Jag vill ha en valp

Jag har fått ett släng av valpsjuka. Jag vill också ha en egen hundvalp. Ska skaffa en så fort jag flyttar hemifrån, det har varit bestämt sen jag såg min första hund =) Tur då att det är en av mina bröder som har hunden, då kan man ju leka med den ändå!



Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Letar kompisar till grönan, och än så länge går det ganska dåligt.
Jaja, vi får se hur det blir med det där.    Kanse ska hälsa på valpen?
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.. Började snacka med en gammal kompis igår som jag inte snackat med på länge. Det var ju alltid lite skojj. :D 
Fast jag är fortfarande jättetrött... Zzzzzzz.



Det var morgonens uppdatering, kommer kanske en ny under dan!

  Puss o kram

Milou! :D

Tillbaka från farmor och farfar! Jag har haft jättekul, och läst ut jättemånga kalle-tidningar:P Haha, det är så löjligt kul! Och nästa måndag är det kollo för min del:D
En av mina brorsor och hans tjej har skaffat en liten hundvalp som heter Milou! <3 Sjuukt söt! Han är blandras cavalier och cocker spaniel. :D (Självklart har jag massa bilder, och jag lägger in några) 
Jag tror att den lilla valpen gillar mig;) Hur go som helst, och älskar att bli klappad på. Ska nog hälsa på dom nån dag i veckan. Det är också tänkt att jag ska hinna gå på grönan och träffa en gammal kompis som gick i min klass i 6:an, men flyttade utomlands. Hon bor jättenära mig nu! Hps hon stannar länge i Sverige. 



Nu kommer lite bilder på söta Milou=)









Vilken liten fotomodellva? =)  

 Det var allt för denna gången! Puss och kram!

Titta min vägg! :D<3

Måste bara lägga in en bild på min helt underbara vägg! (Nej, jag är inte puckad..) (Okej, lite kanske) XD

En liten förklaring: Bilden där det står "massrymning från mentalsjukhus, allmänheten varnas" är från ett klassbesök på DN.. XD Och sen är det alla vackra bilder på Tokio Hotel, Ett kort från mitt självförsvar, en Sverige-flagga från nationaldagen med E.M.D och bilder på min kanin och hennes syster (R.I.P) :D

 Ha det bäst! Puss och kram (Igen)

Farmor och farfar i fyra dagar! =D

Ska vara hos farmor och farfar från idag (onsdag) till söndag! :D (Om ni inte fattade det innan..) Det ska bli riktigt kul, och om jag har tur så möter jag på Mr.V! <3 

Idag har jag inte gjort så mycket. Städat Edwards bur, sett på TV, spelat data och motionerat lite!
Jag har blivit besatt av ännu en låt! Herregud... Fast jag har inget emot det egentligen:P Denna gången heter låten: 9 crimes med Damien Rice. Suverän! För er skull ska jag självklart lägga in låten till er! Fast jag vill uppmärksamma en ung kille (Som jag inte känner) på youtube som har gjort en suverän cover på denna låten. Han sjunger, spelar piano och har gjort slutet, hans lillasyster sjunger det ljusa som en tjej sjunger i orginalversionen och hans pappa spelar gitarr. Lyssna och låt er bli beroende! En ruskigt fin låt.


Hah! Bara för er: Dagens outfit! (Jag har äntligen orkat ta bilderna!) (Jag ser lite konstig ut på vissa bilder för att vinkeln är konstig X)




Tubtopp-GinaTricot ca.99:-
Jeanskjol-GoWest ca.199:-
Kaulitzmössa-H&M ca.99:-
Stjärnhalsband-Glitter ca.79:-


Sådär ja. Förresten, jag har en chokerande nyhet! Vad säger ni om skandaldrottningen Paris Hilton och Benji Madden?! Helt sjukt tycker jag, ursäkta men vad ser han hos henne? Nä jag fattar inte. Och hon är tydligen med barn också. Hmm... Läste det idag i nån skvallertidning så det kanske inte är hela sanningen, men men..

Nu ska jag dra! Ha det latjo och sakna mig inte för mycket!   

                    Puss och kram! <3

Sextanten x)

Det finns en stjärna som heter sextanten... Undrar vem som har döpt alla stjärnor egentligen... Nu vet ni det.

Inte hänt så mycket idag faktiskt. Men jag har en blogg som jag vill tipsa om. www.Gossipsecret.blogg.se
Jättebra blogg om mode, privata grejer och tips. Jättebra.

Är jag den enda tonåringen som faktiskt ställer sin ringklocka på nio varje morgon för att titta på sommarlovsmorgon? Ni kan väl höra av er så jag får veta. Vore lite kul att se hur andra gör! Jag bara älskar Blue Water High! Så himla kul serie som jag följt även förra året! <3 

Snart ska jag till mormor och äta smörgåstårta. Inte så illa! Jag har även hittat en video på youtube som jag tycker om väldigt mycket. Det är med den tyska rockgruppen Revolverheld, och låten heter Generation Rock. Lyssna och njut!
Usch vad ledsen jag blir, koden går inte att fixa =(  Då ska jag bjuda på en fantastiskt rolig film med Robert Gustavsson istället =)

Puss och kram!

Visste du att....?

Nu är jag tillbaks från min farmor och farfar! Midsommarafton var magisk! :D Jag hade min nya klänning som verkligen är helt otroligt vacker (Om jag får säga det själv, och det får jag för det är ju min blogg =) ) Vad hände då? Jo, jag åkte traktor på morgonen.. Hehe, en lite smått barnslig tradition som vi har där. Sen fyndade jag två halsband för tio:- och massa kalle anka-tidningar för 5:- Inklusive en tysk kalle-tidning! Det ni!
Sen åt vi midsommarbuffé och gick ner för att dansa runt midsommarstången. Vi har en gammal stofil som har varit med i alla år i sina äkta midsommarkläder med små toffsar och grejer. Han är jätterolig och gnäller hela tiden på att vi dansar åt fel håll, inte är tillräckligt trovärdiga grodor, etc... Med andra ord, skitkul!  Jag hade en kort-kort millitärkjol på mig, så b.la "små grodorna" var ett litet problem.. Och björnen sover, när jag blev tvingad att "sova".. Fast jag stod upp och blundade istället. Tro mig, det var bäst för allmänheten!
Innan vi gick ner till midsommarstången så fick jag syn på ett gammalt span. Han blir bara sötare och sötare för varje år. I may be in love...=)
Till middag åt vi grillad oxfilé och poitatisgratäng. Det var jättegott!
Och sedan bar det förståss av till dansbanan. Jag dansade som en galning, och en snubbe med ölburk och cigarett flörtade med mig. Kul? Njä... Han var nog liiite för ung för att dricka och röka, han såg ut att vara i min ålder ungefär.
Vårat kära gamla band "Lilla partypatrullen" dök upp och räddade kvällen!
När vi skulle gå (Jag blev praktiskt taget ivägsläpad eftersom ingen annan ville stanna) så kom självklart drömprinsen "Mr.V"... Tajming va? Det var lite deppigt faktiskt...
Hemvägen bestod av att plocka nio sorters blommor medans jag hoppade över nio diken (Det fanns inga järsgårdar..) och var helt knäpptyst! Vad jag drömde? Det ni!



Visste ni att man kan ha vattenblåsor i örat? Inte jag heller, fram till nu.. Jag har fått en stor blåsa i ÖRAT?!
Herregud...




Våran kära stofil leder någon random dans...

Jag vet faktiskt inte vad gubben gör på bilden, men ändå... Btw, Den lilla pojken längst fram är min kusin!=)

Här är han i full färd med att klaga på vilket håll vi dansar, eller nåt annat i den stilen.

Detta är hur min vackra lillasyster var klädd på kvällen!

Och här var jag iniför kvällen! Jag älskar den där klänningen!

Jag på kvällen! Alla andra spelade fotboll, så jag fotade, läste kalle anka och skrev på min bok istället=)

Så, nu har ni fått veta vad jag gjordepå midsommarafton! Nu ska jag titta på moonlight och lite annat!  Vi ses nog imorgon;)           

                                  Puss och kram!

Att jag måste gå, att jag måste gå, att jag måste gåååååhåå, att jag måste gå.

Bry er inte om övertexten... Bara refrängen i en av Krantz låtar.. (Som jag har fått på huvet:P)
Ska se om jag kan lägga in ett klipp med den låten. Vänta lite...

Hmm.. vet inte riktigt om det funkade, men det märker vi..

När vi var i Solna Centrum hade vi skitkul! Först var det nån random snubbe som sa typ "Fritidsbarn" eller nåt sånt. Felicia blev skiitsur och lipade åt honom.. Hehe..

Sen råkade vi ut för en tant i en hiss som vi hade tryckt ner, och hon typ "Ska ni inte med eller" då sa jag "Nää, det e lugnt.." Hon var jätteläskig och blev nog lite sur också.. Haha, men vi hade iaf kul!
Det blev svarta pumps, och bilder kommer senare! Ska fota lite över midsommar.

Jag är ganska sur, för mitt tandsmycke som jag har haft i fem år lossnade... Grrr... Mamma skulle ringa tandläkarn nästa vecka så att dom kan limma fast det igen. Känner mig ensam utan mitt tandsmycke..(Haha, hur sjukt lät inte det..)


Den här fina midsommarstången hade ett dagis gjort =) Så himmla gulligt!

Utsikten från hissen! (Vi tog inte tantens hiss...)

Denna bilden tog jag för några dagar sen från balkongen. Monsunregn!

Det var det! Vi ses! Puss o Kram!

HahaXD

Hehe, det dröjde inte speciellt länge, men jag måste bara säga en sak som hände nyss.
Jag skulle rätta min systers stavning och tänkte påpeka att Nicole stavades med stort N, men istället så sa jag "Nicole stavas med stort S... "  Kanske inte låter så kul för er, men det var det XD

Haha, nu måste jag dra innan jag säger nåt annat knäppt. Tro inte att jag är dum i huvet, för det är jag! (Hur lät det?!)


  Puss och kram (Igen...)


Hej, du glada sommar!

Igår blev det kista med Bellen, jag köpte en jättefin orange klänning på H&M för 198:-
Efter det åkte vi till Solvalla och såg på när några uppträdde. Bl.a Sebastian Krantz <3, Nadja och Zara Larsson från Talang. Jag fick autograf:D (Ett stoooort hjärta min autograf från Krantz=) )

Idag så ska jag och syster cykla till Solna och köpa svarta typ pumps till midsommar eller nåt. Det har blivit väldigt mycket shopping för mig den senaste tiden... Men, men! Man lever ju bara en gång.


Jag och syrran<3 (Och faktiskt den första bilden i bloggen!)

Edward, min älskling:D Bästa killen i världen! <3


Så det var väl allt för denna gången tror jag. Vi ska snart sticka så.. ja..  Men ni får ha en riktigt bra midsommar ifall jag inte hinner höra av mig innan!  
 
               Puss och kram! <3

Love is all you need!- Och svensk färskpotatis

Hejsan svejsan!  Satt nyligen och läste en blogg som heter www.hannistyle.blogg.se. Blev inspirerad, så här sitter jag med en nyskapad blogg!

Såg förresten det där "Love is all you need!- Och svensk färskpotatis" grejen på ett plakat igår. Höll på att garva ihjäl mig! =)

Snart ringer Bellen och då är det tänkt att vi ska hitta på nåt istället för att bara sitta inne och löka... Kanske åka in till "stan" eller nåt. Har faktiskt hittat ett par jättefina skor på dinsko! Knallorangea pumps som jag bara testade på skoj med en kompis, men ändå lyckades fastna för.. Otroligt sköna och faktiskt väldigt snygga också. (Även om det inte låter snyggt) Vad har jag mer fått för mig att jag vill köpa? Jo, jusst det ja. Jag vill köpa ett orange linne på H&M (Eftersom jag som sagt är helt inne på orange nu och nyligen köpte en blus i samma färg..) och en collegetröja på typ ginatricot.

Hmm... Borde verkligen borsta tänderna och göra mig iordning lite så att jag åtminstonde inte ser helt oanständig ut och skrämmer små barn.. Tror nog att jag gör det.. Snart tillbaka!

Ciao, snart och snart, beror ju på hur man ser det.. hehe 1 timme senare (A)Men en hyffsad outfit lyckades jag fixa till iallafall! Synd bara att jag har fått världens största finne på kinden (Av alla ställen) men men, jag känner mig så sommarglad att jag inte bryr mig särskilt mycket.
Just nu håller jag på att ladda upp en massa bilder från min digitalkamera till datan. Får se om det fungerar! Isåfall så blir jag överlycklig! 
 
Nu ska jag snart sticka med Bellen nånstans... Inte bestämt en, men förmodligen på ännu ett svindlande äventyr! Haha, see ya! puss o kram!


RSS 2.0