Ännu en lista...

Namn - Nicole  ----
Ögonfärg - Blå med lite stänk av grönt
Hårfärg - För tillfället mörk, mörkbrunt. Egentligen blont
Högerhänt/vänster - Höger :)
Stjärntecken - Jungfru<3
Skostorlek - 37, haha jag har minifötter X)
Är dina föräldrar skilda - Nepp :D
Sport - Självförsvar<3 och kör om nu det är en sport
Helgdag- Lördag, för jag bruakr alltid vakna på lördagar och tro att det bara är en dag kvar av helgen, men då är det en hel dag till :D
Årstid - Alla har sin charm och jag hatar den här frågan! Men vintern och sommarn är mina favvisar

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Ja absolut, det har väl alla? Är nog liiite småkär just nu (A)
Blivit dissad - Japps
Skolkat - Nej! Fina flickor skolkar inte :D 
Sovit utomhus - Asså, ja för jag har tältat mycket =)
Använt droger - Verkligen inte
Retats - Fråga min kompisar... (ja)

THIS OR THAT
Pepsi/cola - Cola
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar<3 Om man ska få mig på fall så ska man ge mig jordgubbar!
Kött/veg - Kött
Tv/film - Beror på, för på TV kan man även se film, och på film kan man även se boxar från olika tv-program
Gitarr/trummor - Gitarr is da shit!
Adidas/Nike - Adidas tror jag, men förut var det nike
Kinesiskt/mexikanskt - Kines :D
Mtv/vh1 - Hmm... Mtv!

SENASTE DU
Skrattade - Jag skrattar typ hela tiden!
Grät -  Typ idag
Hade sex med någon: Nämen! Vilka frågor :O
Filmen du såg senast - Asså en hel film? Hmm... Det måste ha varit Mitt liv som popstjärna med Hilary Duff<3
Tuggade tuggummi - Idag
Drog ett skämt - Idag
Sjöng en sång - Idag XD

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Ätit müsli - Ja<3
Rökt - Röker absolut inte! Det försämrar i princip allt hos en!
Tagit droger - Imorse, nä jag skojjade bara ;) Jag håller inte på med sånt
Kysst någon - Nej
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - Nej
Bakat - Tror inte det

Jobbig dag :/

Usch ja, idag har det inte varit nnågon vidare skojig dag för mig.
Har varit jättetrött (som vanligt, men vad ska man föra då? Jag har prov och läxor hela tiden så någon sovmorgon är inte ens att tänka på om jag ska in på St:Martins!) , matteprovet gick åt ******* så att säga. Fast det var inte mitt fel, det var min puckade mattelärare som klantat sig. Många var väldigt arga kan man ju säga. Ska inte gå in mer på vad som hände, men ni kan ju föreställa er hur arg man blir.
Få se nu, vad hände mer? Hmm... Jo juste ja, jag fick inte högre än VG på mitt tyskaprov och då blir jag sur. Gaaah!
Men jag försöker att hålla humöret uppe ändå! Jag kan passa på att tipsa er om att det är extremt många nya premiärer av tv-serier som vi alla känner till. Idag tror jag att Gossip Girl börjar, och det gör mig riktigt lycklig<3
Imorgon blir det desperate houswife(<3) och Uggly Betty. Super! Om jag nu har tid med TV denna veckan. Jag har ett läskigt NO-prov imorgon, men jag  tror faktiskt att det ska gå bra. Första lektionen, så jag slipper liksom gå och oroa mig hela dagen för det. Och så är det ju sovmorgon dårå förståss ;) Och kör! Gud vad skönt, jag behöver verkligen få sjunga lite, jag blir så himla lycklig av det! Om nu min hals pallar det det vill säga, jag har väldigt ont i halsen och har fått en jobbig rethosta.
Asså det är så typiskt mig att bli förkyld hela tiden! Men vad ska man göra? Hoppa över träningen och vila är vad jag rekommenderar, men jag blir så rastlös om jag inte får min träning. Jobbigt...

Men på den absoluta plussidan så harmina föräldrar gått med på Lettlandsresan! :D <3  Jag ska alltså åka på missionsresa till Lettland och dela ut matpaket samt kläder till folket som bor där. För er som inte visste det kan jag tala om att det är ett extremt fattigt land där dom verkligen behöver all hjälp som de kan få. Förhoppningsvis så får vi besöka ett barnhem där och lämna över leksaker också. Jag toklängtar ihjäl mig! ;D Ska bli så gött alltså!Många härliga kompisar med från fyra olika  kyrkor. Vi drar under höstlovet. :D <3 Tack underbara mutti och vati!<3

Lettland är ju också väldigt vackert har jag fått höra av folk som har varit där, här kommer lite bilder!
 Lettlands flagga

 En mycket vacker kust i Lettland

 Sist men inte minst en bild från ett vackert torg i huvudstaden Riga


Det var allt från mig, jag ska plugga NO nu så vi hörs sen!   
 
 Pussar<3

TV-inspelning på onsdag =)


Japp, det är nämligen så att TV8 ska göra en dokumentär som heter Guds hus, och de har tittat på alla kyrkor i hela Sverige, och kommit fram till att vår kyrka är den mest intressanta eller nåt sånt. Så nu kommer en dokumentär om vår lilla kyrka i höst tror jag. Superkul, eftersom jag kommer att få vara med då =)
Jag kommer med all säkerhet göra bort mig, men det brukar jag ju göra också, så det ska väl inte vara något större problem att göra det inför hela svenska folket XD Jag kommer nog synas lite här och där eftersom jag går på cactus, kör och gudstjänster iband. Jippie! Och på onsdag så ska de alltså följa med oss på cactus och vi ska tydligen eventuellt spela innebandy i någon gymnastiksal av någon anledning...
Stina är medtvingad, och hon har lovat att följa med. I annat fall blir jag tvungen att kattnappa henne. Hehehe...
Egentligen så ska hon med på hemligt uppdrag. Om mon snygga italiano kommer (vilket är plan a) så ska hon typ bedömma honomm , om ni förstår vad jag menar. Hoppas att han kommer =) <3



I lördags var jag och Stina och shoppade i solna centrum. Supermysigt, och jag hittade många fina grejor =) 
(Bilder kommer senare) Jag köpte ett par skitsnygga jeans med lite baggy stile som jag har letat efter ett bra tag, ett par supersöta strumpor, en jättesnygg bh och ett par nya hörlurar från skullcandy. Jag hade lite ångest först innan jag köpte dem för de kostar ju ändå typ 600, men jag har velat ha dom jättelänge, så jag köpte dom =) :D Ljudet är väldigt klart, inget läckande, typ extravolym och så är dom supersnugga! (Men väldigt stora, fast det är lite baggy över det också, och det diggar jag!) Det enda minuset är att basen är lite sådär, men den är fortfarande ganska bra. 

 


Jag har bara tagit en liten paus från mitt pluggande till ett jobbigt NO-prov på tisdag, och jag är helt seg i huvudet. Tror att jag håller på att bli förkyld... Usch, besvärligt värre... 
Jag känner att jag skriver lite konstigt just nu, men det beror på att jag är trött och ganska sliten. Det ordnar sig som jag brukar säga, och jag börjar upptäcka fördelarna med att vara singel! Främst av allt så kan jag i stort sett bara foka på mig själv. Och jag behöver inte känna mig taskig för att jag inte har så mycket tid övers för någon pojkvän just nu.
(Va?! Pojkvän? Nä, jag har inte tid :P ) (Ursäkta för hur jag ser ut i ansiktet på denna bilden, XD)
Men det förstås, jag avundas lite smått alla som har någon att krypa upp i soffan med såhär i höstmörkret. Det är lite deppigt att vara själv på hösten, men det känns som sagt som att jag inte har så mycket tid övers. På studiedagen på torsdag tänker jag tillexempel bara plugga. Jag hinner inte annat. Och så måste jag skippa träningen både idag och imorgon... :(  Usch, hur ska denna tiden räcka?

Pussar och kramar, er personliga lugglisa.<3  (Som föresten ska klippa sig och tona håret igen så snart jag hinner.

"Så det är fredag imorgon?" "Ja det brukar vara det efter torsdagar..."

Till att börja med, mitt senaste inlägg ber jag tusen gånger om ursäkt för, jag var lite för trött... Jaja, moving on!
Igår så fick jag höra den skönaste kommentaren på länge av en kompis på träningen.
Två polare stod och snackade och så säger J helt plötsligt; "Men då ringer jag dig på torsdag då." "Det är torsdag..."
Han ser lite förvirrad ut. "Aha... Så då är det fredag imorgon?" P och resten av oss andra har svårt att hålla oss för skratt. "Ja det brukar vara det efter torsdagar." Haha säger jag bara. Och det vill inte säga lite! (?)

Idag har vi lärt oss en helt meningslös sång på franskan. Den handlar i stort sett om en snubbe som ska klämma fingret i en dörr hos någon om jag uppfattade det hela rätt. Men snubben var inte hemma. Jag säger som jag sa till Swedish, inte konstigt att fransmän är så sura. Det skulle jag också vara om jag lyssnade på så dålig musik.
(Dock påpekade hon att fransmän visst är trevliga, men ändå. Det är poängen som räknas.)
Vi såg även en meningslös film på NO:n om periodiska systemet som vi redan har sett si sådär tre gånger redan, men visst visst! Vi ser den "gärna" några miljoner gånger till.
Och igår på blocket såg vi nästan en lika meningslös film. Några munkar i ett kloster skulle hyra en tv för att se fotbollsfinalen... Det var i stort sett det den första filmen på hindu gick ut på...

Jag tycker nästan att dom kunde ha låtit det vara så ett tag till.

På onsdag nästa vecka så är det inspelning på cactus. TV 8 håller på med en dokumentär som heter "Guds hus" och de har valt ut vår kyrka av alla i hela Sverige! Så jag kommer att få vara med på TV. Jippie! (Nu menar jag det faktiskt)
Har räknat ut att jag får vara med minst två gånger iallafall eftersom jag går på kör också. Toppen! Så nu kommer jag äntligen få vara med lite på TV iallafall. Kanske inte blir mitt genombrått precis, men det är ju kul iallafall.
Dessutom kanske min italienare kommer också...

pussar i massor från glada lugglisa! Alias Nicole

La lugglisa vill träffa sin italienske pojke...

Jag vill träffa min lilla italienare... Men Edward älskar mig iallafall. Trots det att han nafsar mig i fingrarna... Jag är säker på att det bara är vänskapligt. Det är nog så hamstrar visar uppskattning mot sin matte. Det är jag heeelt övertygad om.

Fast varför han satt och tuggade på tagnenterna medan jag skrev är ett mysterium... Jag frågar mig själv varför?

Killar är förresten också ett mysterium. Det är ett faktum. Och småsyskon.




Boken är utläst... Braaaaa! (Inte att jag har läst ut den alltså, men att den var bra) Jag har oerhört tråkigt just nu.
Träning om ungefär en timme. Om 51 minuter för att vara exakt...
Det förståss, jag har visserligen engelskaläxa och "Ljudet av ditt hjärta" att läsa ut. Men ändå.
Vet ni vad jag också har? En Edward i som kryper omkring i min hoodtröja. Ganska mysigt faktiskt. Han älskar mig iallafall. Vem behöver snygga italienare som förmodligen är väldigt bra på att kyssas när jag har Edward som också är en...kille... Jaja, det hör inte hit.

Nu kanske jag borde sluta skriva, för jag märker att det börjar bli lite väl konstigt, även för att vara mig.

Jaja, lev och låt leva säger jag bara!

Pussar och kramar från La lugglisa och Edward<3


Merde, skit och trippel merde!

Fotograferingen blev mer eller mindre en katastrof... Inte nog med att vi höll på att göra oss i ordning inför vårt spexfoto i ungefär sjuttio år eller mer så var vår fotograf mer eller mindre sinnesförvirrad.
Jag och mon petit ami Swedish var vampyrer, men våra tänder (Nej, det var bara våra plasttänder, våra riktiga sitter kvar) som utgjorde halva grejen var tydligen strängt förbjudna...
Alltså hade vi lite blod i mungipan och inga vampyrtänder! Hurra! (Eller inte) Jag förstår egentligen inte varför, vår så kallade fotograf höll ett långt föredrag om etik och moral med oss stackars tonnåringar. Vår bild fick tydligen inte ha något med följande att göra; Sex, droger, alkohol, tobak, huvudbonader. Vad vampyrtänder har i den kategorin att göra vet jag faktiskt inte, för de var inte speciellt sexiga, men det visste tydligen vår kära "fotograf".




Han var ganska knäpp egentligen. Sa en del grejer som jag inte ens tänker ta upp för att jag inte vill ha några konstiga bilder i huvudet. (Mitt huvud är redan överfyllt med konstiga grejer)



Har jag föresten nämnt mångfaldet i vår klass? Vi hade två vampyrer (Världens snyggaste självklart), x antal prostituerade, en ängel, x antal tråkmånsar, två alkoholister utan alkohol (Som var strängt förbjudet), x antal pimps och en blottare.  Vad det säger om vår klass får ni själva klura på... Men vi hade ändå ganska kul.



Alla har gnällt på min lugg idag. Jag förstår dem just nu, för jag ser ut som en enda stor lugg. Jippie!
Först påpekade "fotografen" det så snällt. Han sa också när vi fotade ensamfoton att jag skulle le med öppen mun för att jag hade så fina tänder. Tydligen såg det ut som om jag döljde en tandställning. Tack så mycket... Dessutom så sa han det efter att han var klar med bilderna av mig. Schysst, verkligen jättesnällt "fotografen".
En annan lärare som jag så snällt hälsade på påpekade att man knappt såg mig för att min lugg var i vägen.
Med andra ord, jag ska klippa min lugg så snart jag kan. Frukta icke! Snart får ni se mitt ansikte igen som tydligen är så döljt av min lugg... Alltid något att se fram emot.



Min snygge italienare fick jag aldrig syn på igår som jag hoppades på... Merde! Jaja, sånt är livet.
Cést la vie och allt det där...
(Faktum är att jag inte ens vet om han är italienare, men det får vi väl se förr eller senare.) Hehehe...



Jag känner mig riktigt inspirerad av Georgia Nicholsons dagböcker. Därav mitt nya sätt att skriva på. Mycket roligare. (Tycker jag iallafall) Ni får tycka vad ni vill.
Träning idag. Bra. Jag känner för att slå ner nån. Stackars den som håller min mits idag säger jag bara. Jätteluggen slår tillbaks. Det ni.

Nu ska jag läsa vidare och drömma om min italienske pojke.  Så det så.

Puss puss<3  //Lugglisa

Shopping-galningar, se hit!

Jag måste bara tipsa er alla shopping-galningar om denna fantastiska sida! Ni samlar enkelt poäng genom att göra roliga test m.m, sedan fungerar poängen ungefär som pengar, och det finns en liten shop med allt möjligt som ni kan köpa! Jag rekommenderar defenetivt denna sidan! Länken finns här nedan!


http://www.pointshop.se/?ref=769706


Puss puss Nicole<3

Kirrad praoplats!



Nu har jag äntligen fått en praoplats. Rekordtid tror jag. Lyckades hitta en plats på andra försöket!
Hos min frisör :D Super alltså!
Tanken är ju att jag ska gå hantverkarprogrammet på gymnasiet för att bli frisör. Därför är ju detta en gyllene chans!
Det är så svårt att veta vad man vill bli egentligen. Först när nån frågar mig så säger jag frisör, men sedan när jag tänker lite mer invecklat på det hela så är det ju liksom något som jag (förhoppningsvis) ska göra resten av livet (!). Nädå, känn ingen press... Dessutom så är det ganska svårt att komma in på just den linjen, men det borde väl gå tycker jag. Jag har ju ändå ganska bra betyg, så det ska nog ordna sig det med också.
                                                                                                                             
                                                                                                                              
                                                                                                                               


Jag måste också bara få be att passa på och be om ursäkt för att jag kanske tar upp lite tråkiga ämnen just nu, men under skolveckorna så är det inte så mycket mer som jag orkar prata om... Om jag ska skriva om så mycket annat så behöver jag mer tips från er läsare. Vad vill ni läsa om? Skriv till mig så ska vi nog lyckas fixa det också ;) 



Nää, det får nästan räcka för idag tror jag. En liten kort uppdatering bara... :D Nu ska jag äta mellis och sedan plugga en massa! (Vet ni föresten vad bly heter på latin? Det heter plumbum... Säger inte det allt om latin?) 
Jag funderar tillochmed på om jag verkligen ska gå på träningen idag, jag behöver nog plugga på den tiden också egentligen... Skönt att jag behöver datan till mina skolarbeten iallafall. Åtminstonde en liten tröst... :D

Pussar ock kramar! //Ni vet vem <3



 

Flytta upp till avancerad grupp?

Ja, jag håller på att fundera på om jag vill byta grupp på mitt självförsvar...
Just nu så går jag i Vit-Gul, det vill säga nybörjare och fortsättning. Dock så har jag blivit tillfrågad om att byta grupp till Orange-Svart, det vill säga avancerad. Eftersom jag bara har vitt bälte än så länge så tror jag nästan att jag ska gå kvar, och jag har ju redan massa kompisar i den gruppen. Men det är ju ändå ett svårt val liksom.
Jaja, jag får helt enkelt fundera till träningen som är kl.16.00-17.00...

 Haha, så här såg jag ut när fotot som ligger på vår hemsida togs:P Helt svettig och utmattad, men ändå:P XD  Jag är inte så snäll som jag ser ut minsann!!!

Pussar och kramar Nicole

"Älskling, älskling. Älskar du mig så måste du LEEEEEE!" :D

Det var riktigt najs på övernattningen =) Vi lekte min favoritlek! (Det måste nästan vara det!) Den heter "Älskar du mig så måste du le." Superkul! Man sitter i en ring och så är det en i mitten som ska gå fram till en valfri person och säga "Älskling, älskling. Älskar du mig så måste du le." Varpå följande person svarar "Älskling, älskling. Visst älskar jag dig, men jag kan inte le." Som ni kanske då har börjat förstå så får inte personen som blir "tillfrågad" skratta. Det är jättekul och nästan omöjligt eftersom man kan göra i princip vad som helst för att få den andra att skratta X)
Igår så var mina favoritmetoder som folk använde; Klia på näsan, hoppa upp i knät, ropa "LEE" och en massa andra knäppa saker. Det var otroligt kul!






"Älskling, älskling, älskar du mig...."








"...Så måste du LEEEEEEEE!!!!" :D




Det var btw en jättesöt kille på övernattningen =) Säger inget mer, för jag vet ju inte vilka som läser min blogg riktgit XD




Sedan jag kom hem från kyrkan imorse, ungefär runt 11.00-11.30 så har jag städat fram till 17.00! Jag är så trött på att städa, men det blev skitfint! Min hylla har aldrig varit så fin som den är nu! Bilder kanske kommer. Man vet aldrig! :P
Jag tog lite skojsiga bilder faktiskt, men jag hittar inte min USB-sladd. Sry!

Nu ska jag se lite på TV tror jag. Och äta godis =) Yummie!


Pussar och kramar från Nicole! <3

Julaftonsnedräkningen, vad hände? :O

Ja, vad hände egentligen? Mitt i all trötthet så har jag visst glömt bort den! Ni får ursäkta, den kanske kommer tillbaka inom kort! 

 Ciao

Uppdrag "sprida blogg"!

Japp, det är precis vad jag tänker göra. Sprida min blogg så att jag får fler läsare! Har just nu en hel del, men inte så jättemånga. Man kan aldrig få för mycket uppmärksamhet ;)
Men vart ska jag börja? Hmm... Jag är ju aktivt medlem på ett par sidor, så jag får väl försöka tipsa alla om min blogg där. Jag behöver tips av er, så hör gärna av er!



Idag var det sista skoljoggen för mig i min skola! Skönt, men det känns ändå lite sorgligt på nåt sätt. Jag är en stor flicka nu!
Det blev bara ett varv i ursvik för mig eftersom jag har fått exem på insidan av låret, och när man blir varm eller svettas så gör det sjuttsingen ont! Aj aj! Men jag hade kul ändå!
Medan min tappra vän Stina (Även kallad Swedish) sprang hela fem varv (!) så satt jag och spådde Magnus :P Det var jättekul och vi kom fram till en hel del knäppa saker! Haha. :)






Ikväll så är det övernattning i kyrkan! Hoppas att det blir roligt och myyyschigt som vanligt :)
Simme och Emma ska dit så det blir nog skoj. Flummigt värre, för jag är så himla trött efter denna veckan...
Men det får ju gå ändå, jag ska ta mig sjutton va med på den där övernattningen! :D



Nu ska jag sätta planen till verket och sprida min blogg vidare! Hjälp gärna till! 

   Puss och kram från er Nicole

"Oh, shit..."

Oh shit ja. Det var precis vad jag tänkte idag när jag var i vasalundshallen för att göra ett vattentest. Eller alltså, det ingick i fritidsveckan och det ingår typ i betyget så... Ja...
Vi skulle först simma 25 meter, sen skulle vi hämta en docka på 4 meters djup och använda oss av tryckutjämning för att det inte skulle göra ont i öronen (Helt jäkla onbödigt egentligen XD Jag fick skitont iallafall när jag testade först, och när det var på riktigt och gick på tid så hade jag redan blåst ut all luft när jag väl var nere på botten...) jag klarade det iallafall, fast jag släppte dockan när jag var typ en decimeter från vattenytan av panik, men det gilldes iaf  =).
Sedan var det dags för det läskiga momentet som jag fasat för hela veckan. Jag var liksom igår yr och mådde ganska illa när jag gick in i simhallen och tänkte på höjden...
Tydligen så hade jag inte alls blivit helt botad igår, för när jag väl står där på trean så känner jag hur högt det faktiskt är. Jag kan inte ta det förbannade steget ut i luften, och jag håller vid det laget på att börja gråta, så jag klättrar ner igen.
Sedan peppade alla mig jättemycket så jag tänkte "Äsch, det kan ju inte vara så farligt." och klättrade upp igen, men när jag åter står på trampolinen så kommer tårarna utan att jag kan kontrollera dem, och jag går ändå ut typ längst ut på kanten, men shit vad jag skakade! Jag kunde verkligen inte hoppa så jag sprang ner istället och var helt förtvivlad!
Som tur var har jag schyssta kompisar som tröstade mig, och min gympalärare sa att det inte var hela världen ändå, och att jag inte skulle hoppa om jag var så rädd. Så det blev dessvärre inte något hopp... :(  Fy vad läskigt!
Jag har ju hoppat från trean förut, men nu tog det verkligen emot, och jag kan ju inte tvinga mig själv till att göra något som jag inte vill. Jag vet att jag ändå är duktig =)

 Riktigt så högt som Eifeltornet var det ju förståss inte, men ni fattar poängen ;)



Idag blev vi lite sugna på dumle, så vi köpte det :) Mums! 

Nu har jag inget mer att säga, bara att jag läste ut min fantastiskt bra bok idag. :D Så himla bra! Om ni är tålmodiga så kanske en ny kategori med böcker som jag tipsar om kommer inom snar framtid ;) 

 Peace and love, yours Nicole<3

"Nu kan du stryka det från listan"

Min skola har som sagt friskvårdsvecka denna veckan och idag så hade vi först dans på aggregat, och sedan klättring i solna. Det var väldigt kul, men dansen var så sjukt jobbig, inte själva dansen kanske, men eftersom det inte fanns någon luftkonditionering i rummet så kan ni ju tänka er hur varmt det var...

Jag var verkligen helt livrädd när jag gick in i klätterhallen. När jag stod i omklädningsrummet så kände jag hur det började snurra i huvudet och jag var faktiskt ganska yr. Skräckslagen med andra ord.
När vi satt ner och lyssnade på inspektörerna så höll jag på att börja gråta, men envis som jag är så tänkte jag att det bara var att bita ihop. Jag har ju ändå klättrat ganska många gånger, men det var ju ett tag sen.

När jag klättrar på första väggen med en massa positiva kommentarer från "min" instruktör så känner jag hur det riktigt skakar och försöker att inte titta ner. Sedan tappar jag plötsligt greppet, men lyckas få tag i ett fäste igen.
Och då var jag faktiskt inte lika rädd längre.
Min andra instruktör var typ korean och pratade engelska, jag tror att han hette Ari. Han var skitschysst, och jag vågade mer och mer för varje gång. Jag är egentligen väldigt duktig när jag inte tänker på att jag är så rädd.
Och min höjdrädsla har nu officiellt botats :) Jag upptäckte det när en instruktör ropade vart jag skulle sätta foten när jag var ganska högt upp på en väldigt svår vägg och sedan vänder mig neråt för att fråga vad hon säger.

När jag sedan är nere från den svåra väggen som jag av ren envishet lyckades ta mig upp för så säger jag att jag inte är rädd längre. Då säger hon med ett leende "Nu kan du stryka det från listan"  Och vet ni vad? Det stämmer. Jag är inte så värst rädd längre för höjder, jag kan äntligen njuta av dem, och det var ett stort steg för mig =)



Nu sitter jag och äter "torkat äckel". Med andra ord torkad annanas. Stina och jag trodde att vi såg nötter i en affär på väg ut från kulturcentrum, men när vi kommer in i affären så fanns där bara linser och böner typ. Inte riktigt vad vi var ute efter, men så får Stina den fantastiska idén att köpa torkad annanas. Dum idé. Det är inte så jättegott. Smakar ungefär som russin, annanas och honung. Men man blir lite smått beroende så, ja...
:)


Jag vill gärna tro att jag såg proffsig ut:P
Såhär högt kändes det ungefär för mig i början:P

Ge er ut i världen och bekämpa era rädslor ungdomar! =)     

               Lots of love,  yours Nicole<3

"Jag trodde att ni hade musik på :)"

Förlåt för att varken musikvideon med "we cry" har lagts in än, och för att inte heller bilderna på mina fina presenter har kommit, men jag är så trött varje dag efter att jag kommer hem från den här friskvårdsveckan...
Upptagen varje dag i veckan som vanligt, men det är kul också=) På fredag till lördag så är det tänkt att jag ska övernatta i kyrkan med Cactus till lördag=) Myyys! Och på lördag så kanske jag och Stina ska in till kista eller nåt sånt. Stan kanske, vet inte riktigt än. Jag ska b.la köpa nya hörlurar, för av någon anledning så pajar alltid den ena luren på dem :P Tolka det hur ni vill...

Jag är väldigt sugen på att köpa ett par ursnygga och helt fantastiska lurar som Madde köpt. Dessvärre kostar de 700 pix.... Najs märke dock, och ljudet är så klart och fantastiskt. Jag testade hennes, och man hör typ ingenting runt om en:P
Jag är så kär i dom hörlurarna... Men 700... Jaja, vi får väl se:P Jag har ju ändå fått väldigt mycket pengar i födelsedagspresent, och på ett travsystem som vi gjorde typ inom familjen och farmor o farfar, men jag fick pengarna=)
Fills fick pengarna från ett annat som de också vann på :D
Dessa kanske inte riktigt var det finaste paret , men visst är dom coola? Skitbra!


Nu till övertexten som väldigt ofta kräver en liten förklaring. Det var nämligen så att vi inte var så många på kören idag och när kören var slut så stannade jag och två kompisar kvar och sjöng lite på "phantom of the opera" jag tycker det lät väldigt bra faktiskt! Sedan sa jag att vi skulle sjunga "think of me" (även denna från filmen fantomen på operan") De visste typ inte vilken låt det var så jag nynnade lite, och snart stämmde även min andra kompis in i låten. Sedan började jag bara sjunga, och sjöng i stort sett hela låten, och det sjuka var att jag kände mig trygg i det jag gjorde! Jag brukar bara kunna sjunga solo inför lillsyrran, om ens det, men det gick!
Sedan kom vår körledare in i rummet och frågade om det var vi som sjöng. Hon trodde vi hade musik och lyssnade på sa hon, och sedan frågar hon (!) vem det var som sjöng sist, i slutet. Jag sa att det var jag och då sa hon typ att det var jättevackert och att hon trodde att det var musik som vi spelade upp först. =) Alltså sjunger vi tydligen ganska fint i vår körgrupp:D




Nu ska jag se färdigt på idol och fortsätta läsa på mina underbart fantastiska bok "Som jag vill vara" av Katarina Von Bredow. Läs den, absolut att rekommendera.

Kiss and hug!  Love Nicc

Så var man 15 år då! <3

Tja, rubriken säger väl det mesta? Jag har fått en massa fina presenter, ska försöka fota allt och lägga in så ni kan se lite senare! Gäster kommer om ett tag så jag måste fixa mig nu! Tack för den fina uppvaktningen jag har fått <3 Ni betyder mest peoples<3 Jag uppdaterar er så snart jag kan, håll ut!!!!

  Tack än en gång<3 Pussar i massor från 15:åriga Nicole :D<3
Haha, såhär såg jag ut för ganska precis ett år sen:P Så mycket jag har förändrats! Haha, jag var ju självklart snyggast då också ;)   Lot's of love! Bless you all!

MVG!!!! :D

Jag fick MVG på min argumentationstext om plastikoperationer, och det gick jättebra, dock så var jag var jättenervös.
Kändes som om jag skulle spy eller nåt, men det gick super!

Just nu har jag håltimme fram till tio i två... Skönt och tråkigt på samma gång faktiskt.
Inte så mycket att göra, men jag pratarpå msn med en gammal kompis från Holland :D Det var längesen sist så jag är glad över det.

Jag har som vanligt runt vardagarna med mycket skoltid inte så mycket att blogga om, men jag försöker komma på lite bra saker att säga iallafall.
Vad är det som alla snackar om och som tydligen står i tidningarna? Att typ jorden kanske sugs in i ett svart hål idag om något går fel, äh jag fattar inte. Media förstorar upp saker hela tiden, och jag blir så himla arg.
Tror att allt ska vara under kontroll, såjag pallar helt seriöst inte bry mig just nu,jag är för trött:P
Nian är jobbig, men inget kan nångsin slå åttan. Det var helt hemskt tycker jag. Jag var gråtfärdig hela tiden och pressen är enorm. Ett tips till alla er som går i åttan är att anteckna mycket på lektionerna och vara med! Om man inte hängt med i sjuan så kommer åttan bli riktigt tuff säger jag bara...:P



Btw, tänk vad hemskt om jorden skulle gå under och jag inte ens har sett mina älsklingar Tokio Hotel live?! Fy vad hemskt, det skulle jag inte palla:P

Nu får ni ha det så bra, ikväll kommer bror, sambo och valp över som sagt. Så jag får fira födelsedag lite i förväg! Lyx!
Jag håller er uppdaterade!

See ya!  Lot's of love, Nicole<3

Jättetrött...

Hej hej! Lite uppdateringar för dagen bara, jag hann ju bara skriva ett kort inlägg om min älskade Edward.
(Ni som följer min blogg vet vem han är ;) ) Han fyller som sagt ett år idag, så grattis sweetheart!
Bilder kommer lite senare, jag är så jättetrött nu så jag orkar inte riktigt! Men den som väntar på nåt gott...




Jag tittar på sommarkrysset just nu och bandet The Script spelade med låten We cry. Jag älskar den låten och bandet, så håll utkik på movietajm så ska dyker den upp när ni minst anar det:D
 


Jag har egentligen inte så mycket att säga er. En ny kategori är eventuellt på ingång, kanske fler tillochmed. Vi får väl se vad som händer ;) Så kort sagt är jag väldigt trött och väldigt fullbokad. Cactus för första gången för mig imorgon. Ska dock bara stanna en timme på grund av att Min brors och hans sambo, samt puppy kommer över då. Runt sjutiden alltså, Nicc kirrar biffen!




Så, nu får ni ha det jättebra allihopa. Är det btw någon mer än jag som känner sig lite allmänt förvirrade över gymnasieval?  

Ha det gött// Love Nicole!

Grattis Edward älskade baby <3

Grattis älskling! Du är finast på jorden, och jag kommer ihåg när vi kom hem med dig och du inte var större än mitt lillfinger. Tiden går fort, och jag ville bara säga grattis på ettårsdagen:D   Älskar dig baby! <3<3

Skojigt :D

1. Ta första bokstaven i ditt förnamn.

A: När jag fyllde fem
B: Igår
C: I förmiddags
D: För tre år sedan
E: I torsdags eftermiddag
F: På min födelsedag
G: För tio år sedan
H: För två minuter sedan
I: För en liten stund sedan
J: När jag var liten
K: När jag var i din ålder
L: För tio minuter sedan

M: För en sekund sedan
N: När jag gick ut senast
O: När jag fick besök
P: För två månader sedan
Q: Precis nyss
R: Idag
S: För tolv timmar sedan
T: För en timme sedan
U: När jag var ledsen senast
V: När jag städade senast
W: För fem månader sedan
X: När jag ringde min bästa vän senast
Y: I förrgår
Z: För en vecka sedan
Å: För två veckor sedan
Ä: Igår morse
Ö: När jag var på semester

2. Ta första bokstaven i ditt favoritband/din favoritartist
namn:

A hoppade jag på
B åkte jag båt med
C hoppade jag hage med
D mördade jag
E retade jag
F hoppades jag att träffa
G knullade jag
H fotograferade jag
I hatade jag
J sprutade jag vatten på
K åt jag upp
L kysste jag
M hade jag sex med
N sköt jag

O slog jag till
P köpte jag

Q rånade jag
R log jag mot
S skallade jag
T drömde jag om
U tafsade jag på
V tänkte jag på
W tände jag på
X var jag med
Y stirrade jag hotfullt på
Z lekte jag med
Å dödade jag
Ä körde jag över
Ö sparkade jag

3. Ta första bokstaven i din pappas förnamn:

A Grynet
B Carola
C en hund
D Ronald McDonald
E tre grisar
F Shan da Man
G mig själv
H min bästa vän
I en idiot
J Paris Hilton
K Orlando Bloom
L min låtsaskompis
M Marilyn Manson
N min mattelärare
O Jack Sparrow
P Zlatan Ibrahimovic
Q min granne
R Rafael nadal
S min mamma

T en ko
U hundra hönor
V kungen
W George Bush
X min mormor
Y Tyke
Z Lena PH
Å kronprinsessan
Ä Usama bin Laden
Ö Basshunter

4. Ta första bokstaven i din garuadress:


A eftersom jag var hög.
B för att han/hon/de räckte ut tungan åt mig
C för att jag hade slagit ut en tand
D för mitt hår var trassligt
E eftersom jag hade tappat rösten.
F och vi/jag ska göra om det om tio minuter
G och det bryr jag mig inte om.
H och sen skrattade jag i fem minuter

I eftersom hon/han/de inte gav mig en kram.
J och sen åt jag en jordgubbsglass
K för att jag var så kåt.
L och ingen brydde sig.
M eftersom vi bryr oss så mycket om varandra.
N eftersom röster i mitt huvud sa åt mig att göra det.
O för att jag skulle få status.
P för att jag skulle bli känd.
Q för att jag var arg.
R för att jag ville ha öl.
S för att jag hade brutit benet.
T och sen gick jag och köpte lite hårnålar.

U och sen gjorde jag en ful min.
V eftersom jag var sugen.
W eftersom jag var glad.
X eftersom jag hade ont i armen.
Y och sen skrek jag.
Z för jag/vi ville det
Å för att ingen ville veta av mig.
Ä för att jag var mobbad.
Ö och sen flydde jag från polisen.

N När jag gick ut senast
T Drömde jag om
M Marilyn Manson
B För att han räckte ut tungan åt mig

Hehe, det tyckte iaf jag var roligt:P

Ett "litet"kul test bara! "Vad är du"

Har:

[x] mamma
[x] pappa
[  ] styvmamma
[  ] styvpappa
[/] styvsyskon- Ni får kalla dem vad ni vill, mina bröder är, har alltid varit och kommer alltid vara mina äkta syskon!
[x] bror
[x] syster
[  ] bror/systerson
[  ] bror/systerdotter
[/] hund/katt- Njae, men min brorsa och hans sambo har :D
[x] mobiltelefon
[  ] eget badrum
[x] eget rum-Inte hemma, men på landet
[x] swimmingpool
[/] gästrum-På landet så sover jag o syrran i samma rum av ren vana, så nåt av vårat rum med våningssäng används ofta som gästrum!
[x] dator
[x] TV

TOTALT: 10 ½

[x] större säng än normalt-Kan man väl säga, men vad är normalt liksom?
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mer än 50 filmer-Ja det tror jag absolut att vi har
[x] mp3spelare/ipod
[  ] ett fungerande PS2
[  ] nintendo wii- Nej men DS X)
[  ] xbox som funkar
[  ] nintendo 64 som funkar
[x] gameboy .. användes för länge sen
[  ] gamecube
[x] nintendo ds

TOTALT: 8

[  ] pokerbord
[  ] basketkorg
[/] hockeyspel-Jag tror att vi har något gammalt från killarna (Brorsorna) i källaren.. Är dock inte säker
[  ] biljardbord
[  ] fotbollsspel

TOTALT: ½

[x] nattduksbord- Beror på vad man räknar som nattduksbord, men det kan man nog säga att jag har
[x] stereo på rummet- Tror det iaf XD
[x] cd spelare- Mja, men den funkar nog inte...
[  ] något klädesplagg från Abercrombie & Fitch
[  ] har ett äkta plagg från gucci, chanel eller prada
[  ] dina föräldrar har gett dig lov till kreditkort/atm kort

TOTALT: 3

[  ] jobb/sommar jobb
[/] shoppar minst en gång i veckan- Asså, det händer väl. Ganska ofta tror jag, vet inte riktigt...
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] kamera/videokamera
[x] telefon

TOTALT: 4 ½

[  ] skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling-Nej, om inte familjens bil räknas:P
[x] gitarr/trummor/basgitarr
[x] piano/keyboard-Mja, men det funkar nästan inte längre...
[x] något annat instrument-Ha! visste ni att jag kan spela näsflöjt? Det ni! (Visserligen inte bra säkert, men ändå XD)
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[  ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis

TOTALT: 7

[x] platt/locktång
[x] varit i en slagbur, som är till för baseball-Jag tror åtminstonde det
[  ] har 1000 spänn på dig just nu-Asså inte i fickan, men säkert i rummet
[  ] kreditkort, debetkort eller bankkort
[x] rest i europa
[  ] varit i asien
[  ] varit i australien
[  ] varit i afrika
[  ] varit i syd/nord amerika

TOTALT: 3

[x] föräldrarna har bil
[/] jet ski/båt-Haha, Några i min släkt har roddbåt XD
[  ] husbil/husvagn
[  ] jag har en bil

TOTALT:

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[  ] suttit i en limo
[  ] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera- Kan man väl säga?
[  ] egen laptop
[  ] egen dator

TOTALT: 2


TOTAL SUMMA: 40

1-23 = ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd brat
41+ = uppeklassens snobb

Haha, där ser man hur det kan bli:P

Dagens

♥  Dagens umgänge: Mig själv och Tokio Hotel dvd:n<3
♥  Dagens låt:  An deiner seite (Ich bin da)<3
♥  Dagens skämt: Jag har trots min heshet och hosta sjungit mig igenom en Tokio Hotel konsert :P<3
♥  Dagens önskan:  Få träffa Tokio Hotel<3
♥  Dagens ord: "Jag är så glaaad!"<3 och "Villkommen in zimmer 483"<3
♥  Dagens planer: Fortsätta vara Tokio Hotel glad och myspys filmkväll med Flisan<3
♥  Dagens drog: Tokio Hotel och min dvd med Tokio Hotel's "Zimmer 483 - Live tour in europe" <3
♥  Dagens tips: Skrik för ditt band! <3
♥  Dagens sämsta: Fortfarande ganska förkyld :( <3
♥  Dagens mående: Förkyld med ett släng av obotlig Tokio Hotel feber <3
♥  Dagens tråkigaste: Förkyld kanske...<3
♥  Dagens roligaste: Måste jag ens säga det? Jaja, Tokio Hotel och deras video:D <3<3<3

109 dagar kvar till jul... "Lusselelle, lusselelle, en miljon nätter före jul?"

Haha, så känns det iallafall. Långt till jul, men vi julfantaster får hålla humöret uppe!

Dagens lilla julspecial är väldigt praktisk och användbar!
Ni vet sådanna där mini julkulor? Som man kan hänga i jättesmå julgranar? Vad kan de vara... Ca: 3 cm eller nåt sånt va? Ni tar två sånna i några roliga färger och sen kan ni bara sätta fast två "örhängeshängare" :P Själva metallgrejerna som sitter i öronen. (Hoppas ni förstår vad jag menar, för jag gör det inte!) Sedan fäster man helt enkelt dem i julgranskulorna. Enkelt , men effektivt!



Bara för att jag är på så bra humör så slänger jag in ett recept på "trevlig fruktkaka" Även om ni inte gillar fruktkaka så ber jag er att läsa det inte fullt så seriösa receptet...

 

Ingredienser
  • 1 dl socker
  • 4 ägg
  • 2 dl torkad frukt
  • 1 tsk salt
  • 1 dl farinsocker
  • 4 msk citron
  • 2 liter whiskey
  • nötter
  • smör
Tillagning

Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskeyn genom att smaka. Häll
whiskeyn i ett decilitermått och drick.
Upprepa. Sätt på elvispen.

Smaka återigen på whiskeyn om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa
igen. Kolla om whiskeyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.

Schtäng av elvischpen.

Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt...
Schätt på elvischpen igen. Om den fruktade torken faschnar i schkålen,
vrid losch den med en muvschkrejsel.
Schmaka schen om whiskeyn fortfarande är god. Schen schka du schila
2dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå himla noga!

Kolla whiskeyn.

Schila citronschaften, lägg till en mat...sched... och schå schocker,
eller nåt... va fan...
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen 200 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen!
Schläng ut schkålen genom fönschtret och...schå kolla schen whiskeyn.

Gå å lägg dig ...vem faan vill ha fuktkaka...?

Jag älskar det där receptet, är så himla glad över att jag hittade det för er skull :D  

  God jul i förslott! Pussar och kramar // Da Tokio Hotel Lover! 

P.S Visste ni föressten att en av mina kompisar som inte gillar Tokio Hotel (:O Jo, det finns sånna personer också! :O Chockerande..) började kalla mig Tokio bara för att jag konstant snackar om dem och försvarar dem? :D Kul va? <3:D     Küss küss



NiccSoSweet

Hej igen, jag känner bara för att mysblogga lite. =)
Vad krävs egentligen för att ens blogg ska bli mer  läst? Jag vet faktiskt inte. Dock har min statistik över er läsare stigit väldigt mycket sen jag startat den, så något måste jag väl ha gjort? Jag skulle vilja att min blogg blev iallafall hälften så läst som Kenzas och Gaybloggens. Fett coolt, men egentligen så har ju de lite mer press på sig än jag. Om jag skriver något om t.ex Tokio Hotel som jag bara älskar och avgudar, så är det ju inte så många som orkar lägga sig i och bråka om vad de tycker om bandet. Men kenza som jag vet också gillar Tokio Hotel skriver något snt, så är det ju större risk att hon får kommentarer från folk som inte gillar dem. Om ni fattar vad jag menar? Så jag får väl nöja mig med min statistik tills jag lyckas höja den igen. Ni får gärna hjälpa mig med det kära läsare!



Egentligen när jag tänker efter så får vi Tokio Hotel fans stå ut med en hel del som andra fans till andra band slipper mer. Vi som älskar Tokio Hotel har säkert minst en gång råkat ut för taskiga kommentarer och falska samt elaka rykten om bandmedlemmarna. Undrar egentligen varför? Tokio Hotel gör en hel del väldigt bra grejer för att förbättra dagens samhälle, och de är verkligen tacksamma över alla sina fans. Sen bara för att Bill använder en del smink så blir det genast så att rykten börjar spridas. Varför? Vad för ont har de gjort er? Ingenting! Juste.
Dssutom så är det en hel del kändisar och artister som använder smink. Har ni t.ex tänkt på att Michael Jackson tillochmed tatuerade in kajal runt ögonen? Det är väl inte speciellt många som bryr sig om att han sminkade sig? Och listan kan egentligen göras oändlig.

Och varför får tjejer använda killsaker och killkläder när inte ens killar får använda smink?
Dessutom så ser Bill ine alls ut som en tjej, och han låter inte som en heller. Ni som tycker det har inte lyssnat ordentligt på honom. När jag hörde honom sjunga för första gången så trodde jag faktiskt också att det var en tjej, men när man har lyssnat ordentligt på dem så hör man klart och tydligt att det är en kille. Kan alla bara sluta vara så himla kritiserande? Jag tackar alla Tokio Hotel fans som inte ger upp, utan kämoar för att få hit våra älskade pojkar!

En gång när jag var i stan för ett tag sen så var det en tjej som knackade mig på axeln och faktiskt sa "Ursäkta, men jag måste bara få säga det. Gud vilken snygg tröja du har!" Jag blev överlycklig! Det är en av de få snälla kommentarer jag har fått för min ursnygga tröja med Tokio Hotel. :D <3  Glad blir man över spontana komplimanger!

Vi som diggar grabbarna i Tokio måste absolut hålla ihop! Var inte rädda för att ge varandra komplimanger!

Än en gång; Tack killar för att ni finns!


Ikväll blir det mys med lillsyrran!  Mamma och pappa ska bort till några vänner och vi ska hyra film och slappa lite :D Super!!!!  Ha det trevligt ikväll ni alla!

                 Pussar ock kramar!   Küss:D <3

Willkommen in zimmer 483!!!

Jag hade lägenheten för mig själv ett tag och bestämde mig för att ha en egen liten privatkonsär =)
Så jag sattehelt enkelt på Tokio Hotel's dvd " Zimmer 483 live tour in europe"  Världens bästa film, om man nu kan kalla den film:D  Jag älskar er killar! Tom, Bill, Gustav, Georg <3 Für immer in meine herz!
Viel viel dank Tokio Hotel! :D <3



Nu är jag väldigt glad! :D Jag har upptäckt att mitt gladaste ögonblick nog var när jag såg Tokio Hotel videon :D Det kändes som om jag var med på konserten, och jag kände mig helt full av kärlek:D Mina fina pojkar, tack för alla gånger ni hjälpt mig med eran sång! Jag hade tillexempel aldrig klarat av det senaste tandläkarbesöket utan er! Ni var där med mig och sjöng för mig. Tack älskllingarna! Hoppas jag får träffa er någon gång!  Pussssssssar!!! :D

 Till er andra: ha det bäst! Älska Tokio Hotel :D<3

15 om 8 dagar!!! :D

YES!!! om bara 8 dagar blir jag 15!! :D:D:D   Känns fantastiskt!
Jag kommer ihåg när jag bara var en liten skit :P En söt liten skit dock! Haha!

Jag vet inte riktigt vad jag önskar mig.. Den vackra Bill Kaulitz koftan har jag inte riktigt hittat än.. Bara på deras fansida med lite väl mycket vitt, och dessutom så fanns den på deras engelska sida, och det tar så himla lång tid att skicka hem den till Sverige. Men som jag brukar säga; Det ordnar sig alltid, på ett eller annat sätt. :D



Jag var nyss inne på ens blogg och blev ganska arg på vad hon skrev. Jag är ju lite smått rebellisk, och var så illa tvungen att skriva en kommentar, men jag var faktiskt väldigt trevlig! Hon ville höra folks åsikter, så jag skrev vad jag tyckte.
Hon gillade absolut inte det där med att föräldrar piercar barns öron när dom är så små, men asså egentligen, gör det så himla mycket?
Hon får absolut skriva vad hon tycker på sin egen blogg, men det var väl lite väl hårt att använda de ord hon använde och påstå ungefär som att alla föräldrar som låter pierca sina barn vid tidig ålder är dåliga föräldrar? Nä, det tycker jag är helt fel sätt att framföra sin åsikt på. 
Jag och min lillasyster har tillexempel haft hål i öronen sen vi var något yngre än ett år, och vi har inte tagit skada av det.
Vi är inte mer utseendesfixerande än andra i vår ålder.

Missuppfatta mig inte nu, jag tycker absolut att alla har rätt att framföra sin åsikt, men då ska man göra det på ett rätt och moget sätt. Det tycker iallafall jag, sen får ni andra tycka som ni gör, men en sak är säker. Och det var i stort sätt bara därför jag kommenterade hennes inlägg, Mina föräldrar är världens bästa, och det kan inte några hål i öronen ändra på! Ingenting kan ändra på den saken. Punkt slut.  :D

Mamma och pappa jag älskar er<3    
  
 

  Det var väl i stort sett allt för mig den här gången. Juste, ni ska få dagens julspecial! Njut av klippet från: GRINCHEN! :D
Åhh, jag bara älskar Grinchen! Är han ändå inte liiite söt? :D Nu är det... 113 dagar kvar till julafton? Eller nåt sånt:P

Ha det gött alla fina läsare!   Lot's of love // Yours Nicole!     <3

Tokio Hotel hoods, Vet ni var de finns?

Hej igen! Jag har hittat världens snyggaste hood-tröja på kenzas blogg. Den är svart och på luvan som kommer sitta ovanför pannan står det Bill Kaulitz. På ena armen är det en liten bild på killarna och på ryggen står det Tokio Hotel, och det är även tokio hotels märke. Jag ska försöka hitta den på deras hemsida. Men om nån av er sötnosar råkar få syn på den, så kan ni väl berätta för mig vart man kan få tag i en. Vill verkligen ha en, och jag tänkte önska mig en i present =)
Tack på förhand!

Jag har nu gjort färdigt min lilla argumentationstext :D Äntligen... Tror de blev ganska bra!
Ska kolla efter koftan nu!



Hittade en liknande, men om ni ser nån som stämmer in på min beskrivning så hör av er! Puss puss, baka en jultårta i jul =) :D

Argumentation: Mot plastikoperationer

Jaha, jag är fortfarande hemma i förkylning och ska då försöka skriva en bra argumentationstext som ska visa att jag är mot plastikoperationer, men jagvet ju egentligen inte så mycket om det... Jag vet inte riktigt om jag är emot det hellr? Jag menar, visst det missbrukas en hel del och har förstört många människors liv, men många har även blivit räddade av just plastikoperationer. Gaaaaahh!!

Jaja, det ordnar sig alltid på ett eller annat sätt...



Nu till något lite roligare; Typ förra året nån gång så tog jag upp kontakten med min gammelmoster igen, för efter det att hennes man avled, så har jag knappt hört av henne, och jag ringde! Hon är en sådan fantastisk människa, väldigt lik min mormor också! (Som jag också älskar jättemycket!)
Hursomhelst så började jag ringa till henne oftare och hon har typ blivit som en kompis =) Asså, det kan vara svårt att förklara för vissa, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar! Och idag så fick jag ett jättefint brev från henne =) Det var skitkul att läsa för hon är ganska galen ändå ;P Jag förstår var jag har fått mina galna gener ifrån :P Haha!
Tack plupp plupp! (Fråga inte, det är vad vi alla kallar henne för:P )



Jag fyller år nästa vecka. Den trettonde september alltså, och folk ringer hela tiden och frågar vad jag önskar mig, men jag vet inte vad jag ska säga ?! Jag har alltid haft problem med sånt... Gasch... Jaja, det ordnar sig noog också ska vi se!

Nu ska jag äta färdigt och sen ta lite glass =) Det blev int ben & jerry's igår, men pappa hade köpt hem annan supersmarrig glass! Vem sa att sjuklingar inte har några fördelar? ;)  

              Pussar på er! <3

"Jag känner mig som ett levande uppslagsverk"

Jag har suttit och studerat sen typ två! Massa om Amerikanska revolutionen. Ganska intressant tycker jag, jag gillar faktiskt historia! Och så blev det lite franska också. Tror jag grejar högt betyg i både SO och franska nu. (På läxförhören menar jag, fast det är svårt att misslyckas med franskaglosor... Men ni fattar vad jag menar)  Jag visste en jättebra sida förut där man kunde göra egna läxförhör så att datorn förhörde en själv. Tror den hette www.mvgplus.nu eller nåt sånt. Ska kolla sen så jag kan plugga lite engelska när jag ändå är i farten.

Just nu kan man väl säga att jag känner mig ungefär som ett levande uppslagsverk. Jag är fullproppad med en massa om amerikanska revolutionen. Egentligen borde man bara lägga det bakom sig och gå vidare, ja det hände för ganska länge sen och det var fantastiskt, och hurra för USA, men nu kan vi bara glömma det.. (Skämt åsido, jag tycker det är jättebra med historia som vi lär oss av. Visste ni tillexempel att Cicero som var en grekisk filur för evigheter sen var fantastisk på att tala, och än idag använder sig i stort sätt alla politiker av hans sätt att tala och hans sätt att bygga upp ett tal. HA! Tänk på det ni!)

Usch vad jag jag känner mig krasslig just nu. Har börjat småhosta lite också... Ajdå. Undrar just om jag kan gå till skolan imorgon. Vi får väl se vad som händer och ta dagen som den kommer, och allt det där . X)



Jag vill ha Ben & Jerry glass!!! Det är så sjukt gott, men kostar ganska mycket. Ett paket som räcker till en eller två personer kostar 49 kr?! Sjukt dyrt, men det är det faktiskt värt. Och glass är bra för halsen! Men jag får se hur det blir med det, måste kolla med mamma o pappa så det e okej i sånnafall..
 Mumms! Hur gott ser inte det ut?!  *dreglar*


Nu ska jag plugga lite mer (!) och sen mysa lite framför tv:n, eller med en av mina nya böcker kanske.
Nya böckerna från läslusen är: "Clique- L som i looser av Lisi Harrison" Och "Delfinernas sång av Lauren St John" (Vilket coolt efternamn. Nicole St John, det vore nåt va? ;) )

Ha det gött alla läsare, tack för att ni följer min blogg och sprider den vidare! För er som jag känner lite närmare så börjar Cactus imorgon igen om ni är intresserade!   Puss puss <3  God bless you

Anastasia Romanova<3

Hej alla sötnosar därute! Speciellt hej till alla er som är förkylda just nu. Som jag alltså...  Är hemma från skolan idag, för jag mår inte så bra. 
Jag tittade nyss på Anastasia. Världens bästa film genom tiderna, man gråter ju av den! Fast det var kanske ingen nyhet direkt...
Anyway, så håller vi nior i min skola på med att göra våran egen balklänning (om man vill dårå) och jag har haft lite problem med idèer. Eftersom det måste gå att genomföra överhuvudtaget, så ska man helst följa ett mönster som redan finns, men hur kul är det när det bara finns typ fula mönster? Jag hittade inte mycket av värde där, så jag ha tänkt lite, och jag tror att det var igår kväll jag kom på den brillianta idén! Anastasia som jag är så sjukt faccinerad av har i den tecknade filmen en helt fantastisk klänning på sig! Det är när låten "Once upon a december" spelas. (Eller "Länge sen i december) Jag försökte ta några bilder med digitalkameran direkt från tv:n, men det gick inte så bra, så jag ska gör a allt jag kan för att få en bra bild idag på klänningen. Så bara måste min klänning se ut! Jag älskar att sitta och finula på hur jag ska se ut på 9:ornas skolbal!  Jag har nu bestämt mig för att på någor sätt få tag i klänningen, om jag så ska betala för att få en. Och när jag väl bestämmer mig för något så brukar det sluta med att jag får som jag vill på ett eller annat sätt. Sen vill jag ha n vacker tiara och ett par ursnygga skor! Blir nog hur bra som helst!



Dagens lilla julspecial alltså. Ikväll är det 113 dagar kvar till den stora dagen! Njut!

Julbad!

Är du som jag och är helt galen i att bada? (Jag badar så ofta jag kan!) Här kommer världens bästa recept på ett mysigt bad som kommer att få dig ända fram till ett snölagt december på några minuter!

Börja med att spola upp ett varmt bad! Häll i någon duschkräm eller något som kan ge mycket fina bubblor och det ska helst lukta lite juligt om den.
Sen medan vattnet spolas i så ska du hämta lite choklad, stearingljus och lite smått och gott! Gärna typ mjölk eller nåt att dricka också! (Glögg funkar fint XD)
Sedan är det inte så svårt. Stäng av kranen, tänd ljusen och rada upp lite smått och gott! Släck lampan, ljusen är det ända du behöver!

OBS! Tänk på att det helst ska vara så mörkt som möjligt ute, för då känns det verkligen som en kylig decemberkväll.  Om du vill så kan du ha med dig en bra bok och lite julmusik också!

God jul i förskott!

Usch vad jag är sjuk nu... Nicole=Duktig flicka!

Jag mår inte alls bra idag. Jag är jätteförkyld, har ont i huvet, halsen, en typ muskel i höften, är snuvig och allmänt trög i huvet. Ändå har jag kämpat på hela dan! Utan att gå hem, fast jag bara ville krypa ner i sängen. Bellen och några andra kompisar har försökt övertala mig att gå hem större delen av dan, men ni som känner mig vet att jag är förbannat envis X) Men det var nog bra att jag fortsatte gå, för jag fick reda på lite intressanta fakta iaf till prov och så.  Jag ska skippa träningen och bara mysa och lyxa till det lite med massa choklad och kanske ett sönt varmt bad =)  Hoppas ni mår betydligt bättre än jag, och att ni inte blir smittade av detta eländiga virus!



Nu är det då 114 dagar kvar till julafton! (Alltså på dag 114 så är det den 24:e) Och här kommer dagens julspecial!
Ganska kort, för jag mår väldigt dåligt, men det är viktigt att komma ihåg!

"Ät inte gul snö! "   God jul i förskott  X)          


                           Pussar och kramar (på egen risk) fråån sjuklingen :(

RSS 2.0