och pappa? Gunila och Michael <3
98. Hur många kusiner har du? 7 tror jag
 99. Varför gör du det här testet? Ärligt talat så vet jag inte X) Lite för beroende av test och listor kanske? :P
100. Hur mycket är klockan nu? 19.17

En lista helt enkelt:P

KOLLA DIN MOBIL

1. Vad har din mobil för färg? Silver och svart
2. När köpte du den? Jag köpte den inte, jag fick den i julklapp förrförra julen
3. Vad är det för märke? Sony Ericsson
4. Vem ringde dig senast? Mamma
5. Vad står det i ditt senaste mottagna sms? "Bu! xp"
6. Ungefär hur många sms har du i inkorgen? Rensar lite då och då, men just nu bara 37
7. Vad heter kontakt nr. 12 i din kontaktlista? Fanny

KOLLA I DIN DATOR

1. Vad heter din användare? Fam (Och så mitt efternamn)
2. Vad har du för bakgrundsbild? En bild som ska föreställa typ Edward o Bella som gifter sig (Läs Stephenie Meyer's böcker så fattar ni nog)
3. Vilken/vilka är din favoritsida på nätet? Blogg.se och gosupermodel.se (Jättelöjlig sida gsm, men barnsligt kul. Jag vill blir moderator o hjälpa andra!)
4. Hur ofta sitter du vid datorn? Beror på. Några timmar varje dag kanske...
5. Är din dator bärbar? Nej

KOLLA I DIN GARDEROB

1. Vilket plagg använder du mest? Ganska olika, men jag har en svart ganska kort kjol som jag använder väldigt ofta och har haft väldigt länge
2. Hur många jeans har du? 5 par, men jag använder typ inte alla och sen har jag ju shorts och andra byxor
3. Har du mycket kläder? Hehe, japp! Det kan man lugnt säga
4. Har du några märkeskläder? Jadå
5. Har du något helsvart plagg? Japp, också en hel del från min punkarperiod 
6. Hur ser din bikini ut just nu?  Har flera stycken, men ska försöka komma ihåg alla; 2 svarta, 1 grön, 1 gul överdel,  
1 guldig, tror att jag fick med alla nu
GÅ IN PÅ DITT RUM

1. Vad är det första du ser? Min bokhylla och min säng 
2. Hur städat har du, på en skala från 1 till 10? På min sida av rummet just nu, kanske runt 6 eller nåt:P
3. Har du något på väggarna? Ja, massa tokio hotel posters, två bilder på min kanin (R.I.P.), en tallrik med posetiva kommentarer på från Summerstream, en lapp från ung 08 från pa-tältet, en självförsvars (typ) lapp, två löpsedlar jag gjort själv  
4. Vad ser du om du tittar ut? En skogspark, en asfalterad gångväg och ett företag. Och en stor buske skymmer en del av utsikten :P
5. Har du bäddat din säng? Japp! Jag är ganska stökig av mig, men sängen är alltid bäddad 
6. Hur stort är ditt rum, på en skala från 1-10? Beror väl på vad man ser som stort? 7 kanske, jag delar med min syrra.


Det här visste ni knappast om mig! Eller?...

- Den bästa boken jag läst heter Om jag kunde drömma, sen kommer de andra böckerna i den serien
- Jag är en bokmal som nästan aldrig går någonstans utan minst en bok
- Jag är ett troget Tokio Hotel-fan och en lite smått galen A.I.K supporter
- En av mina kompisar känner Danny
- Mitt längsta förhållande varade i ungefär tre år
- Jag har egentligen blont hår, men tonade det väldigt mörkt brunt
- Jag har varit punkare, hip-hopare, lite emo, och det mesta andra stilarna
- Min lillasyster och jag vet nästan allt om varandra
- Jag har fobi för spindlar, myror, klaustrofobi, höjder, sprutor, tandläkare, doktorer och lite till
- Jag fick nyss ett nytt lås till skåpet i skolan för jag har slarvat bort mitt gamla
- Jag pratar svenska, engelska, franska, tyska och lite holländska
- Jag älskar farmors broccoligratäng
- Jag tittar på hejhej sommar när det är på sommrarna
- Mina naglar växer jättefort
- Jag är väldigt duktig på att skriva
- Jag skriver på en egen bok
- Jag har fyra syskon
- Min familj äger en bra travhäst
- Jag har aldrig träffat min morfar
- Jag har ett sår på knät
- Jag har många bra kompisar
- Min hamster är döpt efter en av huvudkaraktärerna i boken Om jag kunde drömma
- Jag var förrut bästa kompis med min brors kompis syster
- En av mina bröder har universums sötaste valp
- Jag går på självförsvar
- Jag har gått på balett, gymnastik, friidrott, självförsvar, showdans, tror det var allt
- Jag sjunger i en kör
- Jag är väldigt kristen, och stolt över det
- Jag har konfirmerat mig
- Jag blir väldigt lätt irriterad
- Jag är oftast väldigt flummig
- Jag pratar jättefort eftersom jag gjorde det när jag läste högt från böcker när jag var liten
- Jag har haft riktigt konstiga tvångstankar
- När jag är nervös eller ibland trött så får jag tix, det brukar gå över efter ungefär två, tre veckor
- Jag har haft vattkoppor
- Nu är den här listan slut

Drömmis :)

1. Brunett,blond eller rött?
Gärna brunhårig eller blond, men "kvalitèn" sitter ju inte i håret :P

2. Längre än 1,60?
Ja det hoppas jag verkligen, han får gärna vara lite längre än mig, men inte överdrivet.

3. Ögonfärg?
Vackra =) Kungsblå eller typ chokladbruna

4. Sminkad?
Nej tack! Euh! Han kan kanske få använda lite finnstift på sin höjd!

5. Gilla att shoppa?
Nja, han får gärna följa med mig och tycka att det är lite kul,  men han måste ha snygga kläder helst:P

6. Fotbollsnörd?
Nja, alltså det finns en gräns för allt...

7. Pratglad?
Ja, annars kommer han inte palla med mig...:P

8. Intressen?
I princip vad som helst, men kansk inte frimärkssammlare...

9. 6pack?
Väldigt gärna =)  ^ ^

10. Muskulös?
Jao :) Men inte överdrivet där heller.

11. Hål i örat?
Ja det får han väl om han vill, bara han inte ser ut som en tjej, eller överdriver.

12. Fest kille?
Jadå, men inte dricka eller så.

13. Punkare?
Nej, helst inte.

14. Tatuerad?
Nej, för han får inte vara äldre än typ 16.

15. Får han vara piercad?
Ena ögonbrynet och kanske örat om det passar honom =)

16. Har du hittat en sån här kille?
Nä X) Men jag letar vidare :D

Om dig!

1. Hur lång är du?
Typ 166 eller nåt, det var ett tag sen jag mätte mig.

2. Ögonfärg?
Blåa med ett uns grönt. Jättevackra =)

3. Gillar du att shoppa?
Totaly!

4. Gillar du mysiga hemmakvällar?
Ja, absolut =) Finns inte mkt bättre en lördagskväll än en bra film, mysigt umgänge, lite snacks och ramlösa :)
Men jag älskar att dansa också!
7. Hårfärg?
Har egentligen blont, men färgade till mörk, mörk brunt.

8. Piercing?
Tre i vänster öra, och en i höger. Funderar på att pierca naveln som småningom, men jag är lite nålrädd:P

9. Tatuering?
När jag fyllt arton kanske.


10. Musik smak?
Det mesta, men kanske främst: Rock, hiphop, dansmusik och lite pop.

Stå-datorer? Jaha...Kan det bli en hitt tro?...

Jag är väldigt glad idag, men tråkigt nog så har vi fått en ny bibliotekarie som är helt humorbefriad.
Jag vill ha tillbaks våran gamla, men hon har gått i pension :( Usch vad ledsen jag blir!
Idag när jag och Stinis skulle gå dit så frågade vi om vi fick använda datorerna och då säger hon: "Mja.. JAg ska kolla datalistan för säkerhetsskull, och ni får inte spela några spel!"  Herregud...
Jag frågade lite fint om vi inte fick spela några spel, men hon blev typ sur på mig då... Ajaj.
Sen skulle jag iaf hämta en stol till datan, och vet ni vad hon säger? "Det här är stådatorer!" Lägg av! Stådatorer? Visst att hon måste sköta sitt jobb, men man måste väl få sitta på en stol iallafall.. Jaja, det får väl gå ändå. Jag ska ge henne en ärlig chans, men hon är ärligt talat lite skrämmande. Och jag som älskar bibliotek...



Jag blev sams med min kompis idag, så det var ju bra! Och jag gick till tandläkarn som kollade på "fyllningen" i tanden som har lossnat lite, men det är tydligen ingen big deal :D
Därför är jag väldigt glad nu =)  
 
   Ha det bra alla:)                          Lot's of love!

Dagens!

♥  Dagens umgänge: Mest Stinis, men också; Emma, Joel, Rose och Bellen
♥  Dagens låt: Brev från kollonien (Med Stina:D)
♥  Dagens skämt: Jag sprang runt hela skolan för att hitta Stinis och Emma
♥  Dagens önskan:  Att min tand ska bli helt bra.. :)
♥  Dagens ord: Om du inte följer med är du en död valp =)
♥  Dagens planer: En prinsessas dagbok på trean
♥  Dagens drog: Ett kattspel på min mobil
♥  Dagens tips: Reta inte upp folk och påpeka varenda litet fel dom gör 
♥  Dagens sämsta: Började tjaffsa med Emma
♥  Dagens mående: Ganska bra. Lite minus för tänderna som jag oroar mig över ständigt
♥  Dagens tråkigaste:  Förmodligen att få höra två lärare i rad läsa upp betygskriterier
♥  Dagens roligaste: Hämtade Milo på dagis med STina :D

Jättebra resultat på placeringsprovet i engelska :D

Hejsan alla snälla och vackra flickor (och pojkar, men jag antar att det är mest tjejer.. Men men! Vad vet jag?):D
Idag fick vi tillbaks provet vi gjorde i engelska i fredags. Lite nervöst, för det kändes som om det hade gått bra, och då går det oftast dåligt tycker jag, men jag fick jättebra:D Inga fick dessvärre MVG i min grupp, men några fick VG. JAg var en av dom :D Med lite enkla matematiska beräkningar så har jag kommit på att jag hade bland dom bästa av resultaten :D:D:D Duktig flicka Nicole!!!!



Det har dock hänt lite tråkiga saker idag också.. Jag tjaffsade lite med en kompis och det är ju aldrig speciellt kul.
Vi brukar tjaffsa en del om grammatik och skrivning, och så var fallet även denna gång! Vi brukar bli samms ganska snabbt igen, så vi får hoppas på det. Det var ju ändå ingen big deal att bråka om, så det löser sig nog!

På tal om skrivning så håller jag som bekant på att skriva en egen bok, och det har jag gjort i lite över ett år nu (!) Den börjar så smått närma sig ett slut, och jag är ganska nöjd faktiskt. Det äl lite jobbigt när man utvecklas så fort inom skrivandet, för linjerna blir så tydliga. (För er som inte förstod min knäppa förklaring så menar jag att jag skriver lite annorlunda och bättre nu än för ett år sen, så jag måste vänta tills boken är klar och sen ändra den när jag skriver in den på datan.) Men det ska nog ordna sig det med ska ni se :D Bli inte totaly surprised om ni hittar min bok på marknaden:D Haha, jag vill verkligen lyckas, och jag är säker på att jag kommer göra det! Jag är envis som en gammal åsna:D:D



Nu har jag väl egentligen inte så mycket mer att skriva om tror jag. Tänkte lägga in en dagens outfit imorgon eller så. Har ju inte gjort det på ett tag, och jag tänkte även försöka göra en lista eller ett litet test :) På torsdag kommer jag förhoppningsvis få min overall från självförsvaret =) Då blir jag superglad!!! Bilder utlovas!
Nu ska jag skriva lite på min bok och sen se "En prinsessas dagbok" med lill-syrran =)

  Tack för mig ;)   Puss o kram!

Tandterror

Heej, jag mår inte bra. Var nyss hos tandläkarn och när jag sitter där i skräckens stol så ska hon bara kolla tänderna med den där vassa grejen. När hon kommer till en tand så körs den typ ner en centimeter! Usch... Fast dom borrade upp den direkt och la i nåt, så om jag har tur läks det av sig själv. Ska dit igen om tre månader. *jippie* Inte...
Fast dom är så himla snälla mot en, speciellt när dom fattar att man är livrädd. Jag skämmdes för att jag började gråta, men kul att höra när nån säger att hålet är gigantiskt.. Dom tyckte iaf inte det var ett dugg pinsamt, och jag har för första gången fått bedövning från sprutor i tandköttet eller nåt. Inte så jättefarligt, men e man livrädd för allt vad nålar heter så...
Och den där jäkla borren sen! Kan man inte byta ut surret mot nån trevlig melodi? Gaaah! Tandläkarn höll med mig iaf..

Tack snälla rara tandläkare för att ni är så snälla och förståeende mot en stackars rädd flicka! Creds till er! *applåder*

 Känner att jag såg ut ungefär sådär.. Fast med längre och snyggare hår :P 

 Nu får ni alla be för att det ska läka sig själv och att jag ska slippa sånt här läskigt igen..


Campingfiasko i tårtträsket

Första dagen i skolan idag för mig =) Vi fick börja en dag efter alla andra för att vi var på klassresa som jag pratat om tidigare. Det var ganska kul, men jag är så himla trött att det var ganska svårt att hålla ögonen öppna.

På bilden skulle vi jobba i grupp och rita ett A4-papper själva, där alla skulle ha ett slags ämne som hängde ihop.
Vi hade en del skojjiga förslag, men det var för oseriöst, så vi skippade det:P
Ämnet fick bli fobier, och jag är (som Emma så vackert uttryckte det) typ rädd för allting XD Nä inte riktigt allt, men ganska mycket fobier har jag. Vi är inte klara än, men på god väg!

På So:n hade vi en viikarie för vår pappa-lediga lärare, och jag gjorde ett bra första intryck! (Inte..)
Läraren sa efter typ halva lektionen nåt i stil med; "Och nu ska jag berätta vad jag förväntar mig av er" jag skulle bara skojja lite, och viskade ganska tyst till Stina som satt bredvid "Inte ett skit", men männskan måste ha haft superöron för hon hörde mig och sa högt till klassen: "Inte ett skit var det nån som sa! Det kan vara bra att veta vad folk tror att andra tycker om en" eller nåt i den stilen..  Fast hon sa det skämtsamt, men det var ändå pinsamt:P Usch vad jag skämmer ut mig XD

På NO:n hade vi tillbaka vår gamla no lärare :D Jättebra tycker jag!
Han sa att vi skulle få labba eftersom vi inte var så många i den klassen, för annars har halva gruppen fått vara i datasalen, o andra halvan labba, men som det nu är så har lite vandalisering bland datorerna uppstått förra terminen så nu får inga lämnas ensamma i datasalen, så för dem blir det typ ingen labb! Då sa jag till Bellen att man kan lämna de som labbar själva istället, de håller ju bara på med farliga ämnen X)  Knäppa jag =)



Jag vet inte om jag skrivit texten konstigt, men det kan bero på att jag är jättetrött och fick göra ett prov i engelska för att se om vi ska g kvar i våra grupper. Ni får ursäkta, jag blir någorlunda normal igen inom snar framtid! Nu ska jag lira lite spel på datan innan vi åker till landet!    
  
  Ha det riktigt gött nu i helgen!   Pussar i massor!<3

Att göra en bento! (Hur då?!)

Hejsan! Jag läste vad jag skrev igår och nu är det ganska komiskt, för jag fattar hur jag blir när jag blir arg. Haha.
Jag ska iaf åka till gräddö på klassresa med min kära gamla klass på onsdag! Vi ska ha med oss typ lunch att äta när vi kommer fram, och jag kan ju inte nöja mig med nån vanlig maträtt som typ sallad eller nåt. Nejdå! Jag ska självklart göra det krångligaste jag kunde komma på! Bento!

Jag tänkte förklara för er som inte vet vad en bento är lite snabbt, så ni som redan vet kan skrolla ner en bit!

Bento alltså, är en japansk variant av en engelsk "lunch box" kan man väl säga. Jag har för mig att bento faktiskt betyder packlåda på japanska. Men bento är ganska mycket mer komplicerat än lunch box...
Själva benton brukar läggas upp i en matlåda (vanligtvis för att ätas som skollunch i Japan), vanligtvis går man efter 4-3-2-1 metoden. Det vill säga: 4 delar ris, 3 delar kött, fisk eller vegetariskt alternativ, 2 delar grönsaker och 1 del övrigt. (Vanligtvis frukt, inlagd grönsak eller en liten dessert)
Sen ska man alltså lägga upp det fint och tätt så att inte maten förstörs och "åker omkring".  En vanlig grej i Japan är att göra gulliga djuransikten m.m.
Här kommer några bilder på kreativa bentos.
En halloween version som är riktigt fin. Ganska enkel, men väldigt fin!

Det här måste ha tagit hur lång tid som helst. Mycket detaljer!

En sån här vore väl ganska inponerande att ha med sig? XD Jag skulle nog inte kunna göra en sån ens om jag försökte:P

 Också en väldigt enkel, men superfin!

 Jag älskar hello kitty! Det är väldigt populärt i Japan, och när jag googlade på bento så dök väldigt många kitty varianter upp.

Det här är de finaste tkr jag! En sån här, och man vill inte ens äta upp maten!

 Urgullig! Cute var ordet!

 Mario, vad sött!

 Hur sjutton fick dom riset att stå upp?! Har dom i betong eller vaddå?

 Jag var pokémon-nörd när jag var liten, och jag blev kär i en här lilla sötnosen direkt!

Ganska cool,  men fy vad äckligt! Jag blir inte diekt hungrig när jag ser på den här...

 Haha, Homer =)

Det blev visst lite många bilder, men det är helt fantastiskt  att man kan göra sånt här! Vore superkul att ha med en söt bento och göra några imponerade! Hah:P 
Dessvärre har planerna blivit lite ändrade, det verkar inte som om jag ska ha med mig en bento plötsligt.
Mamma o pappa tkr det e för krångligt elr nåt, så nu vet jag inte hur det blir... Jag hoppas fortfarande jag får, för det vore faktiskt kul att ha nåt japanskt orginellt istället för vanlig mat.  Jaja, that's life.

Hoppas ni blir inspirerade iaf, och om ni undrar över några ingredienser eller nåt, så kan ni skriva ett inlägg. Jag vet vad det mesta består av tror jag.  

               Ha det bäst! Puss och kram!! <3

Men väx upp din idiotiska sadist!

Jag är så förbannad just nu att jag egentligen inte borde blogga för tillfället, med anledning att jag inte vill skriva nåt som jag kommer ångra sen, men så får det iaf bli.
Jag var nyss och lämnade en film i en filmkedja i närheten. Den var typ en eller två dagar försenad, för jag kunde inte lämna den igår när vi skulle till farmor och farfar för jag hann inte.
Jag berättar allt för honom i affären och ber om ursäkt, och vad får man som tacken?
"Jaha, förseningsavgiften är på 5 kr". 5 kr!  Asså snälla kan inte männskan skaffa sig ett liv eller bara gå och växa upp?!
Vad är 5 kr att bråka om liksom? Kunde han inte bara som en normal person sagt att det är lugnt och sen glömma det? Men nejdå! HAN ska självklart börja bråka om sina dumma femkronor. Dumma gubbe, väx upp!!!!! Istället för att fortsätta terrorisera sjuka stackars tonnårsflickor?
Jag slår vad om att han är sadist.

Inte nog med det så ska pappa också börja bråka om det. Jag slår vad om att han är i maskopi med den sadistiske filmkedjemannen... Herregud asså.
Jag hade god lust att säga någon bra kommentar till sadisten, men jag kom inte på nån för tillfället. Jag var för chockad över att jag skulle bli ruinerad på fem kronor... AAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRGGGGHHHHHHHH!!!!!!

Nu ska jag göra nåt jag blir glad av, och jag råder er alla att vara försiktiga nästa gång ni ska hyra film, för om ni inte är försiktiga och lämnar den tillbaka i tid så kan ni få betala fem kronor!

          Puss o kram, be för att jag ska bli frisk i min hals till skolan börjar.

"Min kompis här tycker att du är vacker" "Ah..."

Hej du glada sommar kom och slå dig ner,
I vårt gröna gräs,
säg, är solen med?
Och sommarns glada fjäril har du med dig den?
Och blommor o bin,
viol o lupin,
och häckande svalor.
Smaka på vår kaka och välkommen hit igen!

Jag blir jätteglad av den låten=) Funderar på att spela in den på mobilen och använda som alarmsignal.
Jag hade nämligen satt klockan på nio idag, men somnar självklart om igen... Dumma jag.
Alltså missade jag sista hej hej sommar... Aaaah vad jag blir arg!



Jag har varit på Ung08 två dagar irad nu. Det är en festival i kungsan för er som inte visste det. Jättekul och nästan allt är gratis. Jag var där med Swedish (Stina) och jag har tillexempel gjort ett test som man får göra i polishögskolan.
Det går ut på att man ska lyfta en docka som väger 77 kg så att man står typ upprätt. Jag klarade det =) ! Så stolt!

I onsdags var det typ två killar som flörtade med mig:P Först var jag och Swedish vid ett tält som hette typ "Vi håller Stockholm i form" eller nåt sånt. Då fanns det mittsar (googla om ni inite vet vad det är) och boxningshandskar, så vi bestämde oss för att testa. Jag går som sagt på självförsvar och får boxas med mitsar nästan varje träning, så jag kan redan det där, och lärde Swedish. När det var min tur så boxades jag i ganska snabb takt, och två killar som var ca. 18 tittade ganska häpet på oss och sa ungefär "Titta, asså dom e typ mindre än oss och kan det där. Jobbigt" jag tittade bara på dom och då sa den ena "hur gammal e du?" "Då sa jag snart 15" då sa han "Skulle du våga möta Mike Tyson?"
Jag tyckte det var en mysko fråga så jag sa "nä" och han svarar "Man skulle typ dö då" jag fattar inte poängen... Intressant fakta asså. Sen talade jag om för dem att jag gick på självförsvar så jag var tvungen att kunna det här typ. Då tyckte dom det var coolt:P Haha, roliga typer.

Flört nummer två inträffade när vi satt i en soffa uppe i ett lite upphöjt torn elr nåt.
 Då var det två snygga killar som satt mittemot oss, och en ena säger helt plötsligt nåt till mig som jag inte hör.
"va?" "Du, min kompis tycker..:" är det enda jag hör. "va?" "Min kompis tycker du..me hatten.." Typ det hör jag andra gången, så jag svarar en än gång "va?" "Du med hatten, min kompis här tycker att du är vacker" HAn s kompis blir generad och säger "Meh, seriöst! Du får ju inte säga det!" och då svarar jag det absolut bästa man kan svara när världens snyggaste kille tycker man e söt. "Ah..." Herregud, vad hände med mig? Sen tittade jag inte så mycket åt hans håll, för jag var helt paralyserad! Swedish sa att han hade tittat på mig hela tiden:P   Andra dan så hittade jag honom aldrig =( Jag ville se honom igen =) Sötnos!



Nu har jag träningsvärk i hela kroppen efter den jobbigaste träningen jag varit med om på länge igår.
Skönt iaf, jag diggar träningsvärk, för då känner man att man har rätt att vila lite. =)

Stort Grattis till lillasyrran Felicia som fyller tolv idag! Av mig fick hon två näspiercings och av mamma o pappa en digitalkamera! GRATIIS GRATTIS GRATTIS! Älskar dig världens sötaste syster!
Gratta henne gärna på www.ffills.blogg.se =)    

                     kisses and hugs!

Military army in my heart

Jag vet inte hur många som redan visste eller har lyckats lista ut det, men jag är millitärgalen! Jag samlar ju dels på hattar, kepsar och mössor, men även på millitär-prylar. Absolut inga vapen eller så, men jag har en del kläder med millitärmönster. Igår köpte jag en jättefin keps/mössa/hatt med lite militärdrag. Jättefin till mitt nya hår, och det var 50% på den =)




Jag är jättetrött och fattar inte hur sjutton jag ska komma upp på morgonen när skolan börjar igen. Imorse fick min syrra verkligen slita upp mig ur sängen.... Jag bara somnar om :P Mer en nattmänniska än en morgonpigg idiot XD



Igår var jag med Stina större delen av dagen, och vi åkte till Kista och shoppade lite. Jag var dels ute efter en jättefin klänning som jag spanat in på gina, men den fanns inte så vi åkte till Solna istället:P (Den fanns inte där heller...)

I kista blev vi helt plötsligt asflummiga, så vi hämtade en massa knäppa kläder (dels en sån där "sparkdräkt" för vuxna. X) Jag tyckte den var ganska fin ändå, men när ska man använda den liksom? Så vi pallade inte:P) och provade. Helt knäppt, undrar vad folk tyckte om oss egentligen... Men, men! Som man brukar säga: Ett gott skratt förlänger livet!

 Ha det bäst!           Pussar o kjamar

Do blond's have more fun?

Nu är ni bra nyfikna va? :P  Färgade jag håret?  Och svaret är: JA!  Och det blev skitsnyggt! Ni ska få några bilder!
Jag var såklart lite nervös eftersom att gå från blont till mörk mörk brunt är en väldigt stor skillnad, men jag hoppades helt enkelt på det bästa och kunde bara be för att det skulle se bra ut. Jag är väldigt kär i mitt nya hår och i ett sorts balsam som jag fick med som en efterbehandling som luktar helt gudomligt!

Det roliga är att inte så många vet om min "lilla" förändring, eftersom jag tänkte chockera folk lite:P (På ett vad jag hoppas vara positivt sätt såklart!) Nu får säkert en del av mina vänner reda på det tack vare att jag berättar det i denna bloggen men det är ändå roligt XD De enda som vet om det är (vad jag vet alltså) en nära kompis som bor ganska långt härifrån, samt några släktingar och några på mitt självförsvar.   Trodde ni inte att jag skulle våga vå? Haha, där tog ni fel!

Och så till den frågan som alla vill ha svar på: Do blond's have more fun? -Haha, inte vad jag har märkt iallafall! Jag är fortfarande mitt flummiga gamla jag med en ny frisyr. 
På tal om ny frisyr så ska jag kompletera det hela med en klippning hos frisören på tisdag!  NAJS!!



Jag ska inom snar framtid lägga in en ny video under kategorin "Filmtajm". Britney Spears med låten Overprotected. Lyssna gärna, för oavsett vad andra anser om Brittan så äger hon!




En nytagen bild innan jag färgade håret, jag fixade min lugg lite coolt:P

Jag tog några bilder som jag höll på och trixa med

Med ny frisyr och allt =) Vad tycks? Jag älskar det!

Och den sista bilden för den här gången!

Jag måste gå och lägga mig nu för jag är astrött och ska upp runt sju imorgon... Usch jag vill inte ens tänka på det med tanke på att jag blev väckt ett...  Puss puss

Trust goes Gaaaaaaaaaaaah!

Jag tyckte att det var dags för en Hissa o Dissa igen =)  Jag har kommit på några riktigt bra saker! Läs och njut!


Riktigt bra vänner:

Finns det något viktigare i livet än bra vänner?
Nej! Juste! Men så är det detta gamla tjat om ifall några få nära vänner är bättre än många vänner som man inte känner lika väl. Jag tänker att båda är bättre än ingen, och om man har flera "obekanta" vänner så kan ju alltid lära känna dem bättre, men några få är ändå bäst. Det tycker åtminstonde jag. 

Ett av mina favoritcitat kommer från Tzatsiki, vänner för alltid och går så här: "Det kommer en dag då vi alla behöver en vän" Jag tycker att det stämmer så himla bra överens med allt.
När man är ledsen behöver man en vän som känner en och kan trösta,
När man är glad behöver man en vän som känner en och som kan skratta och som man kan skämta med,
När man är arg behöver man någon som vet hur man kan lugna sig och som kan stötta en.
Listan kan göras oändlig, men några riktigt bra vänner behöver vi alla!  Jag vill också tacka alla mina vänner, men främst de närmsta som känner mig väl! Tack för att ni finns och inte går när jag är super-flumm och drar en massa dåliga skämt :P Eller när jag blir riktigt kär, för då vet jag hur jag kan bli. XD   Tack vänner =) <3

Kompisar kan se ut hur som helst, man älskar dem för insidan =)


Småsyskon:


Okej, de är verkligen underbara och superskojjsiga och allt det där, men alla har väl nån gång lackat ur på sina småsyskon? Det gäller föressten storasyskon också. Inget fel med det, det är syskons jobb att vara lite jobbiga ibland. Man brukar ju bli sams igen ganska snabbt =)  Syskon är härliga, men ibland får dom en att bara vilja skrika Gaaaaah!  (:P <3 Dock är syskon bland det bästa på jorden och jag älskar alla mina fyra syskon mest på hela jorden!)

Lika sur som denna kissen blir man ofta på syskon :P

Frenchie blir brunett?!

Jag har en del smeknamn som inte är helt kända. Frenchie är ett av dem. :P Jag blev kallad det på lägret jag var på av typ några. Det började med att jag och en ledare snackade om ursprung ,och så sa jag att jag är liiite tysk, men eftersom han påstod att jag såg lite fransk ut och båda mina namn är franska så började han kalla mig Frenchie!  Najs!

Hursomhelst så var det egentligen inte det jag skulle berätta för er... Vet faktiskt inte varför jag var tvungen att berätta hela min livshistoria, men ändå. :P  
Jag har funderat på att färga mitt hår som Summer i OC ett tag, och nu ska jag kanske få göra det! Hoppas hoppas =) I såfall köper vi färgen ikväll och så får vi helt enkelt se. Men får jag så kommer gaanterat före och efterbilder. :)
En liten bild på fina Summer bjuder jag på =)



Jag tog några riktigt bra foton, men dessvärre så går de inte att ladda upp just nu. Jag lovar att lägga ini dem så fort jag kan!  
                   Pussar<3

Kändisar

Okej, jag har funderat på det här med kändisar.
När vi hör ordet kändis så tänker de flesta "Jag är så avundsjuk på dem!" eller nåt i den stilen. Men egentligen så har de på många sätt det mycket jobbigare än vi.
Vi kan tillexempel gå osminkade till affären utan att hamna på förstasidan i alla skvallertidningar.
Jag läste för några dagar sen om en känd tjej som hade hamnat på bild när hon åt en glass. Vill ni veta vad det stod i undertexten? "Hon har en perfekt familj, hon är rik, känd och supersmal. Dessutom kan hon äta en massa glass utan att fettet fastnar på henne!" Kom igen, hon åt en glass! Förstår ni nu vad jag menar?

Jag påstår inte att det inte är roligt att läsa skvallertidningar, det är skitkul! Men man glömmer att kändisar faktiskt också är vanliga människor som inte vill att hela landet ska veta vem man dejtar, eller att man åt på McDonald's förra veckan.
De har det nog inte alls så lätt som vi tror. Åtminstonde inte alltid.  

Fast jag tänker ändå bli känd när jag blir äldre XD Om tidningarna ändå kommer att skriva om en kan man lika gärna ge dem något ordentligt att skriva om! Och egentligen, vem bryr sig om vad de skriver, så länge de stavar namnet rätt? :P
Låt er aldrig påverkas av vad nån annan säger till er för mycket!


Filmkväll blev OC-kväll XD

Nu är det så att vi skulle h sett på film igår, men såhär blev det:

Vi skulle ha börjat med "Boogieman 2" men den var för läskig för att ses så sent, så vi stängde av efter fem minuter...
Sen var det dags för "Final Destination 3" men den hackade och bytte språk-precis som sist vi hyrde den...
Slutligen var vi (Jag) så sura att vi satte på den enda roliga filmen vi lånat och den hette "Buying the cow". Självklart fanns det endast engelsk text så det pallade vi inte med. (Dom är tre år yngre och det var hyfsat sent, då palladde vi som sagt inte...)
Mitt tålamod var ganska slut vi det laget så jag satte på OC istället =) Det enda som funkade! Så det blev OC-kväll istället för Skräck-kväll. Lyckat? Njaa... Fast OC äger allt :D



Fick FRIDA och OKEJ igår! Jättefina presenter ingick! Jag fick en ögonskugga (FRIDA) som var i två färger och med glitter, och en svart väska (OKEJ) där det stod: DELICIOUS, GORGEOUS, UNREACHABLE =D  Jätteskoj! 

Men nu ska jag typ skriva lite på min bok eller nåt. Det är riktigt myschväder så jag får passa på =)

    Puss puss

Fel av mig, förlåt!

Jag vet att det är mycket enklare att bara ändra inlägget men jag pallar inte.. Sjrev att jag har tre piercings i öronen, och det stämmer inte. Har fyra. :P Srry! 

  Puss puss

Dagens outfit - 4/8-08

Här kommer då den första dagens outfit! (I denna nya kategori alltså, har säkert lagt in nåt sånt tidigare)



               Outfit:
Svart tröja/klänning:
JC-99:-  (Det är en tröja från början, men man kan som ni ser använda den även som klänning)
Svarta tights: H&M(?)-ca 60:-
Guldiga/gräddvita ballerina med japansk look (Peperoni): GO WEST-Orginalpris 349:- (Fick dock 70% rabatt =D)
Pärlörhängen: Present från min syster, finns att köpa i smedjan på fjäderholmarna-100:- (Fick dom gratis)
Brunt sidenband: Från en tunika(Felicias)-Ingen aning om priset dock



Piercing?

Jag har funderat ett bra tag nu på att pierca mig i naveln. Problemet är inte att jag är osäker på om det skulle vara snyggt, problemet är att jag är helt livrädd för nålar! Jag vet att det finns salvor (Har själv använt Embla-salva när vi skulle vaccineras i skolan förut) men ändå.. Iof så är det inte ens säkert att jag tycker det gör ont, men ni fattar va?
Har snackat lite med mamma o pappa och tror att det är ganska okej. Usch, men jag är så rädd! =( Stina och jag funderade på att göra det samtidigt, men hon vill pierca en del av örat. Hmm... Så snyggt med piercings. Har tre öronpiercingar, men det är ju inte riktigt samma sak. Det gjorde inte ett dugg ont heller. Vi får väl se hur det blir...

Jag hittade en ascool piercing! Det är en klocka! Sjukt praktiskt, runt 14 mm och kostar endast 39kr!  Om ni vill ha länken till en tjej som säljer så kan ni kommentera. (Ni glömmer väl inte att kommentarer numera heter RAISE YOUR VOICE?) Här kommer en bild!



Felicias kompis Madde ska sova över här idag =) Vi ska se på skräckis :P Hehe...
Juste ja! Nu kommer en ny kategori! Outfits. Har spanat in lite bra bloggar (B.la halldin.blogg.se) och det är nog ganska bra att ha. Jag testar så får vi väl se hur det blir. Juste, tack innea för att du svarade på min fråga om navelpiercing! Jätte schysst! =)


 Så, nu ska jag fixa lite på kategorier. Ni kan spana in resultatet inom nån timme.
Fixade Madde och Felicias bloggar nyligen också. (Börjar bli bra på sånt!) Spana in på www.ffestis.blogg.se (Maddes) och www.ffills.blogg.se (Felicias)  Dock råkade min kära syster sabba hela altet, så jag får börja om från början igen... Om nån vill ha designhjälp gratis så kan ni bara kommentera. Jag lovar att svara och gör mitt bästa!

   Pussar och kramar

Lunch-Sen ut och gå!

Så, nu har jag surfat runt lite på andras bloggar. Har lite eventuella planer för kategorier.
Nu tänkte jag käka lite lasagne och sen ut och riva hela Stockholm! (Jag driver bara, jag vet att mamma brukar läsa min blogg ibland och ville bara skrämma dig lite:P )
Näe, men seriöst så ska jag ut och promenixa lite! Vi hörs kanske senare ikväll!  Ha det gött alla kissar!

         Puss puss

Är du dum eller? XD

Okej, det här ska bli spännande, för jag är ganska puckad ibland:P

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat...Jag skulle typ blåsa eller nåt
(x) du har gått in i en glasdörr...Jag tror det! Iallafall i en spegel i lustiga huset på grönan
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig..Har säkert hänt

summa: 5

(/) du har sprungit in i ett träd...Jag tror inte det, däremot en lyckstolpe!
(x) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen...Jag är ganska böjbar:P
( ) du testade precis om du klarade det..Nej, jag läste testet innan jag gjorde det, och då testade jag XD
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat

summa: 2 ½

(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger..Nja.. Råkat och råkat:P Har tänt eld på ett popcorn och bränt hål i en flaska iaf. Säkerligen
( ) du har nån gång somnat på en lektion..Näj, men bra nära ibland:P
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om...Dagligen...
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig..Njae, inte än så läng iaf! Några skakningar har man väl fått kanske:P
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal....Jodå, pinsamt nog

summa: 3

( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre...Nä det hoppas jag verkligen inte att jag har gjort!
(/) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt..Ut och träna med mig!
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att du märkt det..Ja, pinsamt nog har det hänt
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan..Japp händer ganska ofta..En gång la jag en sak nånstans för att jag inte skulle tappa bort den, vad tror ni hände?

summa: 2 ½

(x) du har trillat av stolen då den stått helt still...Förmodligen inte, jag kan inte sitta still på stolar.Jo juste! En gång när jag läste så gled jag av stolen!
(x) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen..Japp, glömmer som sagt ofta bort vad jag skulle säga

summa: 2

sammanlagd summa: 15
 
Har man under 16 klassas man inte som dum.

HahaXD Precis på gränsen! Nästa gång nån påstår att jag är dum så ska jag visa det här testet!!! *Jättestolt*

Fejk?

Naturlig eller fake?

[ ] Du sminkar dig minst 5 gånger i veckan..Jag brukar antingen inte orka eller också inte hinna nån dag. Inte hela världen för mig
[ ] Du använder brunkräm minst 3 dagar i veckan.. Nej, jag behöver ingen. Dessutom så är det jättedåligt för hyn(Tycker jag iaf)
[ ] Du fixar håret med mer än 2 hårvårdsprodukter varje morgon
[/] Du använder 3 lager mascara innan du blir nöjd..Asså det beror ju på..
[ ] Du måste alltid ha smink när du är med din pojkvän..För tillfället så är jag singel, men hade jag en så får han väl älska mig för den jag är? Fast det är klart att man vill fixa sig ibland
[ ] Du köper smink minst 1 gång i veckan
[ ] Du sminkar dig innan du ska till macken och köpa godis en söndagkväll.. verkligen inte.. Gör jag det så är det typ för att  jag känner mig så risig, eller bara vill vara lite extra fin
[/] Du började sminka dig i 6:an eller tidigare.. Typ så ja.. Hade inte så mycket då, mest på discon och så
[ ] Om du är i din sommarstuga 40 mil från din hemstad och glömt ditt smink köper du nytt eller lånar från din mamma eller syster.. Jag brukar inte sminka mig på landet, men asså om vi ska ha besök kanske jag lånar från mamma eller Felicia
[ ]  Ibland går du upp en timme tidigare för att fixa smink och hår...Jag är uppe tidigt ändå om morgnarna för jag är så trög då, och har alltså all tid i världen(för det mesta)
[ ]  Om du och en tjejkompis ska kolla på film måste du sminka dig innan hon hinner se dig utan smink...Asså, ibland om man ska på bio eller så kan det ju vara lite skojj, men jag måste absolut inte det! 
[ ]  Du skäms utan smink..Nej! Kalla mig självgod, men jag är nöjd med mitt utseende och vet att jag inte behöver smink för att vara snygg :P  
[/] Du äger en plattång eller locktång..Vi har en i familjen men jag använder den aldrig


Total: 1 ½

1-4 Naturlig- Jippie!
5-8 Mittemellan
9-13 Fejk 


Min "dröm"kille

Gör Så Här:
Ta fram en tärning och slå den. Titta vad det blir för siffra och lista ut hur din drömkille är.
(Det går säkert med drömtjej också. Byt bara ut "Han"


 Hur Han Ser Ut

om din tärning visar...

1. så är han: lång och blond
2.
så är han: kort och brunhårig
3.
så är han: lång och rödhårig
4.
så är han: kort och blond
5.
så är han: kort och rödhårig
6.
så är han: lång och brunhårig   (x)

Hur Han Är Som Person

om tärningen visar...

1. så är han: snäll
2. så är han: kaxig
3. så är han: mysig
4. så är han: romantisk
5. så är han:tråkig  (x)
6.
så är han: din killes drömpersonlighet

 Vad Han Gillar Att Göra

om tärningen visar...

1. så gillar han att: umgås med polare  (x)
2. så gillar han att: resa
3. så gillar han att: sporta
4. så gillar han att: umgås med dig
5. så gillar han att: shoppa
6. så gillar han att: äta

Han Gillar

 om tärningen visar...

1. han gillar: jazz
2. han gillar: hårdrock
3. han gillar: hiphop
4. han gillar: lugna favoriter  (x)
5. han gillar: klassiskt
6. han gillar: RnB



Jaha okej... Det här var snarare min mardrömms kille:P XD 
Jag fick: Min drömkille är-Lång och brunhårig (Han får väl gärna vara hyffsat lång, men jag dras till blonda killar), Tråkig (Inte drömsenariot direkt va? Hade jag råkat ha en tråkig kille så skulle han vara dumpad direkt, för jag går inte ihop med tråkiga killar),  Han gillar att umgås med polare (Visst skulle han få det, men han får ju gärna vilja vara med mig också..) och han gillar lugna favoriter. (Jippie.. Tråkmåns...)  

 

Godmorgon!

Hejsan alla morgonpigga! Det är väl inga andra som stiger upp vid den här tiden? :P
Jag känner mig ganska trött... Vaknade typ halv sju av att Edward höll på med att "möblera om" i buren. .

Jag blev skitsur och ställde ut honom i vardagsrummet =) Haha, så går det om man väcker mig för tidigt!



Idag var det väl tänkt att jag skulle ut och springa lite så att träningen inte blir så jobbig när jag drar igång igen denna veckan nån gång, men jag pallar faktiskt inte.
Jag har redan gjort 50 sit-ups och 5 armhävningar =D Sådetså! Tänker göra det ungefär en gång i timmen idag och sen ge mig ut och gå lite. Låter väl bra?

Annars har jag inte så mycket planer för dagen. Lite OC kanske. <3
Juste, på tisdag (Imorgon) så hade jag tänkt åka på NewLife träff =) Det är en träff som kommer vara varje tisdag från typ 5 till 8-9 på kvällen, den har varit några år vad jag vet och det är då tänkt att folk från främst Summerstream kan komma och hänga liite. Vi kör lite brännboll och sånt. Jättemys=)  Hoppas bara att jag hittar nån att åka med, annars fick jag typ inte åka...  Jag håller er uppdaterade ;) Haha

Ni får ha det så bra! Här kommer en video från lägret när killarna hade fixat en superkväll för att fira alla tjejer :D Det var så gulligt, och när jag ser den här videon så får man nästan lite tårar i ögonen, för jag saknar alla så otrooooligt mycket! Om nån från Summerstream läser detta så har jag bara en sak att säga: Videon är till er med kärlek!


Puss och kram!

Lite kul information om mig =)

Vad heter du? Nicole
Vad skulle du vilja heta om du själv fick välja? Jag älskar mitt namn
När är du född? 13 september
Var skulle du vilja bo om du fick välja?  Jag har flyttat så mkt, och trivs jättebra där jag bor nu
Vad var det senaste någon sa till dig? "Man kan skratta när man är chockad"
Vad svarade du då? "Jaa, jag tänkte på det"
Vad önskar du dig mest av allt just nu? Att det ska gå bra hos tandläkaren... Är skiträdd för sånt

   UTSEÉNDE:
Hur lång är du? typ 165 elr nåt sånt. Har nog vuxit lite under sommaren
Hår färg:  Ganska blont
Ögonfärg? Blåa
Skostorlek: 37 i vissa fall 38. Kan även ha 36, men det är lite för litet
Piercing? fyra i öronen

   FAVORIT:
Film? Oj, vad svårt! Ehm.. OC-boxen typ första 
Serie? OC, Desperate Houswives. Cityakuten, Grace Anatomy, Moonlight
Årstid: Jag gillar alla årstider av olika orsaker. Men kanske sommaren då
Måltid: Gillar det mesta. Kanske farmor broccoligratäng
Färg? Blå
Ämne i skolan: Tyska

    KLÄDER:
Vad använder du just nu för jacka? Svart skinnjacka och en svart midjekofta
Vad använder du just nu för skor? "japanska" ballerina, guldiga ballerina, typ sneakersballerinor, lite pumps. Typ det:P
Favorit färg på kläder: Blått, för det framhäver mina ögon =) Vitt, brunt, svart.. Äh allt är snyggt typ
Senaste köpta plagg? Svart linne som kan användas som cool klänning
Vad har du på dig just nu? Svarta tre kvarts byxor och en vit tröja med svart slips-tryck

  RUMMET:
Stort eller litet rum? mittemellan
Vilken färg är det på tapeterna? Vitt och svart/mörkblått
Vilka färger är det i rummet för övrigt? Massa
Favoritmöbel i rummet:  Min underbara säng!

VAD AV FÖLJANDE HAR DU I RUMMET?
Dator?
Japp
Tv? Japp
Stereo? Japp
Telefon? Mobil
Vad gör du oftast i ditt rum? Jag gör det mesta i mitt rum
Favoritpryl i rummet? Alla böcker kanske

 BLANDAT:
Vad har du i din väska just nu? Det beror på vilken väska. Jag brukar ha lite allt möjligt där
Vad är du beroende av? Att blogga och musik. Samt motionera
Vilken sorts lipsyl använder du? Jag har rätt många så jag gillar att variera =) Doft o smak lipsyl är mina favvisar =)<3

Lista

snott den här listan från nån (x)
rökt en cigarett ( )
rökt en ciggar ( ) 
pussat någon av samma kön (x) .. inte seriöst
varit kär (x)
blivit dumpad (/)...Asså man kan väl säga att det tagit slut av sig själv vissa ggr. 
fått sparken ( )
varit i knytnävsslagsmål ( )
haft känslor för någon som inte kännt samma sak (x)
blivit arresterad ( )
hånglat med en främling ( )
gått på en blinddejt (x)..Mina så kallade kompisar fixade typ en hemlig för mig och en kille som en av dem kände...  
ljugit för en kompis (x)
varit kär i en lärare ( ) 
varit på Bahamas ( ) 
flugit (x)
spytt i en bar ( )
legat med en medarbetare ( )
sett någon död ( )
sett en del av dig själv brinna ( )
ätit sushi (x)
åkt snowboard ( ) 
varit i ett våldsamt förhållande ( )
tagit smärtstillande (x) .. alvedon XD 
älskar eller saknar någon just nu (x)
legat på rygg och sett molnen flyga förbi (x)
gjort en snöängel (x)
varit vaken ett dygn i sträck ( )..Njäe, men det var bra nära! 
haft ett te-party (x).. typ för mina gossedjur när jag var liten :P 
byggt ett sandslott (x)
hoppat i en vattenpöl (x)
lekt uppklädd (x)
hoppat i en lövhög (x)
åkt släde (x)
fuskat när du spelat spel (x)..Varför tror ni att jag vann "kalla-ha" så ofta när jag var liten XD 
varit ensam (x) 
använt ett falskt id ( )
tittat på en solnedgång (x)
varit med i en jordbävning ( )
rört en levande orm (x) 
blivit kittlad (x)
blivit rånad ( )
blivit missförstådd (x)
tagit hand om ett råddjur/en get ( )
vunnit en tävling (x)
gått mot rött (x)
blivit avstängd från skolan ( )
varit i en bilolycka ( )...Jag blev nääästan påkörd av en bil när jag var på Cypern... 
haft kramp (x)
känt dig utstött (x)
ätit ett helt glasspaket på en natt ( )
dansat i månljus (x)
hatat ditt utseende (/)..Absolut inte hatat, men man har ju haft vissa stunder när man känner att man inte duger..Har väl alla? 
varit vittne till ett brott (x)..Man har ju sett folk köra för fort X) 
varit besatt av post-it lappar ( )
gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna (x)
varit vilse (x)
varit på andra sidan landet (/)..Räknas Kalmar? 
simmat i havet (x)
kännt som om du håller på att dö (/)..Asså när jag var liten höll jag typ på att drunkna, men jag vet inte riktigt vad jag kände. 
gråtit dig själv till sömns ( )
lekt polis och rånare (x)
sjungt karaoke (x)
betalat för mat med bara mynt (x)...Räknas glass? :P 
gjort något med dig själv som du inte borde gjort ( )
busringt (x)
fångat en snöflinga på tungan (x)
dansat i regn (x)
skrivit ett brev till tomten (x)
tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om (x) .. asså en kompis :P 
blåst bubblor (x)
gjort upp eld på en strand (x)..Jag har säkert hjälp till att göra det nån gång. Jag är pyroman :P
förstört en fest ( ) 
fått en önskan inslagen (x)  
haft sex med en apa ( )..VA?!
burit pärlor (x) 
hoppat från en bro ( )
ätit hund/katt-mat/häst ( )..Jag har ätit hamstergodis:P 
sagt till en främling att du älskar honom/henne ( )...Inte vad jag kan komma på 
kysst en spegel (x)
sjungit i duschen (x)
burit en svart klänning (x)
drömt att du gift dig med någon ( )
limmat fast din hand i något (x) .. Jag har limmat fast händerna i varandra en gång när jag var liten, men en fröken kom på mig så det blev aldrig fulländat, haha
fastnat med tungan i metall ( )
kysst en fisk (x)
varit en cheerleader (x)..Prövat på iaf 
suttit på ett tak (x)
skrikit så att du inte fått luft ( )
byggt en kärra ( )
pratat i telefon i mer än sex timmar ( )
stannat uppe hela natten (x)
inte duschat på en vecka (x)..Hehe, pinsamt nog.. Jag var på ett skidläger, och det blev aldrig av...Usch på mig 
plockat och ätit ett äpple direkt från trädet (x)
klättrat i träd (x)
haft en träkoja (x)
är rädd för att titta på skräckfilm ensam (x)
tror på spöken ( )
burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger (x)..Haha, jag minns att jag hade en ful hatt/mössa m en kompis som vi gjort själva:P  
spelat kyckling (x)
blivit puttad i en pool med kläderna på ( )  
blivit tillsagd av en främling att du är het (x)..På nätet har det ju hänt, men det är så oseriöst XD 
brutit ett ben ( )
fångat en fjäril (x)
skrattat så mycket att du grät (x)..Det gör jag typ dagligen XD 
gråtit så mycket att du skrattade (x) 
fuskat på ett prov (/)..ajabaja, jag har väl tittat lite snabbt nån gång förut för att se vad nån skrivit.. Usch på mig, vad jag skämms 
haft en Britney Spears-skiva (x)
glömt någons namn (x)
sovit naken (x)

Familjen Svensson? XD

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[/] Du känner någon som har samma förnamn som du...Kände typ
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[ ] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger..Räknas Finlandsfärja, så ja..
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[/] Du har varit i Grekland...Cypern på den grekiska sidan :P 
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Du idrottar flera dagar i veckan.. Utanför skolan så är det tre ggr
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng..Nix, får pengar när jag behöver istället
[x] De flesta i din familj är blåögda..Tror nästan att alla är det
[ ] Du äter McDonald's-mat/pizza/tacos varje vecka
[x] Du följer Melodifestivalen

Vad ska man säga om det? Jag tillhör garanterat ingen typisk Svenssonfamilj (Tack och lov:P)

A boyfriend like Ryan...

Nu ska jag snart lägga mig, men jag tänkte bara skriva ett kort inlägg först så ni vet vad som har hänt.

Stina och jag hade jätteskojjigt! Vi tittade på Peter Pan som spelas av ursnygge Jeremy Sumpter<3 Vi blev så förälskade i honom att vi såg den två gånger irad... Först på svenska och sen på engelska.  ;P 
På morgonen kom min syster hem från sin kompis Madde och gav mig ett par ursnygga pärlörhängen som de hade tillverkat i smedjan på fjäderholmarna. Tack sis <3 =)



Jag har sett på OC hela dagen idag och kommit på hur en perfekt pojkvän ska vara. Som Ryan =)  Han är ursnygg, världens gulligaste, omtänksam och försöker att göra allt för att hålla sig utanför slagsmål för hans nya familj (Cohen's) .  Jag är så kär i honom!  Så skulle väl ens pojkvän vara? Men hans struliga bakgrund är ett litet minus... Fast lite bad boy är ju ganska hett :P 

Hur som helst så vore en pojkvän inte helt fel. Jag har varit singel på tok för länge, men jag vill vänta på den rätta killen =) 
Jag vet faktiskt en kille som jag spanar in ganska mycket, men det är hemligt än så länge.. :P 

Sug på den ni!      

                                 Puss och kram! Godnatt<3

P.S, bloggdesigen blev väl ganska lyckad?  D.S 

OC-Night

Tjenixen! Lite sent, men jag har upptaderat bloggen hela kvällen. =)  Nu har jag ändrat en massa, och visst blev det fint? Nu ska jag se på OC =)=)=)  Juste, Kommentarer heter numera RAISE YOUR VOICE. 
   Puss på er sötisar!


RSS 2.0