Frisörsalong

Hej!
I dag har det varit frisörsalong i badrummet :) Mami ville färga och klippa och det säger man ju aldrig nej till! Så himla roligt och det är verkligen en förbättring både när det gäller tid och resultat varje gång :D
Den här veckan hade jag tänkt försöka hinna med så mycket som möjligt! Jag hatar att bara slösa bort lediga dagar, men så är det ju det där med att sova... Haha. Jag är en riktig sucker för sovmorgnar ;)
~ Dante leker med sin bil :)
Mina planer hittills går i alla fall ut på att shoppa med Flisan i morgon, Göra något roligt med någon kompis på tisdag, på onsdag hitta på något med Jenny, Dante, Molly, Charly och Flisan och sedan på kvällen så är det övernattning i kyrkan :) Låter som en bra vecka tycker jag!
På tal om lilla Dante så var han här nyss :) Lilla busfrö som nyper oss, haha ♥
Vad ska ni andra som har höstlov göra?
Haha, tittut kameran!
Puss!♥

Kära Ipod

Hejsan!
Min kära Ipod har i nuläget inte speciellt många låtar eftersom jag var tvungen att radera allt som fanns på den för att Itunes skulle acceptera den. *Snyft* Nåja, det är lite skönt att få börja om från början ibland också. Det fanns så många skitlåtar på den där ipoden som jag aldrig orkade rensa, haha.
Nu när jag laddar ner lite låtar så hittade jag en favorit som ger mig gåshud!
Vilken är er favoritlåt?

Vackra löv

Ja, jag vet att hösten inte är så där fruktansvärt rolig. Det känns lite som en mellanperiod, liksom våren, men tänk på allt mysigt man kan göra. Linda in dig i en film, koka lite te eller varm choklad, sätt på en film och kryp ihop intill någon du tycker om. Låter inte så dumt va?
En annan sak som jag tycker om är när löven precis börjar skifta färg. Jättevackert!
~ Titta på de klara färgerna. Det inspirerar mig och gör så att jag bara vill sätta mig ner och skriva på mina böcker ;)
~ Det här såg jag en morgon och även fast det inte syns lika bra på bilderna så tycker jag nästan att det ser ut som en stjärnfylld himmel.

Frossa i vackra smycken

Jag har hittat tre smycken som jag verkligen vill ha just nu, haha jag som är helt galen i dem :)
Förmodligen tänker jag köpa dem för pengarna jag kommer att tjäna hop på att klippa folk :)
~ Ett dubbelörhänge med ett litet kors. Tanken är alltså att man har örhänget i två hål :)
Kommer från Cocoo.se
~ Jättevacker lila ring från Cocoo.se
~ Halsband med en liten sax. Nu är det ju så att jag inte hittade rätt halsband på nätet, men det är ett liknande från Top shop som jag ville ha. Mycket finare än denna.
(Ni vet väl att ni kan klicka på bilderna för att få upp större?)

Ny effileringssax

I går fick jag äntligen min fina fina sax av Dori :D Skitsnygg och väldigt grym!
Dessutom hade han skrivit ihop värsta fina omdömet om mig på min APU-lapp :) Bland annat att han hoppas att jag blir klar med min utbildning så att jag får en egen nyckel till salongen :) Så himla gulligt! ♥
Tänkte att ni kanske ville se den också ;)
~ Haha, "Nicole scissor hands"

Sådär...

Hehe, nu har jag varit så duktig och suttit och skrivit en massa blogginlägg som kommer in under dagen.
Ha världens bästa lördag :) Puss!♥
~ Helt seriöst, vad var det där för jävla penna?! Några snygga killar ritade hjärtan på våra armar förra lördagen och det har inte gått bort det minsta ... Haha

Revealing

Hejsan!
Har nyligen varit och hjälp gammelfarfar med internet och mobil som strular.
Jag tycker fortfarande att han är så himla häftig som började använda det nu när han fyllde 80. Haha.
Ni kanske undrar vad det var jag gjorde igår som jag var så hemlighetsfull med, och egentligen kanske det inte är värsta grejen, men jag tog i alla fall två hål i öronen :) Som ni kanske vet har jag fyra stycken innan, men jag kände att jag ville ha några fler och jag är nog inte riktigt nöjd än. Vill ha fler, haha.
~ Det högst upp, kändes typ inte alls (Vänster öra)
~ Det högst upp (Höger öra)
Fint tycker jag :)
Har ni några piercings? Kändes de?

New

Hejsan!
Nu ska jag försöka att hinna med bloggen igen, haha. Äntligen klar med alla förbannade prov! Bara uppsatserna kvar då, men det tar vi lite senare ;)
Det gick i alla fall väldigt bra på svenskan men på långhårsuppsättningsprovet så fick jag "bara" VG. Ett väldigt starkt VG, men ändå. Jag som är värsta perfektionisten blir galen! Haha...
Men jag har firat att lovet dragit i gång med att göra en sak med mig själv. Mer tänker jag inte avslöja nu!         Någon som har en aning?
Puss!

Seriöst?!

Haha, kollade igenom min mail och såg att jag hade fått ett från en hemsida som heter "Userneeds Sverigepanel" där man ska svara på undersökningar och som betalning för man några kronor som man sedan samlar ihop till ett presentkort (som såklart tar flera år att samla ihop till, men ändå, haha). Ibland är man med och tävlar om priser också och nu hade jag tydligen vunnit! :O Trodde att det var något larv som "Grattis Nicole, du har vunnit! Välj något härnedan och sedan behöver du bara köpa en prenumeration!" eller något sånt, men icke! Jag fick välja mellan ett superpresentkort värde 1000 kr (jag lovar, det hette så), en ipod nano eller ett upplevelsepresentkort värde 1000 kr. Vad tror ni att jag valde? ;) Shoppaholicen numer one, haha.
De skulle maila mig när de har beställt mitt presentkort och jag hoppas att det hinner komma till nästa vecka när man har höstlov :D Jippiee!!!!! :D ♥
Gud vad roligt! Det här behövde jag! :D
Haha, typ så här känner jag mig just nu!

Rocky road

Detta är då det första inlägget i min nya kategori "Nicc's Mat". Jag tänkte att eftersom jag har börjat intressera mig för matlagning och sådan så kan jag lika gärna dra in det i bloggen och slå två flugor i en smäll! Bra va?
Tänkte att jag skulle blanda och lägga in lite olika recept. Drycker, Smoothies, Bakverk, Mat, Vegetariska rätter... You name it! Självklart får ni gärna maila in era favoritrecept till : [email protected] så kanske det hamnar här på bloggen :) Skickar ni in ett recept så får ni gärna skicka med en bild också :)
Alla recept som hamnar här och kommer från läsare belönas med en länkning också.
Mitt första recept är på "Rocky Road" och är ett slags bakverk, men att döma av ingredienserna så ser det faktiskt inte så jätteonyttigt ut heller :) Receptet kommer från Leila på recept.nu

Leilas rocky road
Färdigt på: 40 min
Ingredienser

12 kakor
600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

 

 

Gör så här

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.

 

 

 

Busenkelt ;)


A lot to do

Hellu!
Det är mycket nu, så bloggen blir tyvärr lidande då jag faktiskt sätter skolan före.
Men jag ska ändå göra mitt bästa för att uppdatera er (även om det inte händer så jättemycket i mitt liv för tillfället, bara en massa skolarbeten, haha.)
Har i alla fall börjat intressera mig för recept och tänkte börja samla på mig en massa så man har när man flyttar hemifrån! Stina var smart nog att komma på den idén för ett bra tag sen, så jag får ligga i lite ;)
Har ni läsare några smarriga recept att dela med er av? Gärna mat, men bakelser är förstås väldigt välkommet också ;)
Ni vet väl förresten att ni kan maila mig på: [email protected]?
Pussar!♥
P.S. Detta gav mig en idé till en ny kategori ... Håll utkik!

Skinnhandskar

Hejsan!

Titta vad jag har beställt :) Har suktat efter ett par skinnhandskar hur länge som helst och det är ju
helt perfekt för mig som har händer med en frysförmåga som få har skådat! Fick mig att tänka på att jag
har mina mysiga hjärtan hemma som man aktiverar och som ger värme i ca 20 minuter :) Finns på typ teknikmagasinet och är verkligen ett hett tips till alla er som känner igen sig i mitt problem!



  


~ Jag älskar kedjedetaljen! 

  


~ En underbar vän i handsken eller på magen :) ♥

Så kan det gå

Tjenare!
Min förkylning verkar inte riktigt vilja ge med sig, men jag kämpar på i alla fall!
Jag har en bokrecension på engelska som ska skrivas under lektionstid så jag tänkte att det var lika bra att gå i alla fall. Jag ska snart böra förbereda mig inför den, men först tänkte jag bara uppdatera er lite om min lördagskväll/natt.


  
Vi har jätteroligt och det var faktiskt lite drag, men på minussidan kan jag ju säga att vi fick köa i ca två timmar... En bra bit av den tiden stod vi utomhus och frös rumporna av oss! Men den som väntar på något gott, haha...
Sedan dansade vi i alla fall som galningar och vi hade fullt upp med alla killar ;) Några snubbar kom fram och ritade ett hjärta på våra händer och bjöd med oss på efterfest, men vi hade inte tid med det. Nästa gång kanske, haha. Jag spanade in en skitsöt kille så tjejerna knuffade mer eller mindre fram mig till honom. Haha, jag tänkte att jag ändå inte skulle se honom igen så jag kunde lika gärna köra för fullt och det gjorde jag. ;)
Men så vaknade man och upptäckte att rösten var mer eller mindre borta. Hmm... Jaja, det var hursomhelst värt det i alla fall. :)


Nu ska jag plugga lite så att jag kan sticka iväg på Maria Nilas färgkurs i kväll med gott samvete. :D



Puss!♥


Jeans

Så här ser jag ut i dag!
Inget smink än så länge, tänkte vänta med det tills ikväll ;)
~ Nya jeans skjortan, England tröjan och så nya jeansleggingsen :)
Enkelt och snyggt. Jag tycker om att blanda olika nyanser av jeanstyg :)

Barnvakt åt världens sötaste kille

Hejsan!
I dag vaknade jag ovanligt tidigt av att Dante kom hit och då kunde jag ju bara inte somna om!
Han kan nästan sitta själv nu och vinka göra han också ;) Så mycket liv med den här lille krabaten! När han skulle äta så satt han och slog på bordet hela tiden och viftade med sina små fötter. Kärlek! ♥
~ Namnam! Lasagne är jättegott!
~ Kom igen då! Skynda på lite!
~ Hallå, lite privatliv va?

Engel

Åh, jag lyssnar på två låtar just nu som är favoriterna för tillfället!
Så sjukt fint ♥ Tar mig tillbaka till en massa minnen.
~ Engel - Rasmus Seebach
~ Just the way you are - Bruno Mars
Denna videon är dessutom helt underbar!

H&M Paketet - Äntligen här!!!

Haha, ja jag flippar över att jag fick hem min H&M beställning igår :D
Hur mycket roligt som helst och nu lägger jag in bilder på allt (Utom en skitsnygg klänning som jag funderar på att ha imorgon på Experience white:D
~ Ny rosa tunika, nya svarta leggings med skinndetaljer samt nya stövlar :D
~
~ Svart nattlinne :)
~ Ljus, lång jeans shorta
~ Jeansleggings med dragkedjedetalj! Haha, mina andra börjar gå sönder nu... ;)
~ Min fina fina bustier som jag har tjatat om så länge!! :D Klicka på den lilla bilden för att se detaljer ;)
~ Jättesöta trosor :)
Har ni någon favorit?
Håll utkik efter klänningen!
Puss! ♥

Bromma blocks

I går följde jag med familjen till nya Bromma blocks och kollade in vad de hade att erbjuda.
Jag tycker väl att själva varuhuset i sig är väldigt snyggt och modernt, men utbudet av butiker var inte så jättemycket att hänga i julgranen. Visst, de hade H&M, Vero moda, cubus, lindex och Åhléns, men där tog också de klassiska varumärkena slut. Om ni gillar ungefär de butikerna som finns på Arlanda så kommer ni att älska det.
Men något som jag var mycket imponerad av var deras sushi :) Mums! Det finns tre personer som får göra min sushi och jag är en av dem ;)
En supersöt klänning fick i alla fall följa med mig hem!
Utöver det köpte jag ett matchande nagellack och leggings.
~ Jättesöt! Älskar klänningar :)
~ Haha, när jag skulle betala i kassan så sa expediten "Åh, snälla du måste köpa det här nagellacket! Det är exakt samma färg som klänningen och skulle vara jättesnyggt till!" Haha, jag ba va? Sedan insåg jag att hon hade rätt och att det dessutom var ett pieces nagellack som jag hade tänkt köpa! :D Nu är det bara tre eller fyra nagellack till som jag vill ha, än så länge, till min samling ;)

Romantiska lockar

I går när jag jobbade hade vi inte så jättemycket att göra under en period så då frågade Lina om hon skulle locka mitt hår och det fick hon såklart gärna :) Älskar inte bara att hålla på med hår; jag älskar när andra fixar mitt också ;) Jättevackra romantiska lockar som är gjorda med en liten plattång!
~ Lockarna blev bara finare ju längre tid som fick gå, hur härligt är inte det?
Det bästa är också att en mini-plattång är så lätt att ta med överallt! Dessutom tog inte detta lång tid alls, men
kom ihåg att det krävs lite övning för att få till snygga lockar eller lockar överhuvudtaget ;)
(Mitt hår är egentligen väldigt mycket längre än på bilden. Eftersom jag har etapper i mitt hår så är detta de kortaste)
~ Stora, romantiska lockar passar utmärkt till det mesta! Gärna till fest eller bröllop!

Tidsinställda inlägg?

Hejsan alla glada! Nu är det dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys! :D
Jag är på fantastiskt humör och hoppas att övriga världen mår lika bra :)
Jag upptäckte nyligen att blogg.se har lagt in en ny funktion; nämligen tidsinställda inlägg! Om jag har rätt det vill säga, men det ser så ut i alla fall. Har lagt in ett inlägg klockan 18.00 och ett annat 18.30 så ni får väl kolla då och se om det fungerar! Fantastiskt!
Jag måste bara få lyfta fram en helt underbar tjej som tillverkar sina egna kreativa smycken och de är så fina att man bara vill äta upp dem! Det gjorde mig lite kreativ själv och jag funderar på att bunkra upp med en massa lera och kedjor, "örhängeskrokar", och ringar så att jag också kan tillverka mina egna smycken :D
Titta bara på det här!
~ Macarons! Urgulliga! Hur gärna vill inte ni ha dem? (Örhängena alltså;) ) Finns här




I dag på långhårsuppsättningen så fick jag reda på att de redan hade sminkat inför mässan! Blev så ledsen att jag fick göra på Elin istället :) Det blev faktiskt ganska fint till slut, men jag tycker att det är jättesvårt att sminka andra, speciellt då vi måste överdriva som fan på renaste svenska om det över huvud taget ska synas på catwalken. Ni får se ena ögat ;)
~ Open eye
~ Closed eye
Haha, syns det att det är barbietema?
Btw, om ni undrar varför det här inlägget hamnar på "Nicc's hår" så är det för att det dels handlar om långhårsuppsättningen. ;)

Uggs

Här är två variationer av samma outfit från veckan :)
Rätt så mycket rosa har det blivit och det kan nog ha något att göra med att jag adore mina nya rosa uggs!
Så himla mysigt!
~
~
~ Hehe, lika bra kvalité på bilderna som vanligt ;)
~

Jag ser det snöar...

Hejsan!
Förlåt! Ingen uppdatering igår, men jag hade hur mycket som helst att göra! Istället har jag runt 30 nya bilder att dela med mig av, så i dag och under helgen får ni verkligen hålla span här!
Helgens planer lite snabbt;
Fredag: Ta det lugnt, blogga, mysa, idol, leka i snön om den ligger kvar ;)
Lördag: Barnvakt åt Dante hela dagen och på kvällen Experience White! Party!!!

Söndag: Träna, plugga som en galning


Vad ska ni göra i helgen?
P.S, Snöar det hos er också? Det är ju helt underbart med snö, i lagom mängd och med varma kläder i alla fall, haha.





Material

När man tycker om att fixa och dona med sina naglar så är det viktigt att ha bra och mycket material att välja mellan! Hur kul är det liksom när man är jättepeppad och hittar två nagellack och en pärla?
Jag tänkte visa några av mina nagellack och en del dekorationer. Allt fick inte plats på bilden ;)
~ Lite roliga färger från massa olika märken, samt mitt graffiti nagellack och lite annat smått och gott ;)
~ Så här ser "citronrullen" ut i närbild
~ De små söta hjärtana :) ♥
~ Blandade dekorationer :)

Små citroner gula

Den här designen tog faktiskt inte speciellt lång tid alls, och den blev kanske inte jättepillig
som mina övriga designs, men rätt så fint ändå tycker jag :) De lyser definitivt upp vintermörkret nu i alla fall ;)
Citronerna och de små svarta hjärtana kommer som sagt härifrån.
~
~
~
~
Vad tycker ni? :)

Höstväder

Hejsan!
I dag stannar jag hemma från skolan för att jag har gått och blivit sjuk... Roligt? Not...
På den ljusa sidan är jag inte jättedålig och känner mig ändå sådär, så jag tänker förmodligen dyka upp
på Cactus i kväll i alla fall :D Jag orkar inte hålla mig borta från alla härliga människor, haha.
Nu börjar det i alla fall märkas att hösten är på väg med stormsteg... (Hihi, lite roligt var det väl i alla fall?)
Jag blir så rastlös när jag sitter inne och inte gör någonting, så jag gick runt och fotade lite och stylade mina naglar med de nya prylarna som jag beställde här! Jättebra hemsida med rätt så billiga nagelprylar och även kläder, skor, make-up och lite sådant :)
Håll utkik efter inlägget med min nya nageldesign som kommer senare under dagen!
~ Jag blir ärligt talat lite deprimerad av det här skitvädret, men håller någon med mig om att det ändå är lite mysigt? :)
Puss!♥

Dante

Jag tog den vackraste bakgrunden som jag bara kunde hitta! Lilla Dante gör mig alltid på bra humör!
Just det, vi ska vara barnvakt åt honom på lördag, det ligger typ högst upp på hissa :D ♥

Intuition

Hejsan!
Var tvungen att gå hem från skolan i dag då jag kände mig alldeles seg konstig.
Hmm ... Väldigt irriterande. Så det blir ingen träning för mig i kväll antar jag. Det suger lite.
Jag kanske borde sätta ihop en hissa och dissa lista eftersom jag ändå inte har något bättre för mig, för
det är faktiskt en hel del bra grejer på G också :) Japp, så får det bli!
Men först ska jag lägga över lite störda bilder på datorn. Ja, så roligt har jag!
Antar att jag kan skriva min ena uppsats nu och sedan börja arbeta på den andra som vi fick i uppgift i dag...
Haha, förlåt om jag är tråkig just nu, men jag känner mig sååååå seg!
Puss!♥
~ Typ så här har jag sett ut hela dagen.
~ Vart är Nicole?
~ Här är jag! Sjukling ...
~ Det roliga är att jag inte kan låta bli att skratta i alla fall ;)

Pretty in pink

Det är lite synd att man inte ser den här outfiten så väl, den togs nämligen i det lite smådunkla ljuset i hallen
i morse innan jag stack iväg till skolan, haha. Men ändå, rätt så gulligt med återkommande rosa :)
Outfit

Rosa linne - H&M
Beige skjorta - H&M
Kavaj - H&M
Jeans - Vero moda
Rosa uggs - Din sko
Rosa halsduk - Lindex


Ursäkta än en gång för den dåliga bildkvalitén...

Teaser del 3

Haha, det här börjar ju nästan bli en stående programpunkt ;)
Här kommer i alla fall ett par leggings med skinnimmitations detaljer :) Skitläckra tycker jag!
Jag såg dessutom en färgtekniker som var hos oss som hade likadana, jag var tvungen att fråga vad hon
tyckte om dem och hon verkade nöjd!
Jag är lite mer av en leggins-tjej än en jeans-tjej. Trivs bättre i det första, men vet inte varför. Har liksom aldrig
varit så jättemycket för jeans, alltid älskat kjolar och sådant :)
Urläckra, ellerhur?

Höjdhopp

Hejsan hejsan!
Så var det måndag igen! Det är lite skönt att tiden går så fort nu nä man ändå bara har skola tycker jag, haha.
Inte så överdrivet mycket läxor just nu, bara någon uppsats och ett teoretiskt respektive ett praktiskt prov.
Skönt, då blir bloggen inte så lidande ;)
Jag tänkte just på att jag pressar mig själv lite för hårt när det gäller det mesta, framför allt när det gäller skolan, och det måste jag arbeta lite på. Det är bra att ha höga ambitioner, men det får ju inte gå till överdrift heller. Fast så har jag nog nästan varit i större delen av mitt liv. En riktig perfektionist, haha. Ska det göras så ska det göras
ordentligt, annars kan det lika gärna vara!
Jag hoppade höjdhopp i dag på idrotten och klarade 1,15, vilket inte är så dumt va? Jag känner mig jäkligt
stolt i alla fall och det var värsta kicken att flyga över ribban :) En ny karriär i fall frisöryrket inte skulle gå så bra?
Haha...
Visste ni förresten att jag faktiskt har gått på friidrott en gång i tiden?
~ Ja om jag skulle råka hamna i fängelse någon gång så kan ju alltid mina höjdhoppskvalitéer komma väl till pass ;)
Puss!
Jag tänkte slänga in en dagens outfit och en teaser i dag också, så håll utkik efter det :)♥

Nej, nu jävlar!

Tjenamors!
Jag har inte bloggat någonting i dag förrän nu just för att jag inte har gjort något speciellt.
Blev väckt runt tolv och sedan städade jag och Flisan fram tills jag skulle på träningen, som för övrigt var skitkul :D
Älskar när man bara känner "YES!"!  Sedan har vi käkat fruktsallad med grädde, mums!
Och nu blev jag lite taggad att skriva ett inlägg eftersom jag har bestämt mig för att ta tag i min bok på allvar nu! Den första som är färdig alltså. Jag har bara inte gjort någonting med den trots att jag länge har velat och försökt pusha mig själv, men så kommer man plötsligt till insyn och så går det inte att blunda för det längre!
Jag tror att jag egentligen är väldigt rädd för att bli ratad och att jag därför inte har kollat igenom den en gång för alla och ändra lite här och där. Jag är nog egentligen rätt så rädd för att skicka in den till ett förlag...
Men nu jävlar! Nu ska jag ta tag i det här och sätta min envisa sida till! Jag tänker lyckas med det här och det är verkligen något som jag är bra på så nu tänker jag bara satsa!
Wish med good luck!
Puss!♥
Yummie!♥

Teaser del 2

Här kommer världens sötaste nattlinne som jag har beställt från H&M :)
Del 2 i min lilla teaser i väntan på mina kläder!
Jag älskar den :)
Helt perfekt om man ska sova över hos någon och inte vill komma i gamla mjukisar och tröja som jag brukar, haha.♥

Malena och vi ;)

Jag hittade en bild på facebook på Malena Ernman, mig, Madde och Flisan. Haha...

Uppsättning från långhårskursen + frisyr

Här kommer en uppsättning som jag gjorde på långhårskursen i går.
Den är gjord med hårnät och jag har visat en liknande variant förut, men den här gången använde jag
lite löshår också, så det var mer hår att jobba med :) Jag orkar inte förklara det här en gång till, haha.
Ni får kolla lite längre bak i den här kategorin!
~ Ena sidan. Har inte så mycket att tillägga

'

~ Baksidan där löshåret även är fäst (Det ljusaste blonda partiet)



~ Från den andra sidan. Det var inte tänkt att man skulle se hårnätet, men det fanns inte rätt färg för min dockas hår...



~ Framsidan är faktiskt väldigt intressant. Speciellt med tanke på den lilla virveln längst fram. Tittar ni noga så upptäcker ni även att hela kreationen påminner lite om en rosett ;)



~ En närbild på baksidan av mitt lilla konstverk ;)




När jag var klar med min docka så var inte lektionen slut riktigt än. Jag frågade därför Anna och Elin om de hade lust att göra något fint med mitt hår inför kvällen och detta är resultatet :) Jättefint, ellerhur?



Världens barn

Hejsan!
I dag har jag varit väldigt duktig!
Gick upp i ottan (tja, halv 10 i alla fall...) och gick i väg till sångcoachingen där vi sjöng i två timmar!
Och därefter mötte jag upp Simon, Hannes, Sandra och Micke och vi var så tappra så och stod ute i kylan i tre och en halv timme och samlade in pengar till Världens Barn! Det gick faktiskt väldigt bra och vi fick ihop mycket pengar! Dock förlorade jag typ all känsel i hela kroppen, men jag fick låna Hannes vantar :)
I går på galan för Världens Barn var det superkul! Värsta draget, haha. Och efteråt gick vi runt som idioter och skämde ut oss när vi försökte att fota oss med alla kändisar ;) Bilder kommer upp sedan, för jag har dem inte!
~ Haha, titta vad som låg i min påse med nagellack :D Älskade solbrillor! ♥



~ Studion innan allt hade börjat (man fick inte ha kamera eller mobil under sändning)



~ Haha, taggade! ;)



~ Rickard Olsson hade ett litet pep-talk med publiken ;)



~ Stina and moi! Haha, vi hade verkligen klätt upp oss och upptäckte ganska snart att vi var mer eller
mindre de enda som var det, haha... Men vadå? Vi gör ingenting halvhjärtat!

Puss! Ha en superkväll!♥



I gotta feelin'

Hej hej!
I går var det jobbdag och det var väldigt roligt, trots att vi hade lite av en städdag. Haha.
Ni som har varit med här ett tag har nog förstått ungefär hur mycket jag tycker om att städa ;)
Men faktum är att jag uppskattar att städa (någon gång ibland) om det inte är mitt eget rum.
Fint blev det i alla fall och jag fick en efileringssax av Dori :O Hur grymt är inte det?
Jag är superglad och ser verkligen fram emot att få börja använda den snart!
Sedan har de fått in en ny hårfön också så jag fick den som ersattes! Också helt grym och typ ny :D
En sak till fick jag och det var ett mätglas och en appliceringsflaska :)
Hur roligt?! Tack tack tack!
~ Tja, min sax är ju liiiite större, men denna var ju otroligt gullig så jag kunde bara inte låta bli ;)
Vore fint att ha som smycke?

I kväll är det Världens barn gala :D Tror inte att jag hinner blogga så mycket innan jag åker in, men efteråt
ska jag försöka sno åt mig datorn och göra det, hihi ;)
Jag har några olika outfits som jag funderar lite på, men det lutar lite mer åt ett håll. Jag tänker inte avslöja något nu, så ni får kolla in här under dagen så kanske den kommer upp!
En sak är i alla fall säker; klackarna ska på! Mina nya skor är mina små älsklingar, haha.
Kändisar som kommer att vara där är bland annat; EMD, Eric Saade, Orup, Lazee och J-son, Marlena Ernman och Jill Johnsson. Känns roligt :) Ett foto med EMD vore ju inte helt fel, haha.
Så taggad!
Puss!!! ♥

Skyltning

I går när jag jobbade så städade vi en hel del också och jag frågade om jag fick göra lite
höstfint i skyltfönstret och det fick jag :) Bilderna är ju tagna med min mobilkamera så det
är ju inte värsta high tec bilderna, men ni fattar grejen.
~
~ Väldigt enkelt och allt finns ju i naturen så det kostar ingenting heller ;)
~ Produkterna sticker ut bland höstfärgerna :)


Gårdagens outfit

God morgon!
Nu kunde jag äntligen överföra bilderna från igår, så dem får ni se nu :)
Outfit:
Rosa halsduk - Lindex
Vitt linne med stenar - New Yorker
Jeansleggings - Bik Bok
Smyckena syns inte, men de kommer lite överallt ifrån






Puss♥

Teaser

Hej igen!
Här kommer ett av plaggen som jag har beställt :)


   

                               

En jättesöt tunika som fungerar till det mesta!
Perfekt om man bara känner för att vara lite söt eller vill mjuka upp en lite tuffare outfit :)
Vad tycker ni? Me love it! ♥

Galakväll

Hejhejhej!
Haha, nej jag har inte damp, bara lite kanske.
I går var det ungdomsgrupp igen och det var riktigt nice! Stannade kvar så länge att man nästan missade
Grey's Anathomy. Shame on me ...
Nåja, nu är det så att jag har fått en fribiljett till Världens barn Galan i morgon som direktsänds från
TV-huset här i Stockholm :D Hur roligt är inte det?
Jag ska åka dit med min ungdomsgrupp så Stina kommer hit lite före så ska vi styla oss tillsammans ;)
Detta ser jag verkligen fram emot! Det kommer att bli en grym helg!!! :D
På lördag ska jag ha 2 timmars sångcoaching och efter det ska jag hjälpa till att samla in pengar till Världens barn ett tag också. Sedan måste jag nog plugga lite också... Haha.
Ny nageldesign ska det faktiskt också bli!
Nu måste jag till jobbet, men jag ska försöka hinna lägga upp en liten teaser på vad jag har beställt från H&M :)
En heeeeel del!
Puuuusss!!! ♥
~
~ Slänger in två bilder från dopet eftersom mobilen fuckade upp sig ... :)

Chester See

Detta är världens nya stjärna. It just have to be like that.
Chester See, I'm in love, haha ♥
Lyssna på denna unga snygging!
~ En lite annorlunda version av Jason Mrazs "I'm yours", enligt mig bättre än originalet
~ "Love the way you lie" av Rihanna och Eminem
~ "How to save a life" - The fray
~ Den här har snyggingen skrivit själv (tror jag). Passar väldigt bra just nu så jag slänger in texten också.
~
1st verse
I don't wanna tell you that I long to see your face
I'm scared it my scare you away
and I don't wanna tell you that sometimes I think of you and smile
cause time with you is time enough for now

pre
But I don't know how long I can stick around and be
just another friend time and time again and hold my tongue.
I don't know how long before it breaks me down inside
and all my strength has gone away, and it's too late before I say

I'm falling for you x2

2nd verse
I'm trying hard to be myself but I always seem to fail
I'm afraid I'm not the guy you know so well
cause every time I'm near you I just seem to lose my head
and spend my time admiring instead.

pre
But I don't know how long I can stick around and be
just another friend time and time again and hold my tongue.
I don't know how long before it breaks me down inside
and all my strength has gone away, and it's too late before I say

I'm falling for you x2

Bridge
I'm torn between the chance for everything and a price that I can't pay
losing you is something that I'd never chose so I'll just have to wait
but it kills me everyday

I'm falling for you x4

I don't wanna tell you sometimes I think of you and smile.

Never say never

Tjänare!
Som ni kanske har märkt vid det här laget så har jag blivit helt beroende av The Frays låt "Never say never"
och jag gissar att jag förmodligen drev hela familjen halvt till vansinne i går när jag sjöng den om och om igen, haha! Spelade även in mig själv för att försöka komma över den stora skräcken; Höra sin egen röst när man sjunger är hemskt! Som om det inte vore hemskt nog att tvingas höra hur man låter när man snackar! Men vet ni? Efter att ha lyssnat igenom klippen i lugn och ro så var det faktiskt inte så hemskt längre. Jag struntade i min egen fåfänga och slutade lyssna efter sånt som jag vet att ingen annan skulle höra och då kunde jag till och med uppskatta min egen röst :) Härligt!
Jag säger bara en sak; Face your fears! Det verkar helt ofrivilligt ha blivit mitt motto nu, haha!
I går på träningen så var vi nämligen tvungna att sparras och jag fick möta min tränare efter en request från mig. Det gick faktiskt bättre än någonsin, men efter ett tag så kände jag hur ögonen blev fuktiga och då brast det faktiskt ett tag för mig. Men efter en kram så kändes det faktiskt bättre, haha. Jag fick frågan om jag ville vila men aldrig i livet! Jag är en fighter och jag ger mig inte förrän jag klarar av den där förbannade sparringen!

I dag lagade jag mat åt familjen och det blev spaghetti och köttfärssås - min specialitet!
Ganska lyckat om jag får säga det själv :)
~ Tände lite ljus och gjorde det fint också :)



~ Det var godare än det ser ut, haha ;)


Puss!♥




~ En väldigt suddig bild på bror och brorson, men den är ju så fin :) ♥

Don't let me go

Hejsan!
Hur pigga är ni? Jag är lite smått halvdöd eftersom det blev lite för lite sömn i natt... haha. Men jag var nog en av dem som fick mest sömn i alla fall. Vi hade i alla fall skitkul!
Vi lekte en massa, vilket är ett utmärkt sätt att hålla sig vaken på! Lekarna var sardinen och maffia.
Alltså sprang vi runt i kyrkan och skrämde varandra, haha. Jag hade i alla fall jätteroligt och runt småtimmarna fick vi för oss att vi skulle ha massagetåg, vilket var väldigt mysigt :)
Det blev inga bilder tyvärr, kameran var hemma och jag hade inte en tanke på min mobil...
Jaja, förutom det såg vi på The Phantom of the Opera och sedan gick jag och Clara runt och sjöng på alla låtarna resten av kvällen och även när vi sprang runt och lekte, haha.
Jag måste bara lägga in en video på The Frays låt "Never say Never" eftersom jag har haft den på huvudet sedan någon spelade den i morse. SÅ himla fin och jag hittade en video med en otroligt duktig tjej som har tagit sig an låten. Passar utmärkt så här en söndags förmiddag när man ska plugga lite :)
Puss! ♥

Casual

Dagens outfit :)
~
~
~
Outfit:

Mössa - Lindex
Halsduk - Lindex
Tröja - Gina Tricot
Kavaj - H&M
Jeansleggings - Bik Bok
Klackar - H&M

Red like blood

Hejsan!
I dag sov jag ut till 12.00, haha. Hade lätt kunnat fortsätta sova om jag inte hade satt alarmet...
Men sedan var det bara att hoppa in i duschen och käka lite lunch innan jag och Fillan stack ner till Sumpan
och lallade runt inne på Åhléns. Jag ville ju ha ett rött läppstift!
Det slutade med ett jättefint rött läppstift till mig och ett ljust rosa till Flisan.
Sedan hade de bokrea och sålde ut en massa gamla böcker för bara 19 kr styck! Ni kan ju ana hur roligt
jag hade, haha! Hittade tre böcker från serien "Imorgon när kriget kom" som jag faktiskt inte hade hemma ;)
Stina kommer vid fem och sedan ska jag bara packa lite så drar vi till kyrkan sedan :)
~ På andra sidan gryningen, Så grydde hämndens timme och i skymningens land av John Marsden :)
~ Läppstiftet är egentligen mycket rödare, men jag hade torkat bort lite på bilden.
Det är ovant att se sig själv när man har väldigt röda läppar. Undrar hur alla andra kommer reagera ;)





Puss♥

Nicc's mode

Japp, ny kategori!
Jag älskar mode, det är så grymt roligt!
Jag kanske inte har stenkoll på allting direkt, men jag tänkte i alla fall att jag kunde ta
upp lite trender och syna dem och sedan fråga er vad ni tycker? Eventuellt ta upp lite
tävlingar också :)
Vad tycker ni om det?

Shopping på stan med en go' vänn

Freeedaaaaaaag!!!!! Woohoo!
Någon annan som känner sig lika taggad?! Hade bara en lektion i dag och sedan gick jag hem och käkade
innan jag drog in till stan där jag strosade runt i fyra timmar med Rosie :) Vi hade det jättemysigt och pratade om allt och inget medan vi kikade på kläder och kommenterade störda stilar ... haha, kan man ha det bättre en fredag? :D
Jag kom inte helt oväntat hem med en del grejer, men vad som faktiskt var oväntat var att det inte blev så jättemycket denna gången. Haha, vad har hänt? Tyckte inte att det fanns så överdrivet mycket fint, men jag kanske inte kollade tillräckligt noga ;)
Jaja, jag är väldigt nöjd med mina fynd! Och självklart ska ni få se dem också :D
~ Yes! Äntligen har jag fått tummen ur och gått och blivit ägare till en fin fin Jet Set klocka :D ♥
Det står att färgen heter "wet blue" (Haha, jag kom just att tänka på att alla klockorna har någorlunda porriga namn, kolla själva :P) men jag skulle säga lila. Vad tycker ni?










~ Jag var faktiskt tvungen att göra lite tråkshopping också, som jag kallar det. I den kategorin tillhör;
strumpor, trosor, hygienartiklar, etc. Det är inte det att jag inte älskar snygga underkläder, men det är lik förbannat tråkigt att betala för dem... Haha






~ Jag som funtar på att köpa ett rött läppstift kände att jag ville pröva lite innan jag slängde ut en massa pengar eftersom jag vill ha ett bra läppstift såklart ;) Men jag älskar det så jag tänker kolla efter ett i morgon innan övernattningen i kyrkan :)


~ En ny jättefin halsduk i gammelrosa :) Haha, så himla roligt att just jag köpte en så kallad "rund halsduk" eftersom jag har kritiserat dem jättemycket, men nu är jag fast ;)



~ När jag kom hem låg även detta på sängen från mami och papi :D Försvarets hudsalva + bröstcancerbandet för i år :) Mycket bra ni som vill stödja kampen mot bröstcancer! Försvarets hudsalva köper ju typ alla i alla fall, så varför inte göra världen en stor tjänst på samma gång? Jag som hade tänkt köpa just läppbalsam också, tackar!




~ Jag måste bara visa de något absurda bilderna från dagen ... tro mig, jag var lika chockad som ni förmodligen är nu ;) Detta var alltså finska studenter som hade åkt buss till Sverige för att bada i en fontän mitt i Stockholm... Jaa ... Good for them ...



~ Fast det var himla roligt, livade verkligen upp vår dag!


Puss! ♥ Ha en fortsatt härlig fredag och helg!

Mami min mami!

Jättestort grattis till min fina mami!
Jag satt och funderade lite på vad jag skulle skriva för fint om henne, men jag får inte plats med allt i ett enda
inlägg så jag tänkte att jag visar vad jag känner med en liten sång istället :)
Mamma min Mamma - Nicke och Nilla

Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du
Med blommor som du samlar, och bär om sommaren
Som blåser när jag ramlar, min allra bästa vän
Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du
Och kunna alla saker du försöker lära mig
Och får jag välja en sak då vill jag precis som dig

Mamma min mamma bästa vän, om det är sant att man föds igen
Då vill jag bli en blomma och att du plockar mig
Och sätter mig i håret så att jag kan krama dig
Mamma min mamma vem är gud? vem gör så att solen lyser gul?
Vem tänder månens lampa? vem talar om att den ska ner?
och om du orkar svara så ska jag inte fråga mer

Du låter lampan lysa på mitt rum när det är kväll
Och jag får somna på din arm en stund, du är så snäll

Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du
Och kunna alla saker som du försöker lära mig
Och får jag välja en sak då vill jag bli precis som dig
Ja får jag välja en sak, då vill jag bli precis som dig
Jag vet ingen som är så otroligt barnkär som du och jag vill bara tacka för att du har
tagit hand om oss fem barn i alla dessa år. Jag pratar inte bara för mig själv när jag säger
att jag älskar dig, mami! Grattis! ♥






Dränkt kattunge

Hejsan!
Ja, det är ju inte lika hemskt som rubriken låter, men det är nämligen hur jag måste ha sett ut på väg
hem från skolan i dag, haha. Men jag var åtminstone världens snyggaste kattunge, så det så! ;)
Ja, ni vet ju att jag har färgat håret i dag och det blir sjukt snyggt!
Inte chokladbrunt som jag hade tänkt från början, men istället en 6,35:a, alltså magohny och guld.
Färgen lev rätt så mörk, vilket jag hade hoppats på och det är rätt mycket röda pigment i, vilket jag gillar starkt!
Så himla nöjd, vad tycker ni? :D
~ Så här såg jag ut innan ...




~ ... Och så här snyggt blev det! :D



~ Lägger in lite fler bilder eftersom färgen ser ljusare ut i vårt starka ljus i salongen






Snyggt va? :D

Jobb(ig) dag

Hejsan!
I dag har jag jobbat trots att det är onsdag eftersom det är färgkurs med DISP i morgon :D
Superkul och jag ska få mitt hår färgat, hoppas det blir lyckat! Någon som vågar sig på en gissning om vilken
färg det kommer att bli? Rätt vinnare belönas med en länkning!
Det har varit en rolig dag, för jobba är roligt och det var ju dessutom sångcoaching :D Tyvärr ingen Cactus, men det är lite skönt med en hemma kväll också, dessutom SKA jag faktiskt plugga inför mitt Samhälls-prov nästa vecka. Annars kommer jag att vara grymt sur på mig själv ;)
Det enda som faktiskt var lite jobbigt i dag var att jag skulle åka på ett ärende åt min salong och det var en massa väntande vid tåg, tunnelbanor och bussar och jag vet inte allt. Det var typ 20 - C ute, jag lovar...
Seriöst, när jag skulle knappa in ett sms så kunde jag nästan inte röra fingrarna :O
Men så får man ju skylla sig själv lite som klär sig i tunna tights, kjol och kavaj? Hmm...
Men jag ska få följa med på färgkurs med Maria Nila!!! :D Hur roligt? Det är typ bara 90 personer som får komma och jag är en av dem :D Jag är såååå taggad!!!
Jag hade tänkt visa lite bilder nu, men det går tydligen inte att ladda upp dem just nu ... Ska försöka lite senare!
Puss så länge♥
Bilder från mitt måndagsmys
~ Måndags-mys!
~ Remember me ♥
~ Pattinson = ♥
~ Haha, intresseklubben antecknar, eller vaddå? Men jag hade så ont i magen och då hjälpte en varmvattenflaska ;) (Varför jag känner att ni kanske vill se den har jag ingen som helst aning om, haha)
~ Natti, natti! Självklart mjukisbyxor och Tokio Hotel tröja nu när det är så kyligt!
Bilder från dagens uppdrag! (Haha, kunde bli en ny programpunkt här på bloggen)




~ Haha, vart är Nicole? Knappt så jag själv visste det till slut!



~ Haha, mina lyckade försök att demonstrera hur irriterad och vilsen jag var ;)



~ Jag var bara tvungen att lägga in denna också, jag ser verkligen helt hjälplös ut (vilket jag var i kylan också)



~ Kan ni se mig? ;)

Enkel (?!) och dubbel svinrygg

När vi först fick höra att den ena uppsättningen kallades "enkel" efter att vi hade gjort den blev vi lite
ifrågasättande gentemot skaparens mentala stabilitet, men det visade sig att det var enkel som i "en", inte "lätt". Haha...
Det är hursomhelst inte speciellt svårt när man väl har lärt sig grunderna och har fått prova på lite. Det som jag tycker är svårast är faktiskt renkamningen. Själva frisyren går i stort sett ut på att det ska vara slätt och prydligt och det är ju lite svårt om det bara ligger en massa envisa hårstrån åt fel håll. Men jag kan bara ge er ett tips; tålamod!
Det kan vara skittråkigt att bara stå och kamma och kamma, men det ger resultat och gör resten av frisyren myket enklare så det är faktiskt värt det i slutändan! Använd hårspray i massor också så kommer det att bli ännu enklare ;)

ENKEL SVINRYGG (med dekorationer och väldigt mycket volym upptill):
~Från sidan



~ Bakifrån



~ Från andra sidan



~ Och slutligen framifrån!





DUBBEL SVINRYGG (med rockig touch)



~ Framifrån (Jag vet att man inte ser så mycket)



~ Från sidan



~ Bakifrån



~ Och från andra sidan.


Ni får ha lite överseende med uppsättning nr.2 eftersom jag varken hade ett staffli eller hårspray och alltså satt i mörkret framför idol med dockan mellan mina fötter! Bokstavligt talat...
Men jag tycker ändå att det blev väldigt bra resultat för att dessutom vara första gången :)

Älskade lilla kille

Hejsan!
Som grädde på mosen, eller snarare sovmorgonen, så fick jag sluta en halvtimme tidigare, vilket ju aldrig är helt fel!
Jag mer eller mindre sprang hem för att det var så kallt och jag höll på att blåsa bort på kuppen!
Men nu är jag hemma i värmen och myser lite :)
Tänkte visa lite bilder från vad som hände i helgen, så luta er tillbaka och njut ;)

Det finns faktiskt en del bilder från i fredags, men alla är på uppsättningar så dem kommer jag att lägga in under rubriken "Nicc's hår" istället som vanligt för er som är nyfikna! Enkel och dubbel svinrygg blev det denna gången och jag som inte ens visste om hur frisyren såg ut i början kan ju starkt rekommendera den uppsättningen till lite finare tillställningar :) Speciellt enkel svinrygg som är en väldigt klassisk och vacker frisyr om den görs på rätt sätt ;)
Lördag hade jag inte så mycket att fota, alla bilder skulle nämligen då ha föreställt mig med näsan djupt nere i "vampire diaries" volym 1 och 2, haha. Jag gjorde faktiskt inte mycket annat än läste, skrev och övningskörde, men jag var fullt nöjd med det ;)
Söndagen innebar många bilder eftersom vi firade Jenny och lilla Dante spexade framför kameran som vanligt, haha. Älskade lilla kille.



~ Jenny hade bakat två sjukt vackra och goda tårtor! Yummie!




~ Vår ...


~ ... älskade ...



~ ... lilla ...


~ ... kille ...


~ ... ! ...




Tänk att någon så liten och oskyldig kan framkalla så mycket kärlek och ömhet ♥
Lilla Dante, du har ingen aning om hur älskad du är! Din mamma och pappa skulle göra vad
som helst för dig, din storasyster och storebror är så stolta över dig att det lyser om dem,
din farmor och din bonusfarfar längtar ständigt efter ditt lilla lysande ansikte, dina fastrar och farbröder
önskar att de kunde krama dig varje dag.
Jag älskar dig, lille kille♥

Något att se fram emot ...

Hejsan!
Ja, gissa vad som händer den 18:e November klockan 20.00?!
Vampire Diaries drar igång igen! :D Jippiieee!!!!
Som jag har längtat efter det här, haha. Men jag blev nyss lite besviken eftersom jag tyckte att de
hade sagt att det började i oktober :/ Jaja, life goes on!
Stort grattis till underbara, fina Jenny som fyllde år igår! Hoppas du hade världens bästa födelsedag :) ♥
Imorgon är det sovmorgon till kvart över tio, gilla!
Nu har ni fått en liten uppdatering, förlåt för att den inte blev noggrannare än så här ;)
Puss♥
~ Vilka ska sitta bänkade framför TV:n den 18:e Nov? I will :)

Gulligt i väskfront

God morgon!
Jag är på strålande humör tack vare sovmorgon så här en fredagsmorgon!
Jag har bara myst framför datorn och vakna! med the voice och tävlat lite :) Håll tummarna för mig!
Medan jag satt och kikade runt lite såg jag en mycket gullig väska som jag ville visa er :)
Sweet Bow Bag
~ Hur gulligt är inte det här? Samtidigt så känns det också verkligen som något man faktiskt kan använda också. När man köper lite annorlunda prylar så är det ju lätt att de blir hängandes i garderoben istället för att faktiskt bli använda. Mycket fin väska och ni hittar den här!

I går var jag även inne på TopShops hemsida och hittade de så kallade "nail stickers" som jag vet att bland andra Stina har halvt letat ihjäl sig efter. Det var till och med så att jag blev lite sugen på dem.
Gold Metallic Nailwraps
~ Två metallicfärger, svart och guld. Passar utmärkt till fest!

Cheetah Nailwraps
~ Cheetah, hur härligt är inte det?

Pink Animal Nailwraps
~ De här gillade jag jättemycket också! Känns lite annorlunda och unikt!
Ni hittar alla Nail stickers här!
Ha en riktigt bra dag och helg om jag inte hinner titta in här igen!
Puss♥

RSS 2.0