Så kan det gå

Tjenare!
Min förkylning verkar inte riktigt vilja ge med sig, men jag kämpar på i alla fall!
Jag har en bokrecension på engelska som ska skrivas under lektionstid så jag tänkte att det var lika bra att gå i alla fall. Jag ska snart böra förbereda mig inför den, men först tänkte jag bara uppdatera er lite om min lördagskväll/natt.


  
Vi har jätteroligt och det var faktiskt lite drag, men på minussidan kan jag ju säga att vi fick köa i ca två timmar... En bra bit av den tiden stod vi utomhus och frös rumporna av oss! Men den som väntar på något gott, haha...
Sedan dansade vi i alla fall som galningar och vi hade fullt upp med alla killar ;) Några snubbar kom fram och ritade ett hjärta på våra händer och bjöd med oss på efterfest, men vi hade inte tid med det. Nästa gång kanske, haha. Jag spanade in en skitsöt kille så tjejerna knuffade mer eller mindre fram mig till honom. Haha, jag tänkte att jag ändå inte skulle se honom igen så jag kunde lika gärna köra för fullt och det gjorde jag. ;)
Men så vaknade man och upptäckte att rösten var mer eller mindre borta. Hmm... Jaja, det var hursomhelst värt det i alla fall. :)


Nu ska jag plugga lite så att jag kan sticka iväg på Maria Nilas färgkurs i kväll med gott samvete. :DPuss!♥


Kommentarer

Vad har du på hjärtat:

Vad heter du:
Spara dina uppgifter?

Skriv din E-mail här: (publiceras ej)

Vad heter din blogg:

Skriv ditt meddelande till mig här:

Trackback
RSS 2.0