"Är det rooooligt?"

Hejsan alla summerlovers därute!
Jag har haft ett väldigt långt uppbrott på min blogg eftersom jag har jobbat hela dagarna och när jag väl har kommit hem så har det inte funnits ork kvar helt enkelt! Men ni har inte missat speciellt mycket, förutom en hel del grymma bilder som jag måste föra över till datorn snart! Är hos farmor och farfar nu så jag kan inte göra det här! Men vad har hänt då? Om man skulle försöka dra ihop en kort resumé ...


Jag har jobbat som sagt och mitt jobb är i kommunen som parkförvaltare, vilket är ett finare ord för en som plockar skräp och rensar ogräs i stort sett ;) Haha. Men det ger rätt ordentligt med klirr i kassan, så det är det värt trots att jag som är så otroligt morgontrött och dessutom råkar vara en riktig nattuggla (=ingen bra kombination när man måste upp tidigt...) måste upp klockan 06.00! Galet ...
Men jag har jobbat dels med underbara Linda som jag har lärt känna nu i sommar och dessutom Jempa som jag kände lite innan men som nu är min andra hälft ;) Haha.
Den bästa kommentaren jag har fått höra under mina fyra veckor (som slutar imorgon!!!!) är nog "Är det rooooligt?" och man tänker för sig själv; Ja men absolut! Jag tänker jobba gratis nästa år! Haha, vad säger man?

I dag har jag inhandlat ett par nya skor som går i vitt med miniblommor på i olika rosa nyanser! Det är typ sneakers fast rätt låga och helt underbara! Längtar tills jag får visa er!

I morgon ska jag ner till Kalmar med familjen och träffa Jack och Lindah! Underbart härlig helg ser jag fram emot och dessutom viskade en liten fågel i mitt öra att det finns en del shopping där :D Det passar väl bra nu när jag har tänat i hop en massa pengar? (A)

 

Nej, nu ska jag återgå till att vara lite social, men håll utkik efter ytterligare en uppdatering snart!

Puss! ♥


Take a bow

Hejsan!
Guess who's back?!
Japp, så har man klarat av andra veckan då! Härligt! Synd bara att Linda slutade i dag, men jag har Jempa kvar i alla fall :) Det känns ändå helt okej att jobba; sol, motion och glass ;) Bästa kombinationen!
Jag har en massa bilder från veckan, men de kan jag inte visa nu eftersom vår internetuppkoppling på landet inte tillåter att man laddar upp bilder, men så vitt jag vet stannar datorn hemma hos mig nästa vecka så då blir det ändring på den saken, haha! ;)
Måste bara tacka min älskade lillasyster som åtminstone gav er ett inlägg att läsa medan jag var borta!
Vad skulle jag göra utan dig lillasyster? Älskar dig mest! ♥
Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med att berätta, har väl inte hänt så mycket mer än att Carlie var hemma hos mig. Lyckad klippning (eller? ;) ) och lyckad kväll med någon sorts thaimat med nudlar som jag gjorde och glass med varma hallon till efterrätt :) Mums!
Sedan har jag klippt Linda och hennes kompis också och det blev bra det med!
Nu ska jag äntligen få skriva på min bok och kolla min mail!
Ha en underbar sommarhelg nu kära läsare! Ni betyder :)
SommarPuss!♥

Gästbloggning :D / fillan

HEJ HEJ ! :D
för er som inte vet vem "fillan" är (jag) så är det jag, ja är nicoles lillasyster.
hon vet inte att ja gästbloggar nu men tycker synd om henne för hon kan ju inte blogga nu för hon stannade hemma denna vecka och ja tog med mig datan ut till landet där ja sitter nu.
nicole sommarjobbar ju som ni kanske vet, så hon kunde inte följa med denna vecka hit.
men hon kommer hit på fredag och då tror ja att hon bloggar ;)
usch va fult väder de är ute, kan inte bada i poolen, sola eller nånting :( BLÖÖÖÖH ! aja, bara hoppas att de blir bättre väder imorgon. vad vet ja.
förresten nicole så vill ja att du ska veta att du är världens världens världens bästa storesyster!
älskar dig! <33333333333333
KISS AND HUG AND LOVE FROM FELICIA :D

om ni vill, så läs min blogg och kommentera, har just nu 2 000 (två tusen) besökare om dagen, så då visar det ju inte direkt att ja är dålig på att blogga? även om det här inlägget kanske SÖG ;)
trivs bäst på att blogga på min egna blogg.
PUSS PUSS ♥
min blogg www.fnoren.blogg.se

Tjoosaaan!

Hejsan alla glada!
Jag funderar på att dra ut i solen igen så snart jag har duschat för på landet kunde jag inte riktigt njuta av de 40 graderna på grund av alla störda bromsar och getingar som hade gett sig f** på att de skulle bita mig! Synd på värmen men några dopp i poolen blev det i alla fall :D
Gitarren åkte med också, finns inget mysigare än att sitta ute i kvällssolen och klinka lite :)
I veckan har jag och Carlie planerat att träffas någon kväll efter jobbet :) Han behöver klippas och sedan ska vi käka lite också :) Härligt!
Vet ni förresten vad moi har letat upp? Kolla längre ner! ;)
Från Eclipse premiären :)
Leah, Edward, Alice o Victoria ;)
Bilder från helgen kommer senare.
Puss!♥

RSS 2.0