Jävla skit dator

Hejsan!
Jag tänkte bara förklara mitt bloguppehåll: vår jävla dator gick sönder så vi var tvugna att ta bort
allt på datorn! Allt! Förstår ni hur mycket av mina böcker som kommer vara bortanär vi väl får igång den igen? Så många år av arbete :( Som tur är har jag skrivitväldigt mycket för hand också och har ett jäkla bra minne, men jag var ändå helt förstörd först, satt och bölade samtidigt som jag såg på när allt raderades ... *Snyft*
En sak till är skit, men jag är en stark person och tar mig igenom det också!
Annars är allt så perfekt som det bara kan vara :) Så synd när riktiga idiot saker händer och som ni märker får det mig att börja svära också, haha ;) Men so what?
Landet i helgen och det är riktigt nice! Har saknat det och på måndag sätter skolan i gång på allvar! Ska faktiskt bli lite roligt eftersom det är väldigt roliga ämnen jag har, nästan  bara frisör och helt okej dagar måste jag säga efter att ha tait en titt på mitt schema :) Jippie! :D


Så nu vet ni varför det dröjer, bloggpaus på obestämd framtid!
Puss!♥

Fullt upp!

Hejsan :)
Jag har haft väldigt mycket att göra i dag, så det har varit något hela tiden, vilket är roligt på många sätt men det är också skönt att bara få sätta sig ner och koppla av lite innan träningen också :) Yup, säsongsstart för moi och en sak kan jag berätta helt gratis; jag vet någon som kommer att ha träningsvärk i morgon ... Och denna någon är jag!
Men roligt, verkligen! Har faktiskt längtat efter att få träna, även om jag springer runt som en tok ändå, haha.
I dag har jag i alla fall hunnit med följande;
  • Fixat praoplats :) Underbara Klipp-it vill fortfarande ha mig :)
  • Varit hos gammelfarmor och gammelfarfar och tittat på när före detta världsmästaren "Tapper" klippte dem och det var riktigt intressant! Fick en hel del bra tips också! Vet ni förresten vad han tog för en sådan demonstration när han fortfarande arbetade (Pensionär nu)? 6000 :- ! Så det känns verkligen roligt :)
  • Handlat fluor! Jajamen, här ska lekas fluortant ;)
  • Varit på synundersökning för att jag ska kunna få mitt körkortstillstånd! Jippie! :D
  • Handlat en väldigt försenad födelsedagspresent!
Inte illa va? Jag må vara mycket, men lat är inte en av de grejerna!
Tagga till inför träningen nu :D
Puss!♥
P.s, håll utkik efter dagens outfit med några av nya kläderna som har kommit! Wie :D

Underbart dop!

Hej och hå!
Det blev inget bloggande efter dopet, men det var helt underbart!
Allt var jättefint och matchande dekorationer i blått :) Hur gulligt som helst!
Dante var så snäll så och grät inte en enda gång fast den andra bebisen som också skulle döpas gjorde det, och då blev vi alla väldigt stolta såklart! Det gick jättebra att hålla honom också, även fast den lille skrutten börjar bli tung.
Träningsvärk i dag, haha!
Det var väldigt roligt att träffa så många nya människor också och en del nya band blev knutna :)
De blev jätteglada för min dop-present (har inga bilder nu, får fixa det i morgon) som var ett halsband med brunt läderband och tre silverbrickor med texterna; "Nicole" "A Dato" (från denna dag på latin) och "Nicole". Självklart har jag ett likadant fast i vitt :) Det hänger faktiskt runt min hals just i skrivande stund, nära mitt hjärta :)
Jag fick faktiskt också en present för att jag är gudmor! Så gulligt! Det är en blå akustisk gitarr i miniatyr, har faktiskt tittat på en sådan förut och även varit på väg att köpa en! Jag blev superglad och tårarna var inte långt därifrån kan jag ju säga... Tack så jättemycket för allt!
I dag har vi varit barnvakter åt den lille huvudpersonen och vi har varit ute på långpromis och skrattat och haft riktigt roligt! Jack och Lindah var här ett tag också och det var väldigt roligt :) Längtar till brorson nummer två :) ♥
Nu ska jag titta på "Jessica Simpson's : The price of beauty" och läsa lite :)
~ Några bilder från dopet :)
Pussar!♥

Dop

Ett dop är så mycket mer än det beskrivs som.
Om man söker på 'dop' i wikipedia lyder första raden; Dop är den rituella handling genom vilken någon upptas i den kristna kyrkans gemenskap. Jag håller inte riktigt med till fullo.
Visst, det kanske är vad det betyder också, men det är bara en liten del. Ett dop är nästan något magiskt; ett älskat, litet barn välkomnas liksom för första gången in i världen och det är nästan som om barnet får namnet rent officiellt. Ett dop är en kärleksförbindelse mellan barnet och familjen och även släkt och vänner.
För mig känns det som om jag blir 'officiell' gudmor i dag. Det känns som om jag har vunnit högsta vinsten på livets lotteri. Ja, i dag är jag riktigt lyckligt lottad.
Så, Dante, jag vill bara säga att jag älskar dig väldigt mycket lilla skrutt och jag hoppas att jag kommer att bli en bra gudmor och faster. Jag kommer alltid att finnas här för dig, no mather what.
Så välkommen till jorden min vän, välkommen hem.


Kärlek :)

Hej igen!
Jag kom på att jag glömde berätta en sak.
Jag blir jätteglad när ni läsare skriver gulliga saker till mig, det värmer :)
Tack!

*Lycklig*

Hejsan!
Jag är så himla lycklig att det äntligen är över!
I nästan två veckor har jag gått runt och haft den där klumpen i magen och i dag var det nästan outhärdligt!
Tandläkaren är bland det värsta jag vet, men vet ni vad? Det gick bra!
Det var riktigt påfrestande rent känslomässigt, men alla har någon rädsla eller fobi. Detta råkar bara vara min.
Det visade sig att jag hade två saker som kunde utveckla sig till hål om jag inte tar hand om det, men inget jag behöver laga. Jag ska tydligen använda fluor! Och tandtråd, haha. Men den urgulliga tandhyginisten som jag dessvärre inte minns namnet på sa att jag borstade noga i alla fall :) Lite tandsten hade jag också, men det var inte så farligt. Jag föredrog att någon petade runt mina tänder istället för i dem.
Nu är jag i alla fall väldigt lycklig och har som enda råd till tandläkarrädda som jag; Ta det lugnt, andas, skräm inte upp dig själv helt i onödan och våga tala om, både för din tandläkare och folk untomkring, din rädsla! Det hjälper.
Och det viktigaste utav allt; glöm aldrig att Gud är med dig. Han älskar dig.
God bless.
~ En suddig bild från igår, men rätt häftig :)

Heldag med shopping på siktet :)

Hejsan!
Var ju inne i kista med Flisan i dag och det blev en heeeeeel del shopping, hehe...
Men mycket fina nya grejor som jag är trés, trés, trés nöjd med!
~ Blommig kjol från Vero Moda
Jag kan inte riktigt släppa sommaren än, för mig är den inte slut förrän löven börjar falla från träden, så det så! Har varit på jakt efter en sådan här kjol hela sommaren och hittade alltså en nu :) ♥
~ Älskar tröjan för att den har Englands flagga = coolt! Kommer från Gina. Loooove it!
(Dock har jag ingen aning om varför jag ser så förkrossad ut, haha)
~ Gråa typ sneakers med dragkedja på sidan från H&M. Supersköna (än så länge ;) ) och supersnygga! Köpte även ett par svarta, men jag glömde fota dem och orkar inte lägga in på datorn just nu ;) Use your imagination!


~ Lindex hade lite oväntat hur många gulliga halsband som helst och detta kunde jag inte motstå :) Gissa varför? ;) Det står en massa grejer i boken också och den heter tydligen "Peter Rabbit"


~ Jag behövde en ny vit BH eftersom den andra var för liten och fick byta ägare ;) Haha. Jättefin med vitt spetsmönster och kommer från H&M




~ Äntligen har Bik Bok fått in dessa igen :D Tror att det var en exakt sådan jag ville ha förut :) Bustier som är skitsnyggt till urringade kläder :)


~ Curlers från H&M, ett hett tips för snygga lockar och volym! Väldigt billiga dessutom!


Och det sista jag köpte var världens snyggaste klänning som jag ska ha på dopet och av samma anledning tänker jag inte visa er den än! Haha, ni får vänta tills lördag som alla andra ;) Jag kan dock lova att den är riktigt snygg!
Det här var lätt den bästa shoppingturen på mycket mycket länge! Tack syster :)
Och tack för linnet som jag fick nyss :) Love dig!♥

Bitter-Sweet

Hejsan :)
Eller "God morgon" kanske är mer passande? Jag har redan varit uppe i nästan två timmar
nu så jag vet inte riktigt. Hihi!
Grönan var superroligt! Så härligt att få umgås med bästa vännerna igen :)
Insane var lika insane som alltid och jag skämde ut mig för att jag skrek så högt, annars träffade jag kusin och moster Malini och Ami :D Så roligt! Det gjorde verkligen min dag :) ♥

I går var jag hemma hos Carlie som tvingade mig att spela Halo, jag var riktigt dålig och jag tror att det slutade med ungefär 3 000 000 - 3 till honom, men jag är stolt över mina tre poäng! Även fast han spelade med typ en hand... haha. Sedan lyssnade vi på en massa musik och så käkade vi kyckling med kokosmjölk och röd curry-pasta med ris :) Yummie! En riktigt härlig dag med andra ord!

Snart ska jag sticka in på shoppingtur med Flisan och det ska bli jättekul, men tyvärr kan jag inte helt njuta eftersom den där dumma klumpen inför imorgon ligger och gnager ... Jag vill verkligen inte till tandläkaren, kalla mig barnslig om ni vill, men usch och fy! Tack och lov har man underbara vänner som ställer upp och följer med :) Ska hänga med Linnsan hela dagen eftersom hon också fortfarande är ledig :)
Ska passa på att fira henne ordentligt i efterskott också!

Nu måste jag skynda mig att göra mig färdig annars blir Flisan inte glad på mig ;)
Hon har förresten fått en jättesnygg piercing i naveln nu :) Supersnyggt!
Puss!♥

Kräftskiveoutfit

Jag var rätt nöjd med min Kräftskiveoutfit :)
Först tyckte jag att det blev lite för mycket "gullegull" över det hela, men med sminkningen så såg det riktigt snyggt ut! Funderar lite på samma outfit i dag också eftersom jag inte kan bestämma mig för vilka kläder jag vill ha!
~ Haha, ännu en av mina snygga poser ;)

Your love is my drug

Hello!
I dag har jag varit på jobb-jakt igen, men cheferna skulle inte komma in förrän klockan 14.00 och då är jag redan på väg in till stan för att möta upp mina darlings Stina och Rose :) ♥ Vi ska nämligen åka in till Grönan och åka en massa karuseller :D Underbart! Har velat åka dit hela sommaren! Mycket härliga minnen från förra året, dock är jag lite av en fegis när det kommer till höga höjder, men vi får väl se ;) Så roligt!
I går firade vi Flisan och Lowes familj och mormor och Anders var här :) Supermysigt med världens godaste smörgåstårta som dessutom blev över så att vi fick lite till lunch i dag också ;) Yummie!
Dante har blivit så stor och han är riktigt rolig nu, så jäkla söt och bara flinar åt allt och alla :) Skrutt! ♥
Det känns som om det är rätt mycket som händer över huvud taget nu, men jag gillar när det är lite liv och lucka!
Blir så himla rastlös av att bara sitta stilla!
Har sett sista avsnittet av Vampire Diaries också alldeles precis, tänkte att jag skulle göra det innan säsong två börjar i september :) Det var riktigt bra!

Nu ska jag bara måla naglarna och testa mitt nya lack med ett coolt nagellack jag hade sedan tidigare och se om det blir lyckat! Hör av mig sen :)
Puss!
~ En bild från kräftskivefirandet :)
~ Grattis i efterskott världens bästa syster! ♥
~ Alltså ... jag vet att man inte får leka med maten, men frestelsen blev liksom lite för stor ...
Dessutom är jag ju fortfarande singel ;) Puss puss kräftan!
~ Älska hur luggen ligger!

Grafitti nagellack

Här är resultatet från mitt nya grafitti nagellack :D
Vad tycker ni? Läckert va? ;)

Skön dag ute i det fria!

Hejsan!
I dag gick jag och Flisan upp hyfsat tidigt och bestämde oss för att gå ut lite i det fria så vi gick ut
i parken och gungade lite innan vi köpte en glass :) Mums!
Vill egentligen in till nån konsert i Kungsan i kväll och dansa loss, men jag pallar inte, haha.
Haha, fick nyss en brun och en svart kajal penna av Flisan :D Tack!
~ Love ya sis <3
~ Haha, jag var bara tvungen att visa hur jag packar, har alltid med så jäkla mycket saker :P
~ ... och här försökte jag släpa med mig min packning till Egypten ... haha
~ Fyra av de fem gäddorna som "vi" drog upp :) Yummie!
~ Haha, jag hade lite roligt på jobbet ;) Förena nytta med nöje, det är vad jag snackar om!
~ Världens sötaste kille! ♥

Awesome!

Hej och hå!
Ett litet kort inlägg bara innan jag sätter mig framför sex and the city och ser sista avsnittet för andra gången ;) Var flera år sedan jag såg det sist! Minns att jag och mami såg det :)
Tänkte bara skriva att grafitti nagellacket var så sjukt grymt! :D Älskar det!
Nästa gång ska jag testa en ny grym färg, men jag älskar mitt rosa :D
Bilder kommer snart, men jag hinner tyvärr inte nu! Slänger därför in en från google så får ni er ett hum om hur det ser ut ;)
Natti ;) ♥

Mine!

~ (För er puckon som inte uppskattar mina kunskaper i paint *host* så är detta en kundvagn!)
Detta är nu beställt från H&M och kommer att dyka upp lite då och då i min brevlåda :) Tror att den första prylen kommer i slutet av augusti, vilket är snart! :D Kan bli en liten tröst efter tandläkaren :/
De ursnygga stövlarna betalar mami och papi :D Tack så jättemycket! ♥

I dag har jag varit på jakt efter praktikplats, och det gick lite sådär beroende på hur man ser på saken!
Jag fick varken ett jag eller ett nej eftersom cheferna inte var där så jag skulle återkomma och så hoppas jag på det bästa! :D Vill verkligen ha den här platsen, verkar superbra!
Vad har jag mer gjort? Jag har inhandlat present till Flisan! Det ni!
Längtar tills hennes födelsedag :)
Sådär, puss på er!♥

Kolla hit!

Hejsan alla härliga läsare!
Nu är det så att en massa nya härliga smycken har kommit in på cocos sida och gissa vad?
Ni får 15% rabatt på valfri vara! Bra va?
Det enda ni behöver göra är att skriva in rabattkoden; Bloggspecial
Puss!

Ändrade planer

Hej bloggen!
I dag mår jag och syrran bättre så vi hade planerat en heldag på ung 08 festivalen, men vi gick typ bara dit och var där någon halvtimme, sedan tröttnade vi ... haha. Istället begav vi oss på shoppingtur och gjorde några riktiga fynd :D
Jag köpte världens snyggaste skinnjacka och ett ascoolt nagellack som man ska måla över ett vanligt från Isadora och så kommer det att bilda sprickor mellan de båda färgerna :D Hur coolt? Dessutom hittade jag en present till Linnsan också :D Bara några presenter kvar nu, bland annat till Flisan som blir 14 år på söndag :O Vart tog tiden vägen? När blev du så stor älskade syster? Ni kan väl göra mig en stor tjänst och gå in på hennes blogg på söndag och skriva en grattis kommentar så kommer hon att bli hur glad som helst ;)
Klicka här för att komma till hennes blogg
Nu ska jag skriva lite :)
Puss! ♥
~ Graffiti Nails comin up! :D
~ Älska jackan!!!! Vad gör jag? Älskar den! :D ♥
~ Haha, ja ... hrm ... här försöker jag att demonstrera min kärlek för min nya jacka ;)
Boys, ni har konkurrens!

Wants!

Hejsan!
I dag är jag fortfarande sjuk, men jag känner mig ändå helt okej!
Det är ju trots allt mer eller mindre tre veckor kvar av sommarlovet :D
Jag har lite saker kvar planerade och jag har bland annat hittat lite grejor som jag skulle vilja inhandla :)
Jag tänkte dela med mig lite av några av dem :)
Skjorta i färgen "ljus kitt" från H&M    99:-
Jättefint till jeans eller jeans shorts och ett plus för priset :)

Jättesnygga höga stövlar från H&M för 399 :-
Himla snygga skor som går till det mesta, älskar höga stövlar över huvud taget, speciellt till smala jeans eller leggings och någon kjol eller tunika!
Rutig skjorta från H&M (älskar H&M haha) 149 :-
Perfekt att ha till jeans :)
Bustier Svart
Bustier från Lindex för 199 :-
Det behöver inte just vara en exakt sådan här, men en bustier (gärna en vit eller blommig) vore perfekt till min nya tunika som är väldigt urringad under armarna om ni förstår vad jag menar. Supersnyggt till skortor också!
Sedan skulle jag gärna vilja ha en systemkamera också, men vi får väl se :)

Jag måste bara skriva om vad som hände nyss, har man världens bästa vänner eller vad?
Stina kom nyss hem till mig utan att jag visste om någonting och gav mig en proteinbar och en vitamin dryck som hon hade fått på sin dans :) Hur gulligt är inte det?
Tack!!! ♥
Puss!

CHILI

Hejsan!
Jag är nyligen hemkommen från världens bästa lägervecka på chili :)
Grymma andakter, superbra seminarium om andens gåvor, härliga människor och allmänt gött ;)
Sista natten dygnade vi så jag sov ända fram till 13.30 i dag, haha :)
Sedan har dagen förflutit i lugnt tempo och jag har i stort sett bara badat och sett på film!
Glömde min anteckningsbok med en hel del viktiga grejor i på seminariet så jag har mailat lägerchefen och hoppas verkligen att jag får tillbaka den!
Men tack alla för en grym vecka, jag har lärt mig så otroligt mycket och haft det så mysigt och roligt! :D
Det enda minuset är att när jag kom hem så väntade en kallelse till tandläkaren på sängen ... roligt, jag längtar! (not). Ni som känner mig vet att jag vid det här laget sitter under täcket och skallrar tänder (haha) i ren och skär skräck, men jag hoppas verkligen att allt går bra och att allt står rätt till med mina tänder. Jag tycke att det är grymt orättvist att jag jämt och ständigt verkar ha problem med mina tänder när jag borstar dem noggrannast i hela världen och dessutom råkar vara räddast ... hrm ... Jag hoppas att ni ber för mig.
Peace out!
Puss! ♥

RSS 2.0