Gåva :)

Hellu!
Nästan en helt ledig dag i dag :) Behövde bara gå till skolan och göra en skylt på bilden och form så att jag kunde få mitt MVG :D Än så länge har jag fått reda på att jag kommer att få 2 MVG och 1 VG, sounds like a good start!
Kampen mot min dumma lärare som är otroligt nära att sätta fel betyg på mig för att han av någon anledning har fått för sig att jag inte förtjänar ett MVG i matte för att jag inte har "visat MVG-kunskap" trots att jag har fått det betyget på alla prov vi har haft utan ett nationella fortsätter!
Jag letade lite på Skolverkets hemsida och fick fram en massa information och lagar som styrker mina argument och som bland annat säger att nationella inte får vara avgörande för betygssättning! Sug på den du!
Så nu är jag beredd för att prata igenom det hela ordentligt och förhoppningsvis kunna lösa det här problemet utan att behöva dra in fler parter!
I mellanstadiet fick jag tre felaktiga betyg varav en av lärarna till och med erkände det och efter det lovade jag mig själv att aldrig ta någon skit för något sånt så jag tänker kämpa för kung och fosterland! Haha!

Nu till lite roligare nyheter, jag måste bara ge min bildlärare lite creds för att hon köpte världens godaste muffins med äpple, kanel och typ frön samt en kopp kaffe från Espresso house! Hur gulligt var inte det? Dessutom fick jag en borste från Schwarzkopf för att jag "hade gjort mig förtjänt av den" och var den enda som kom dit, haha.
Jag var tvungen att göra klart en rest och jag vågade inte riskera mitt betyg trots ont i halsen och allmän yrsel, haha! Men det var det lugnt värt :)Tack! ♥

På fredag är jag också ledig och då tänkte jag göra en tripp till Södermalm och hälsa på i Cocos butik :) Ska byta en ring som har krånglat lite och se alla vackra och tuffa smycken live :D Dessutom ska det bli roligt att få träffa Coco herself! Riktigt grym kundservice som verkligen uppskattas! Kul!
Sedan är det tänkt att det ska hållas en klassträff för min gamla klass och det låter som en rolig kvällssysselsättning! Hoppas att jag kan vara hemma från landet för på söndag är det ju även Sveriges nationaldag och Sundbyberg håller alltid en liten, vad ska man kalla det för? Mini-festival? Hm, kanske inte riktigt men det finns lite roliga events och en del artister kommer och uppträder :) Bland annat Alcazar!
Jag ska dit med bästis Stinis! Längtar till El Greco!!!!!!!!! ♥
Pussar!
Det blir inga bilder i dag eftersom jag varken har lust att visa upp mig när jag mår så här eller orkar ta några ;)

Tips från Cocoo.se

Hejsan alla sötnosar därute!
Det var en riktig superhelg :) Det blev inte mycket sömn, men sova kan man göra en annan gång!
Det är lite synd att jag inte tog så mycket bilder, men jag känner att den här bloggen kanske inte har att göra med exakt allt som händer i mitt liv och definitivt inte bilder heller. Jag älskar att dela med mig av saker som händer, men ibland vill man bara hålla lite för sig själv ;) Det respekterar ni, eller hur? :)

Men nu till min rubrik, jag blir så himla glad av alla söta smycken som finns på cocoo.se och jag ville bara lyfta fram några i strålkastarljuset så att de som inte brukar besöka hemsidan kan se vad som finns där och förhoppningsvis ta sig en titt själva. Det är väldigt lätt att bara fastna där, men jag ska försöka att bara plocka ut mina fem favoriter!
~ 1. Den här klockan känns väldigt old-fashion och samtidigt otroligt gullig som accesoar till det mesta!
Det här med klockor so halsband har ju fått hänga med sedan förra sommaren och vad jag har förstått så kommer det fortsätta i samma spår även denna sommaren! Härligt! :D
Pris: 345 pix
~ 2. Det här är faktiskt en nyhet från Coco och jag kände bara "wow" när jag såg den! Hur läcker? ♥
195 kr kostar den.
~ 3. Som ni vet ska ju jag till Grekland om typ två veckor och det här armbandet för 245:- får mig att tänka mig dit :) Varma kvällar, sandstränder, folket och de vita husen med blå knutar :)
~ 4. De här örhängena känns väldigt somriga och gulliga :) Jag älskar de här smyckena som föreställer små bakverk och jag tror att de flesta förknippar dem med just Cocoo.se!  195 kr kostar dem!
~ 5. Sist men absolut inte minst vill jag bara visa den här helt fantastiska kreationen! Jag har ju fallit lite för de här ringarna som täcker större delen av fingret (ni har ju sett min nya ring) just för att de lyfter upp en outfit så mycket! Älska älska älska! 295 kr kostar den!
Sådär, det var väl det jag ville visa er! Och jag kan tillägga att det är en extremt positiv överraskning när man får hem en liten gullig ask + en personlig hälsning från Coco när man beställer ett smycket :) Det syns verkligen vilka som brinner för det de arbetar med!
Pussar!♥
Om inte bilderna syns helt på er skärm så finns de i mindre format här nedanför!

Eric Saaaaaaade

Hejsan!
Nu har jag varit nere på vårmarknaden! Superhärligt att träffa alla gamla kompisar och jag sprang även in i två av mina bröder, Lowe och Sebbe, också :D Härligt!
Eric Saade var underbar som vanligt och jag förvandlades till en tio-årig liten flicka igen (A) Haha!
Jag hittade ett underbart armband som var one of a kind såvitt jag vet :D Jättesnyggt!
Jag lägger in några bilder nu, jag skulle gärna dela med mig av mina videos också, men för att skona era öron så struntar jag i det ;)
Puss!
~ Supergulligt! Älskar stilen! :) ♥

Bråttom!

Hej och hå!
Jag har ganska bråttom nu med att äta, styla mig och skriva klart min uppsats!
I dag behövde vi nästan bara gå halvdag och imorgon ska vi iväg till alla damer och farbröder på Ekbackens ålderdomshem för att göra dem vårfina så här till mors dag :) Superkul ska det bli och jag får träffa Lis igen!
(Min gamla körledare som arbetar där lite just nu)
Igår  var Carlie här och det var lika nice som vanligt :) ♥ Han hjälpte mig stämma gitarren och sedan har vi flummat, lyssnat på musik, sjungit och jag dansade även lite, haha! Längtar till imorgon :)
Snart ska jag ner till Sumpan på den årliga vårmarknaden med Linn och springa runt och sedan titta på Erik Saade :D ♥ Superkul med ett litet avbrott i alla studier! Haha!
Men först ska jag käka spaghetti med köttfärssås och en massa gott i och därefter byta kläder och styla håret lite :) Ha det så bra! Puss!!!
Juste, sa jag att jag fick MVG i slutbetyg i Svenska A igår? Nu vet ni :D ♥

Ilsken som ett bi

Hejsan!
Jag är beyond allt vad ilska heter! Det handlar om en vuxen person som beter sig otroligt omoget och orättvist!
Jag har blivit otroligt orättvist behandlad av denna personen och det är ta mig fan (ursäkta) inte okej! Förhoppningsvis reder det ut sig snart men annars vet jag seriöst inte vad jag ska göra. Sluta behandla mig som ett litet barn och väx upp istället!
Tack och lov att jag har min fina familj och mina underbara vänner som finns där och ställer upp för mig. Ni är allt



I dag kommer Carlie över och det ska bli väldigt roligt :) Jag behöver hjälp också med att stämma om min gitarr som inte uppför sig riktigt som den ska, haha! Sedan får vi väl se vad vi hittar på för något, vi som är experter på att hitta på saker! ;) Skämt åsido ... Haha.
Vad är det mer som står på dagens schema? En lektion kvar och sedan ska jag försöka börja med en uppsats innan min gäst!
Vad ska ni göra idag? Och är ni intresserade av en till frågestund med mig?



Puss♥

Och btw, INGEN MER MATTE! Wooohooo! :D

Pretty in pink

Här är mitt hallonröda nagellack :) ♥

Sommar denim

Det var faktiskt Flisan som hjälpte mig i ett ögonblick av klädkris ;)
Jag adderade mina höga, gula skor och fick fram en väldigt somrig outfit med inslag av denim :)
Jag hade tänkt ha mina jeans shorts först, men så började det ju regna så det fick bli ljusa jeans istället!
~ Men shit vad suddiga alla bilder har börjat bli :O Jaja.
Outfit:

Kofta: Bik Bok
Linne: Levis
Ljusa jeans med dragkedjedetalj: Lee
Gula platåskor: Din sko



Shopping mot tårar!

Hejsan!
Jag har i stort sett gått till skolan för att titta på vad vi hade gjort på bild-lektionerna och så fick vi cider och salta pinnar... Jaja, det var trevligt det också! Och så är jag ledig nu fram tills efter lunch då vi ska köra ett pass på Ronin Do - min träningsklubb :D
Jag tänkte lägga in vad jag köpte i fredags när jag var på ganska ledsamt humör. Det hjälpte faktiskt lite, men det som värmde mest var att umgås med mina fina kompisar :) Tack ♥
Den här gången blev det en superfin klänning (som jag ska ha dels till Dantes dop, dels till skolavslutningen :)
Supersommrig och väldigt vacker :) Ni får faktiskt inte se den förrän dagen i ära, men det kanske kommer lite sneak peaks senare ;) ), 2 väldigt personliga halsband och ännu ett somrigt nagellack :D
~ Bilden blev lite suddigt för jag försökte skynda mig, men det är i alla fall en ängel-vinge :)
~ Här ser ni vilket nagellack det är i alla fall :) (Det till vänster)
Fler bilder på det kommer jag lägga in under kategorin "Nicc's naglar"
~ Jag vet inte hur mycket ni ser av själva halsbandet, men det finns där i alla fall ;)
~ Det här är en ledtråd till hur klänningen ser ut ;)
Puss♥

Skansen!

Hejsan!

I dag vaknade jag upp vid halv tio och gick faktiskt upp, men jag kom strax på att det ar något för tidigt för min smak så jag gick och somnade om igen... Hihi (A) Helt plötsligt var klockan halv tolv och då kändes det genast bättre! Haha!
Jag blev otroligt glad och peppad av det vackra vädret och det slutade med att jag och Carlie åkte in till Skansen och tittade på alla djuren, åt glass och var inne på skansenakvariet!
Sjukt roligt och jag höll i en spindel :O Fattar inte hur det gick till, men rätt som det var hade jag en äckel stor hårig "liten" sak krypandes över min arm. Jag med min spindelfobi, haha! Men det var nästan lite mysigt och det var inte förrän vi var ute igen som jag fick en chock och började hoppa omkring och skrika :P
Carlie bara skrattade och jag frågade vem han hade roligt åt; mig eller djuren. Han svarade båda men jag var tydligen snäppet mer underhållande. Hmm... X)
Det var i alla fall en jättemysig dag och alla djuren hade fått en massa gulliga bebisar :) ♥



En jättefin lemur som schtekte i solen ;)



Bilden blev väldigt suddig, men babianernas bebisar är typ de sötaste jag har sett.




Puss ♥

 

 


Tråk

Hejsan!
Det blir inte så mycket uppdatering nu när jag har rätt mycket att stå i!
Nationella i matematik i morgon så det är det som gäller nu! I dag var det engelskaprov och så har jag haft kör, Cactus, skolan, träning, etc.
Jag kommer nyligen hem från ett möte inför vår lilla ängel Dantes dop! Gudmodern skulle också vara med så jag känner mig hedrad!
Vampire Diaries börjar om 6 minuter och jag har visserligen missat två avsnitt (har typ sett vartannat ett tag nu :P) men det låtsas vi inte om! Det får jag ta igen senare!
Jag har i alla fall laddat upp med Marabous nya mjölkchoklad med smak av polkagris och ett glas mjölk :) Det ska bli mycket spännande!
Är hemma i helgen så det blir nog lite mer bilder och roligare inlägg då :) Kanske ska hänga med lite kompisar i morgon kväll hos Micke :)
Pussar! ♥
Känner förresten att jag är i stort behov av shopping inom snar framtid så jag vet nog vad jag ska spendera min helg med :D

OLW - Tävlingsdags!

Hejsan!
Nu är det tävlingsdags igen! Jag är med i en tävling för OWL där man kan vinna biljetter till filmen Sex and the city 2 + en kartong med OLWs nya ugnsbakade chips! Hur kul?
Jag är ombedd att skriva en liten motivering och det gör jag här nedan:

Veckans höjdpunkt fredagsmys med OLW är
Samla familj, vänner, ja alla du håller kär!
Slå er ned och låt er av de nya chipsen väl smaka
De är lite nyttigare, bättre än en kaka!
Därefter, snör på dig party-outfit och höga klackar
Börja vandra nedför stans alla backar!
Gör ett stopp vid biografen och slå er ner
framför Sex and the Citys andra del!
Hala fram chipsen igen, skratta och gråt en skvätt
på fredagar känns allt så lätt!
Ta dina vänner i hand och håll resten av kvällen i gung,
än är ni och natten fortfarande ung!

Det var mitt bidrag, vad tycker ni? :) ♥

Egypten del 1

Här kommer det första inlägget med bilder från Egypt! Lägger in flera under veckan :)
~ När vi väntade på taxin! De snygga lockarna är resultatet efter uppsättningen från dagen innan! Haha, trodde aldrig att lockarna skulle släppa!



~ Vem älskar Starbucks? Alla älskar Starbucks :D








~ Uppe i luften! (Där vi fick höra att det var 37C i skuggan. På morgonen ... :D












Det får vara allt för denna gången :) Håll utkik efter del! 2 :)♥

Hej och hå!

I dag har jag firat min lediga dag med att sitta inne och sura över att jag inte är kvar i Egypten! (Haha, inte bara, men det var ju ingen annan som verkade ledig och kunde underhålla mig!) Har sett på New Moon (Que Surprise!) och en ny film som vi fick hem vid namn "Talking with other women". Den nya filmen var väl helt okej, men jag störde mig halva filmen på att skärmen liksom är uppdelad och visar olika perspektiv av någon anledning ... hrm...
Nu har jag även dansat magdans med mitt fina "bälte" och örhängen - min nya passion (prövade på det i Egypt och blev kär!), och ätit. Ska försöka lura med någon ut en sväng också!

Jag kom på att jag aldrig visade er vilket jäkla kaos det blev när vi städade, haha. MYCKET prylar har man samlat på sig genom åren!
~ Hrm... jag önskar att jag kunde visa en bättre bild så folk förstår hur mycket kläder detta är. Det ser inte ut att vara hälften ens. Och detta är bara de kläder som är upp hängda på galgar i garderoben ... (A)




~ Det här är alla smycken som jag HITTADE innan vi rensade ur dem ...






~ Och här var allt smink. Puh, skönt att ha lite ordning igen!



Är det någon mer än jag som har varit ledig i dag? Puss!♥

Back to cold Sweden ...

Hejsan!
Jaha, så var den underbara semestern slut då! Back on track!
Känns något deprimerande att inte vakna upp och gå ut i den stekande solen, och JA! Det ÄR kallt här hemma om man jämför med Egypten! Vi hade runt 45C i skuggan varje dag så nu är jag brun och fin som en pepparkaka :D
Flagnar riktigt snyggt gör jag också ;)
Jag har så himla mycket att berätta, men det kommer bilder och en del filmer snart så jag sparar lite tills då!
Men jag kan säga som så att det var den klart bästa semestern i mitt liv! Det har hänt så otroligt mycket!
Jag har dels ridit på en kamel för första gången och shit, det var sjukt läskigt när kamelen Lou-Lou skulle resa sig och sätta sig ner igen! Jag fick stå på den och leda den när mina kusiner skulle rida :)
Kamelföraren sa att han ville gifta sig med mig, haha!
Det var förresten VÄLDIGT trevligt med all uppmärksamhet :) Alla Egyptier föll pladask för mig, haha.
Det är ett väldigt trevligt folk förresten, alla är väldigt artiga och vänligt sinnade. Jag älskar Egypten och vill verkligen tillbaka dit igen! Funderar lite på att åka dit efter att jag är klar med skolan och bo där något år, men vi får väl se hur det blir sedan! Jag har hur som helst upptäckt att jag är menad att bo i ett varmare land än Sverige. Visst älskar jag mitt land, men värmen är svår att bortse ... Dessutom var det otroligt vackert där också, inte bara på hotellet som var värsta palatset!
Jag kan bara säga att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, bilderna kommer tala för sig själva!
Nu ska jag ta det lugnt och titta på film, men först ska jag upp för ett ärende åt mamma!
Senare ikväll blir det förhoppningsvis en kär återträff med Stinisen! :)
Pussar! ♥


Vackra lockar och söta blommor

Här kommer ett enkelt tips på en perfekt håraccesoar om man bara vill känna sig lite extra sommarfin någon dag :)
Jag köpte de här blommarnoa på H&M och tycker att de är helt underbara! Har även en rosa nästan likadan från tidigare :) Det är bara fantasin som sätter gränser!
~ Man kanske inte ser så jättemycket, men ni förstår principen!




~ Och här är det omtalade resultatet! Duktiga Karro!♥






Nästa - Egypt!

Hej och hå!
Det har inte blivit så mycket tid över till bloggen den här veckan, har varit väldigt upptagen med både det ena och det andra! Fysiskt och psykiskt = väldigt mycket att göra och väldigt mycket att tänka på.
Just nu känner jag mig så jäkla lycklig! Egypten - Hurghada i morgon, taxin kommer och hämtar oss kl.09.00 och tar oss till Arlanda :D Hörde att det var lite strul med den andra vulkanen "Katla", men jag hoppas att det inte kommer att ställa till med några problemos för oss! (Eller någon annan såklart)
Jag känner mig alldeles ... jag antar att bara lycklig kan beskriva det. Många saker har klarats ut, men en del återstår fortfarande. Det är tyvärr inget som jag kan avslöja här i bloggen än så länge, men kanske i framtiden! Vem vet? Det är lite för privat, men några vet nog vad det handlar om i alla fall :)
Mina skullcandy hörlurar lagade pappa innan vi gick och åt supergod lasagne på en mysig restaurang som heter "Parma" :) Har halvt längtat ihjäl mig efter dem eftersom mina öron är lite för små för vanliga lurar som man trycker in i örat, men det är ju så man har börjat vänja sig vid dem nu! Haha!

I dag hade vi bara dubbelpasset i frisör och slutade därför tolv istället för halv tre :D
Har hunnit med att klippa både Felicia (som jag blekte håret på i går) och pappa :) Köpte även saltvattenspray till mitt hår, vilket när man tänker efter kan tyckas väldigt onödigt eftersom Röda havet (?) ligger i Egypten och har salt nog för hela jorden ;) Men jag ska ju inte stanna där för evigt och behöver det när jag kommer hem :)
Karro gjorde världens finaste typ bröllopsuppsättning på mig i dag och jag ska visa lite bilder :)
En shoppingrunda har ni också misat så jag ska försöka fota det också till senare i kväll, jag och Flisan tänker inte lägga oss på ett bra tag i alla fall ;)
Juste, jag har fått en massa stylingprodukter från Micke också! Tack så mycket! :D
~ Havregrynsgröt med blåbärssylt och mjölk = min nya morgonrutin!
(Synd att det inte ser lika gott ut som det är ;))


~ Haha, jag har fått någon störd städmani, men det kan väl ha att göra med att jag har delat rum med min syster som är städnarkoman i hela mitt liv! Vi sorterade hela garderoben i färgordning, rensade bort smycken som vi inte längre ville ha och slängde allt gammalt smink... suck! ;)
Det här snygga halsbandet fick jag av Felicia :) ♥



~ Några av mina örhängen, mestadels små som jag har till mina övre hål i öronen, men även några andra.
De svarta jordgubbarna med stenar är också från Felicia




... och den här söta ringen! En lila blomma om det inte syns på bilden, det blev väldigt suddiga resultat!



~ Ett par gamla favoriter som gick sönder men som jag lyckades laga! Haha, händiga Nicole ;)



~ Haha, jag och Ellie slog till och gifte oss också ;) Det kändes så onödigt att slösa bort en så fin bröllopsuppsättning ;)

puss!♥

Hahahaha

Hejsan!
Här sitter jag och fryser på sängen! Det är ju tänkt att jag ska plugga en massa men jag ska "bara" skriva ett litet inlägg först! Det blir absolut inga bilder i dag på grund av ett litet sår/utslag i ansiktet ;) Haha, my mouth is shut!
I dag var det nationella i engelska, läs och hör förståelsen och det gick nog bra vill jag tro!
Skulle egentligen på några ärenden i dag å shoppingens vägnar, men jag var så trött när jag kom hem så jag dunstade på sängen med Breaking Dawn i högsta hugg! Lånade den i går och den är typ lika tjock som alla de tre tidigare böckerna tillsammans! Härligt! Då har jag något att göra de fem timmarna jag kommer att sitta på ett plan på lördag! Kan vara bra för mig att försöka fokusera på något annat då jag är aningen nervig av mig när det kommer till flygresor!
Nu ska jag faktiskt skriva min uppsats! Eller åtminstone börja på den ;)
Puss!♥

Guitarlover

Nu är jag hemma :)
Det var en kort dag i skolan i dag. Bara datakunskap och sedan var inte jag med på idrotten så jag kom ifrån redan halv ett och åkte in till Solna med Flisan :) ♥ Haha, den token råkade ta fel storlek på en sak hon köpte ... ;)
~ Haha, Flisan satt och smygfotade mig i går när jag spelade gitarr ;) Väldigt intressanta miner jag gör där ... Haha!♥

Klippning Micke

Här kommer bilderna från Mickes klippning i onsdags!
Tog några cm upptill och lite kortare på sidorna. Det är inte någon som vill ha någon speciellt udda frisör, så de flesta frisyrerna jag får fram är väldigt basic och det finns inte så mycket att tillägga! Lite gradering i så fall.
Synd att jag som vanligt glömde att ta förebild (A)

Sweet

En outfit från i fredags :)
~ Mitt nya favvo-läppglans från H&M :) ♥
En jeansklänning á la Alice Cullen med ett enkelt men snyggt skärp :)
Båda "plaggen" är gåvor så jag vet faktiskt inte vart de kommer ifrån!
Älskar kombinationen :)

Fina grejor :)

~ Här är den efterlängtade klänningen! Supersöt!♥
~ De nya dojjorna!
Jag köpte även silikon-sulor så att jag inte ska få ont i fötterna när jag traskar omkring i Egypten och Grekland!

God morgon

God morgon!
Jag har faktiskt varit uppe sedan halv sex! Enligt mig kunde jag nästan lika gärna ha varit uppe hela natten och skitit i att sova ;) Hur mycket sömn blev det liksom? Jag låg bara och vred och vände mig och tänkte på Egypten, haha!
Anledningen till att jag plågade mig själv på det sättet är för att vi bestämde oss för att stanna kvar på landet till i dag och det gjorde vi! Men det finns ju inget mysigare än att sitta i en varm bil när solen knappt har gått upp med favvomusiken :) ♥ Önskar att jag var kvar där ;)
Jag kanske ska tillägga (innan jag glömmer det) att mina blå slingor inte var riktiga, det var en del som trodde det, hehe. Vi kan väl kalla det ett tidigt första man skämt? ;)
Vi hade besök av ett dagis på salongen i fredags och alla gick bananas över sprayfärgerna ;)
På valborg kom Lowe, Jenny, Dante, Mormor och Anders ut och firade med oss :) Älsklingen blir två månader på söndag! Lika gullig som alltid :) ♥
Jag köpte faktiskt ett par skor (igen) också :) Skitsnygga, men det var från början ett par andra som jag ville ha. Dock var de inte influgna på grund av bajsmolnet (förlåt), men det var lika bra för dessa var finare :D
~ Haha, ser ni vilken kändis min docka liknar?



~ Oj, vad mitt hår ser tvåfärgat ut :O Haha, hoppas det inte ser likadant ut i verkligheten!



~ Hihi, vi som var i skolan i fredags fick glass :) ♥



~ Mamma och Dante ♥






RSS 2.0